От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 8

• 58 265
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Момичета има ли някой получил мейл за курс 160 на Г или да му са отразени в профила пратките?  bouquet
Аз имам три пратки и хвърлям боб да разбера дали са тръгнали с курс 160..

Имам отразени кг в профила за курс 160. Grinning

# 676
Явно Габко тоя път са решили да обработят първо камиона от Германия- за него вече има обявено раздаване ,но за Англия няма.
От 20 е пристигнал но още няма обработени пратки за Англия - като гледам никой не е дал инфо ,че има обработена пратка.
Много съжалявам ,че не се преместих по-рано при УКто-имам още 2 курса от габко да получавам пратки ,ще ми скъсат нервите.Една седмица обработка,ало..........накъде сте тръгнали ????Губите клиенти пичове.
Баси бавенето ще става с тия паралелни курсове от Германия.
 #Cussing out
Иначе днес ми пристигна първата пратка в склад Лондон на  укто-очарована съм от системата им на  моментално информиране- така е наистина много по-спокойно.А не да гадаеш коя пратка е дошла ,коя не и да се притесняваш постоянно да не е загубено нещо и до последно да си в неведение дали са ти доставени пратките.
Стига писа глупости, само се притесних, писах на Габко и ми отговориха че обработката им обикновено трае  (3 дни) с изключение на новогодишния им курс (5 дни) заради огрмия обем от пратки. Отговориха ми още че Германските курсове пътуват и се обработват отделно, но се раздават заедно ако е възможно, ако не поотделно. Регистрирах се в УКто, и не забелязах никаква система освен описването на пратката (което е относително и неточно) , няма нищо. Пускали само един меил при тръгване на курса и от УК да гледам в профила си и да чакам мейл за радаване. При Габко ако имам ИД на пакета получавам мейл при приемане на пратката в склада в УК, получавам мейл при тръгване към БГ, получавам мейл при раздаване заедно със смс. И ако пратката е с проследяване мога да я проследя само по тракинг номера даже да няма ИД. Мога да задързжам пратка ако нямам възможност да я взема или чакам още пратки и искам да си спестя от куриера. Курерските им цени са по добри (Еконт - 25% , Спиди - с преференция в цената ) има сравнителна таблица. ТОВА Е НЯКАКВА СИСТЕМА.
Регистрирах се и в други фирми, и извода е същия - НИКАКВА СИСТЕМА (трагедия).
Явно много хора са ползвали КД и Емпреса, а там е пълна трагедия откъм информация, затова УКто ви се струва че има система.
Само Шопер имат нещо по-различно, но колко работи могат да казват само тези които са ги ползвали. Peace

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 11:22 от mariana popova 75

# 677
Всъщност не си права за uktobg,системата им работи много добре.
Получаваш за една пратка общо 4 мейла-веднага,щом я получат в офиса в Лондон,когато тръгне оттам,когато пристигне в БГ и когато си я вземеш,те уведомяват отново с мейл,че е изписана от склада.
Много пъти ми се е случвало по обяд да получа мейл,че имам пристигнала пратка и вечерта,че е тръгнала-т.е. всичко,което е пристигнало на адреса,се товари,не оставят нищо за следващи курсове.
Няма и обработки 4-5 дни-пристигне ли курса,на другия ден раздават-дори и събота да е,до 14 ч. работят.И на празници е имало раздавания също.Цената също е доста конкурентна спрямо другите фирми.

# 678
  • София
И на мен всичко ми се появи с профила в Гъбите  Simple Smile Промени се броят на пакетите, килограмите.. доволна!  Crazy

# 679
mariana popova 75, това че ти не си видяла нещо, не означава, че го няма. )
Ползвам Укто вече повече от 6месеца и получавам имейл за абсолютно всяка регистрирана от мен пратка в системата.
Имейлите са - получаване на пратката в Англия, товарене на пратката за БГ, пристигане на пратката в БГ, изписване на пратката от тяхната система след като съм я получила.
На това какво му казваш?
Курсове имат всяка седмица, щом пристигнат пратките в БГ и получа имейл, на следващият ден съм си ги получила с Еконт.
Няма мотане и чакане по 5дена.

Преди използвах и Габко, не съм доволна, голямо мотаене, голямо чакане, никога не знаеш какво е пристигнало в Англия, или какво тук в БГ. Да не говорим за объркани пратки, разправии с връщане и какво ли още не.

# 680
 Габко работят ли още като посредници или само осъщчествяват транспорт?
разгеждам разни други посредници и виждам, че почти всички приемат лирата за 2.7 лв, слагат 10% за услугата и после допълнитрелно транспорта. кой излиза най-евтино, ако може да и пратите линк, ако тук не става- на лични,
става въпрос за пазаруване от спортдирект

# 681
  • софия
Мариана попова, в голяма гришка си. Повечето от нас са ползвали всички изброени от теб фирми и не случайно са избрали ук, въпреки несъвършенствата там. Не е лошо да се ползва по-умерен тон, когато тоооолкова силно искаш да защитиш някоя фирма. Някак твърде пристрастно звучиш.

# 682
Излезе ми само една пратка за курс 162, а по принцип имам 3 неща като за едното имам tracking от parcelforce, че на 18.01 е доставено и подписано. Чудя се дали просто не са ми отбелязали тези, които са тръгнали с курс 161 или.. Уф #Cussing out

# 683
  • София
Не мога да разбера за какво са ви толкова мейли. Виждам си тракинга, гледам кога тръгва камиона, при мен досега винаги е в курса, тръгващ 1-2 дни след получаване на пратката. Пиша им акто видя "обработва се", там ли е, там е, пращайте я и готоу Laughing

# 684
Ами писах им 2-3 пъти, но не счетоха за нужно да ми отговорят нито един път. Съответно и в тракинга този път не ми излиза нито една от пратките.

# 685
Не мога да разбера за какво са ви толкова мейли. Виждам си тракинга, гледам кога тръгва камиона, при мен досега винаги е в курса, тръгващ 1-2 дни след получаване на пратката. Пиша им акто видя "обработва се", там ли е, там е, пращайте я и готоу Laughing
И аз това казвам, важен е крайния резултат. От всички меили чета само този при раздаването който идва със смс. Обикновен но покупките ми идват за около 15 дни.И да се забавят малко не се трашкам и пиша че едвали не сваршил света. Просто изчаквам, все пак не са животоспасявящи лекарства. Peace

# 686
Мариана попова, в голяма гришка си. Повечето от нас са ползвали всички изброени от теб фирми и не случайно са избрали ук, въпреки несъвършенствата там. Не е лошо да се ползва по-умерен тон, когато тоооолкова силно искаш да защитиш някоя фирма. Някак твърде пристрастно звучиш.

Извинявам се ако сам била по груба но не се сдържах, но забавяне от 1 2 дни не е нищо според мен.
Не сам ползвала други фирми и нямям поглед.Поръчвам от около 6 месеца с Габко и не сам имала никакви проблеми. И при мен някои пратки се виждат чак когато пристигнат в БГ, но засега всички са дошли, без 1 за която обвиних Гъбко а излезе че продавача не я е пуснал защото сам спечелила търга на много ниска цена и .........     Peace

# 687
  • Бургас
Още един положителен глас за УКтоБГ. За една седмица ми пристигна количката, потормозих ги като за пръв път, отговаряха веднага и изчерпателно на мейлите.
Да, не са животоспасяващи лекарства, но е по-добре за 1 седмица, вместо за 2, нали?

# 688
Още един положителен глас за УКтоБГ. За една седмица ми пристигна количката, потормозих ги като за пръв път, отговаряха веднага и изчерпателно на мейлите.
Да, не са животоспасяващи лекарства, но е по-добре за 1 седмица, вместо за 2, нали?
Абсолютно. Но 1 седмици от поръчката до получаването в къщи ли? Peace

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 14:59 от mariana popova 75

# 689
  • Бургас
1седмица от поръчката, до вкъщи  Simple Smile
Поръчах, на другия ден беше в слада и същия ден натовариха, пристигна и мъжа ми я прибра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт