90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 139 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
sladurana Ta успех миличка ! не се отказвай и резултатите няма да закъснеят!
ако е удобно може ли да кажеш какви лекарства пиеш за епилепсия? понеже моето голямо момиченце е на 9 год и съвсем скоро я диагностицираха с епилепсия и започнахме лечение  с Depakin

здравейте на всички  Hug newsm51 последно време много ми липсвахте,но  от ходене по болници не ми оставаше време за компютъра !
аз си карам почивката и нямам търпение да дойде 1 януари и да започна трето завъртане !

# 301
Добро утро и от мен, откровено ви избягвах тези дни докато лунувах Mr. Green
И така след луни плодови, води и всякакви простотии- 1,4кг Blush Mr. Green
та се върнах там където бях миналата седмица по това време и съм доволна. Досега съм на една голяма ябълка и определено вече съм изгладняла. Нямам идея какво ще ям, та ще се отчитам после Hug

# 302
Dobir den na vsicki.Izvinyavam se ce pisa na latinica,no nyamam kirilica.Az sam na dieta ot 05.11,nyamam kantar i ne sim se teglila, no po leka se cuvstvam. Az sam na 17 godini,86kg 1.59visoka,za nqkolko piti pocvam dietata spiram,1pat spazvah okolo 2meseca togava bqh 96kg svalih 10kg ne
 si gi virnah,sega mislq da ne q spiram zastoto imam da svalqm mnogo,az piya hapceta za epilepsiq i ot tqh moje bi kacvam kg,no kakto i da e roditelite mi kazvat ce ima rezultat ot dietata ce sim svalila ot gledna tocka,po nqkoga pravq greski no,sledvastiq den pak prodiljavam.Dnes bobov den,zakuska 8.00 1banan,10.00 2mandalini,obqd lesta i salata ot zele,vecerq oste ne sim sigorno no mislq da e bob s oriz..

Бладодаря 4е ми казахте за кирилизатора. url=http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php]онлайн кирилизатор[/url]

# 303
ако е удобно може ли да кажеш какви лекарства пиеш за епилепсия? понеже моето голямо момиченце е на 9 год и съвсем скоро я диагностицираха с епилепсия и започнахме лечение  с Depakin.   

Не вярвах на родителите си когато казаха 4е си ли4и 4е сам отслабнала,преди малко пробвах едни пантолони от лято които бяха тесни,а сега са ми свободни.Аз от 1година пия конвулекс хроно 500мг сутрин 1 и ве4ер 1.

# 304
ако е удобно може ли да кажеш какви лекарства пиеш за епилепсия? понеже моето голямо момиченце е на 9 год и съвсем скоро я диагностицираха с епилепсия и започнахме лечение  с Depakin.   

Не вярвах на родителите си когато казаха 4е си ли4и 4е сам отслабнала,преди малко пробвах едни пантолони от лято които бяха тесни,а сега са ми свободни.Аз от 1година пия конвулекс хроно 500мг сутрин 1 и ве4ер 1.

от конвулекса се качва доста,но смело напред с тази диета ще успееш

Аз да питам мога ли да ям примерно леща и малко ориз във деня на варивата,понеже някой каза че не ги меша,но нали са от 1 вид???МОЛЯ ЗА СЪВЕТ

# 305
Няма проблем да се смесват различните варива. Моят обяд ще е 1/2 порция лапад с ориз и 1/2 порция картофи по селски + салата.

# 306
Няма проблем да се смесват различните варива. Моят обяд ще е 1/2 порция лапад с ориз и 1/2 порция картофи по селски + салата.

bouquet

# 307
Днес съм на варива.
З - ябълка
О и В - праз със ориз

# 308
Днес ми е белтъчен ден:
З. 1 банан + кафе
О. 2 малки пържолки + зелева салата
В. 1 малка пържолка + зелена салата

Да попитам за съвет, за утре мисля да си направя бобена салата- боб, лук, печена чушка, кисели краставички и лютеница, ще е удачна ли тази салата или не. Могат ли да се ядат кисели краставици?

Лек ден от мен  bouquet

# 309
  • София
dany2009, кисели краставички и лютеница се ядат само през въглехидратния, тъй като има захар в тях

# 310
  • София
Днес ми е белтъчен ден:
З. 1 банан + кафе
О. 2 малки пържолки + зелева салата
В. 1 малка пържолка + зелена салата

Да попитам за съвет, за утре мисля да си направя бобена салата- боб, лук, печена чушка, кисели краставички и лютеница, ще е удачна ли тази салата или не. Могат ли да се ядат кисели краставици?

Лек ден от мен  bouquet

Не е удачна. Киселите краставички, ако са от буркан, съдържат захар. Ако са туршиени - много сол.
Лютеницата винаги има захар - така че само във въглехидратен.

# 311
Много благодаря, момичета,
Жалко Cry, така се бях настроила, ще мисля нещо друго, че не обичам варива много

# 312
  • София
Нана    bouquet   отговорили сме заедно, аз днес съм на филии с лютеница, а довечера ще се хапна торта от Романса Simple Smile

# 313
Здравейте,момичета!
От днес се включвам за второ завъртане, но само за месец.
Почивката ми почти приключи.Резултатът за съжаление беше -3кг., но през последните 10-тина дни се изложих с режима ми и съм +1,5кг.,които трябва бързо да се стопят.
Целта ми е да взема привантивни мерки срещу декемврийското дебелеене Laughing и да вляза пак в нормален режим на хранене-3 пъти на ден с ранна вечеря.
Днес ми е белтъчен ден:З - малки ябълки,О- домашно кисело мляко,В-2 варени яйца с краставица.
Слънчев и усмихнат ден  bouquet

# 314
Не мисля че трябва да сте толкова крайни с лютеницата. Слага се 2-3 лъжици захар на един КАЗАН, а не вярвам на едно хранене да изяждате толкова  newsm78 според мен ако е домашна няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт