Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Черният петък продължава!)

• 46 922
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Може ли някой да ми каже -"До България стандартната доставка (7 - 10 работни дни) е 5.69 GBP за пратка + 0.59 GBP на килограм, с включено ДДС" - това ако е вярно ,защо ми сложиха  £81 доставка.За не повече от 10 кг. Моля някой ако може да ми помогне! Днес за първи пат се опитах да пусна поръчка в Amazon най-вероятно нещо съм объркала. Embarassed

# 46
  • Бургас
Аз се чудих днес за крема на Скин Докторс, но не го взех, очаквах 50%, а те само 30% го намалиха Sad

# 47
  • Пловдив
Пак да попитам,да ме насочите към добра навигация,вчера не успях да хвана томтом.

# 48
ifets

Ти от самия амазон ли си купила или от продавач през амазон? И какво точно си взела ако не е секрет?

# 49
Аз се чудих днес за крема на Скин Докторс, но не го взех, очаквах 50%, а те само 30% го намалиха Sad
Ето го крема тук при нас с каква цена е Peace
http://skindoctors.bg/bg/kozmetika.html?page=shop.product_detail … mp;category_id=10

# 50
  • В най - голямото село

И аз имам този и е абсолютно точен.  Peace

# 51
  • Бургас
Така е, Нети, видях го, но все пак...

# 52
  • София

Този е, да. И аз потвърждавам, че е чудесен.

Електронните апарати за мерене на кръвно налягане не са точни! Най точни са мануалните!

Така е, ние имаме и от другия вид, от него също нямам оплаквания. Но все пак се коментират и се търси мнение за електронните на Омрон, може някой да има нужда точно от такъв  Peace
Цената на Персила ме устройва, сложих в кошницата един и ще го взимам.  

# 53
Не е секретно разбира се ,на децата за коледа по принцип поръчвам от myToys но тази година това което искат го няма там .Само 3 неща са с доставчици ,другото е от амазон.Едното от тези с доставката  е това-
http://www.amazon.co.uk/Trespass-Iggle-Snow-Suit-Cobalt/dp/B0067 … =pd_sim_sbs_ap_12
а другите 2 са
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004DCYADE/ref=ox_sc_act_titl … id=A23EYLTJ6VYC3M
Всичко друго е от Amazon

# 54
ifets

Якенцето ти е почти 70 лири пощенски  до България, за това имаш такава доставка. Търговец през амазон сам си определя тяхната цена  Wink Пусни нещата до превозвач  Peace

# 55
fandango

Къде се вижда  тази доставка ?Горе в дясно пишеше  -
£34.99 + £4.50 UK delivery
In stock. Sold by Camping World UK

# 56
  • БУРГАС
вВ немския амазон, как виждате ЛЕНОВОТО лаптопа, отброява а не може да се вкарва в кошница. Нямам късмет с лаптопите.

# 57
ifets

£34.99 + £4.50 UK delivery

това е доставка до ЮК, ти си ги пуснала до България, цената се вижда на предпоследната стъпка преди плащане.  Абсолютно неизгодно както се вижда. Така че пусни до превозвач, там вече ще платиш тези 4.5 лири и след това вече на превозвача да ти достави тук)

# 58
fandango

Много ти благодаря.Отказах якето и всичко се оправи.Пуснах поръчката

# 59
аз го взех цената мисля че му беше много добра 12.19 р

Общи условия

Активация на акаунт