90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 139 976
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Хумус в кой ден може да се яде? Главните съставки са млян нахуд и сусамов тахан. Останалото са подправки.  Thinking

Да попитам пак. Никой ли не знае?   Hug

това намерих аз като инфо
Хумусът е хранителен, съдържа големи количества белтъчини, хранителни влакна, желязо и (в зависимост от рецептата), променливи количества мононенаситени мазнини. Подходящ е за вегетарианци и вегани.

Искам да попитам бях чела,че някой фиданки пият топла вода с мед.Може ли да попитам каква е целта?

# 286
целта е тоалетна  Laughing

# 287
супер ,но не влияе на кг нали newsm78?

# 288
супер ,но не влияе на кг нали newsm78?

Нямам представа, аз пия кафето силно, чисто и студено. Мед слагам само в зеления чай, който си правя често но не всеки ден. При проблем с ВЦ-то /само при проблем!/ на следващия ден като си отворя очите първо взимам малка лъжичка сладко от рози. Това ми препоръча гинеколожката ми когато бях бременна. Не знам какво има в това сладко - но действа безоказно  Heart Eyes

# 289
merian, в тоалетната на едно заведение се четеше от един постер "Smile, you are loosing weight". Така че, да, отразява се на килограмите  Mr. Green

Аз днес съм едва -100гр. Tired
Днешното меню не съм го измислила, но ми се иска някаква супа да е, поне обядът.

# 290
merian, в тоалетната на едно заведение се четеше от един постер "Smile, you are loosing weight". Така че, да, отразява се на килограмите  Mr. Green

Аз днес съм едва -100гр. Tired
Днешното меню не съм го измислила, но ми се иска някаква супа да е, поне обядът.
хахахахахаххахааххахахахахаха как ме разсмя аххаха

# 291
Момичета, след 4-тия ден (плодов) съм -2.7 кг на долу newsm44 newsm44 newsm44 На това му се казва стимул!
Спазвам стриктно храните, които трябва да се ядат и часовете между храненията. Отчитам като грешки, че си правя доста големи порции и не пия достатъчно вода. С времето ще се постарая да коригирам и това.

Довечера ще ви пиша какво е било менюто за днес.
Браво poppy-fairy ! newsm10
Да се отчета и аз след първите 4 дни (вчера плодов) съм - 2.5кг , остават още поне 13кг., като вероятно ще направя 2 пъти диетата. Засега много добре и мотивиращо, защото бременността
и кърменето ми развалиха фигурата.
Хайде кураж на всички, ще се отчета пак като килограми след следващият плодов ден.
Относно пиенето на топла вода- аз го правя сутрин веднага след ставане, но без да слагам мед, за ускоряване на метаболизма.

# 292
ммм аз се премерих и съм много доволна. 68.700 ( горе долу механичен ми е кантара) при положение, че снощи ми дойде и още ми подут корема!!

Прекрасен ден на всички  Mr. Green  bouquet

# 293
  • Бургас
Добър ден Mr. Green
Честито на всички празнуващи днес   bouquet
Отчитам 58,5кг. от тази сутрин и по случая днес ще ям смесено Crazy Кантарът ме изненада много, тъй като снощи ядох картофи, от които по принцип качвам Rolling Eyes
Гледам, че има нови попълнения в групата. Успех, момичета Peace
Пожелавам на всички хубав петък Hug

# 294
  • София
Добро утро.

Днес не се премерих, направо излетях за работа.
Закуската беше печена тиква, обядът ще е кофичка заквасена сметана, вечерята - сирене със сурови чушки сиврия.

# 295
добро утро момичета!
ден съм на ВХ, може ли да изпия една чаша топъл шоколад с вечерята (направен с вода, разбира се)?

# 296
Dobir den na vsicki.Izvinyavam se ce pisa na latinica,no nyamam kirilica.Az sam na dieta ot 05.11,nyamam kantar i ne sim se teglila, no po leka se cuvstvam. Az sam na 17 godini,86kg 1.59visoka,za nqkolko piti pocvam dietata spiram,1pat spazvah okolo 2meseca togava bqh 96kg svalih 10kg ne
 si gi virnah,sega mislq da ne q spiram zastoto imam da svalqm mnogo,az piya hapceta za epilepsiq i ot tqh moje bi kacvam kg,no kakto i da e roditelite mi kazvat ce ima rezultat ot dietata ce sim svalila ot gledna tocka,po nqkoga pravq greski no,sledvastiq den pak prodiljavam.Dnes bobov den,zakuska 8.00 1banan,10.00 2mandalini,obqd lesta i salata ot zele,vecerq oste ne sim sigorno no mislq da e bob s oriz..

# 297
  • до най-прекрасния мъж
Някой беше питал за хумус по-назад в темата. Аз точно хумус не съм яла по време на диетата, но съм хапвала нахут - той е за бобов. А за сусама не знам, предполагам няма да е проблем и той да е в бобов. Нека кажат и останалите момичета. Забравих да добавя - към снощната вечеря от ориз имаше и 1 суров морков. Много ми се прияде и схрупах един.

# 298
Dobir den na vsicki.Izvinyavam se ce pisa na latinica,no nyamam kirilica.Az sam na dieta ot 05.11,nyamam kantar i ne sim se teglila, no po leka se cuvstvam. Az sam na 17 godini,86kg 1.59visoka,za nqkolko piti pocvam dietata spiram,1pat spazvah okolo 2meseca togava bqh 96kg svalih 10kg ne
 si gi virnah,sega mislq da ne q spiram zastoto imam da svalqm mnogo,az piya hapceta za epilepsiq i ot tqh moje bi kacvam kg,no kakto i da e roditelite mi kazvat ce ima rezultat ot dietata ce sim svalila ot gledna tocka,po nqkoga pravq greski no,sledvastiq den pak prodiljavam.Dnes bobov den,zakuska 8.00 1banan,10.00 2mandalini,obqd lesta i salata ot zele,vecerq oste ne sim sigorno no mislq da e bob s oriz..

онлайн кирилизатор

Блу, мерси много, аз питах. Нахута е от семейство бобови, затова и аз мисля, че става за бобов. Надявам се още някой да се включи.

# 299
Здравейте, момичета Simple Smile Започвам от днес. Крайно време е да спра да се оплаквам от външния си вид и да направя нещо по въпроса. Проблема при мен е, че почти не пия вода, но и това ще се промени. Кантара показва 85, а аз искам да са поне 70. С желание всичко се постига Peace
днес:
З: 1 портокал
О: 2 яйца + зелева салата
В: 1 яйце + домати и краставици

Хубав и диетичен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт