Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 127

• 79 447
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Желая на всички весело посрещане на Коледа !Бъдете живи и здрави ,все така отзивчиви и добри!
Ето и нашата семейна коледна торта ,с идейки от Мина и други снимки във фейса... Blush Heart Eyes

# 526
Здравейте,
Отскоро се занимавам с фондан, съвсем непрофесионално, просто хоби:) Започнах като за по - лесно със направата на коледни сладки с фондан и днес направих първата торта с фондан. Моля ви за съвет, защото срещнах следните трудности:
1. Фонданът се нацепи по ръбовете на тортата - ползвам готов фондан от Сладката къща.
2. Фонданът се нацепи и по долната част на тортата.
Опитах се да замаскирам със снежинки, но то целият ръб на тортата е с напукан фондан.
Ето и снимка:

Някой има ли идея защо така се получи.
И още един въпрос - мога ли готовата торта, покрита с фондан да държа в хладилника?

Благодаря ви предварително за отговорите.
Весели празници!

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 15:05 от m_marinova_85

# 527
Весели празници и от мен!

# 528
Здравейте всички,
трябва да призная, че този път не съм чела и гледала изобщо назад.Върнах се на работа и времето вече изобщо не ми стига.Моля да ме извине, че няма да коментирам никой.Влизам самоа за
да ви кажа Весело посрещане на Коледа и Нова година,Бъдете здрави, щастливи и творете неуморно.

И една торта от миналата седмица

Ще се опитам по празниците да попрегледам темата, дано да успея.

# 529
  • ГОре на черешата...
Весела Коледа и от мен!

Тази година скромно - само курабийки...

# 530
честито рождество христово.
здраве ,щастие и мир желая на всички вас.обичайте се и правете добрини

# 531
 Весели Празници   bouquet  Hug   Hug

# 532
Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и усмихнати!

# 533
  • гр.Русе
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ.
 А сега да ви покажа и тортите които направих тези дни.Тази е на малкото ми детенце.Този път сложих и една играчка, че много  разочарован остава, когато не може да играе после с нея.Голяма рев пада.Мечо пух и приятели мързелуват по случай празника   .Не успях да направя хубави снимки, нещо ме предаде фотоапарата, че и табелката забравих да сложа на детето. Cry

А тази торта е за рождения ден на мама.Многоооо... се изложих с нея.Реших да направя кутийка от РА видях я в ловелито и много ми хареса.Като започнах да ги отлепям от найлона и половината ми се натрошиха.Поизрязах от блатовете крайчетата и направих пълнеж и на него налепих парченцата.Нали е за мама и правена от мен милата остана много изненадана и доволна.

# 534
Честита Коледа и весели празници на всички!

# 535
Здравейте момичета!Пожелавам на всички ВЕСЕЛА КОЛЕДА И МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!
Много красиви неща видях!Поздравления за креативността и майсторството ви!!!Зареждате с много положитена енергия!!!
Да ви покажа и моята торта- нищо особено ,но човека за когото беше си я отнесе мигновенно.Извинявам се за лошото качество на снимката опитах и на дневна светлина но с отчайващ резултат

# 536
  • София
Честита Коледа!

Ginger House by anna savenko (sVeshti4ka), on Flickr

# 537
  • Vaudreuil Canada
Ето и нещо от мен

Подаръче by shemet_neveroiaten, on Flickr

sVeshti4ka чудно си се справила.
r.i.angelova, лукс, мариета, галя, colova - прекрасни сладки!!! Останаха ми очите - страхотни са!
Видях и много хубави торти   chef браво момичета!

# 538
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ВВАНЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!МИЛИЧКА,желая ти всичкото здраве,щастие и любов на света.Бъди винаги такава каквато си,защото си страхотен екземпляр,различен и не повторим.Нека винаги около теб има хора които да те обичат и потдържат във всичко.Желая ти прекрасен и незабравим празник днес.

# 539
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
С пожелание за много здраве, късмет и любов!   

ЧРД, Ванччччето!Да си ни жива, здрава, забавна и критична!    Hug

Общи условия

Активация на акаунт