Нашите кухни - тема 47

• 98 918
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • Раковски
Те могат, но не предлагат услугата понеже се иска малко усилие за да се извърши тази работа. Ако не намериш кой да свърши тази работа може да купиш влагоустойчива лента и да я залепиш на дъното на шкафа. Според мен не става много добре, но и това е решение. Провери пак дали тези фирми нямат машина с ЦПУ (за кратко му казват център и главно се използва за криволинейно рязане), ако имат такова чудо няма начин да не го направят, но за целта трябва да имаш и капачката на за ЛЕД-а че да се знае колко да копаят.

# 196
Те могат, но не предлагат услугата понеже се иска малко усилие за да се извърши тази работа. Ако не намериш кой да свърши тази работа може да купиш влагоустойчива лента и да я залепиш на дъното на шкафа. Според мен не става много добре, но и това е решение. Провери пак дали тези фирми нямат машина с ЦПУ (за кратко му казват център и главно се използва за криволинейно рязане), ако имат такова чудо няма начин да не го направят, но за целта трябва да имаш и капачката на за ЛЕД-а че да се знае колко да копаят.

shadowman Много благодаря отново за съветите   Peace Иначе и аз се сетих че е добре да взема канала и да се измери за да знаят колко да режат... А влагоустойчивите ги гледах днес и хич не ми се иска до там да стигам  Confused

# 197
  • Раковски
Виж линка, хем е евтин, хем си става идеално. Скоро лепих едни с алуминии но ефекта е един и същ, тя не се вижда.

# 198
Виж линка, хем е евтин, хем си става идеално. Скоро лепих едни с алуминии но ефекта е един и същ, тя не се вижда.

СУПЕР Този белия предполагам?! Доста е добре като ценово решение и наистина само капака се вижда 99% като се положи в улея

# 199
  • Раковски
цък

Ето какво се вижда погледнато по от ниско.

# 200
цък

Ето какво се вижда погледнато по от ниско.
Чудна е кухнята и точно онагледява това за което си мечтая като ЛЕД ефект само да намеря някой за плоскостите с канал....

# 201
lili_vand, чудна кухня!
И аз си представям нещо подобно.
Би ли ми казала какви са размерите само на частта с теракота (моята ще е затворена и няма да има бар-плот.)
И ако може марката на мивката.
Благодаря!

# 202
  • София
Чудна е кухнята и точно онагледява това за което си мечтая като ЛЕД ефект само да намеря някой за плоскостите с канал....

Ако не е спешно и може да се свърши работата след Нова година аз мога да го направя и разкроя
и канала.
Така изглежда

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 00:05 от Magikos

# 203
  • София

lili_vand, поздравления - получило се е страхотно  newsm10 smile3501

# 204

Ако не е спешно и може да се свърши работата след Нова година аз мога да го направя и разкроя
и канала.
Така изглежда

Мерси много! Исках за 27-ми да стане. Ако не намеря кой да го направи ще пиша задължително  Peace

# 205
Magikos, втората кухня  от масив ли е? Много ме заинтересува. Ваше производство ли е?

# 206

Hug Вече имаме канали от тези белите. shadowman може ли съвет ЛЕДа какъв да е 60 или 120 и топло бяла светлина или студно бяла. Благодаря много за отделеното време и съветите  Simple Smile

# 207
Мерси много още веднъж. beca мивката е на Тека. В размерите хич не ме бива. Ще измеря и ще пиша.

# 208
  • Раковски

Hug Вече имаме канали от тези белите. shadowman може ли съвет ЛЕДа какъв да е 60 или 120 и топло бяла светлина или студно бяла. Благодаря много за отделеното време и съветите  Simple Smile

Взимай 120 на метър щото свети два пъти по-силно, трябва да купите и трансформатор точно за лед лента. Бялата топла жълтее (дневна светлина), студената е много бяла.

# 209

Peace Благодаря ти shadowman за ценните напътствия!

P.S. Взех и механизми навсякъде, панти и т.н. Блум /без 1 ама му личи от космоса, просто не намерих еквивалент/. Много се радвам че послушах съвета ти  Grinning Другата седмица се надявам да мога да покажа как сме се справили  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт