90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 228
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
 Неродена мома[/b,  БебОле, благодаря ви Simple Smile То е ясно, че е по-добре направо да се забрави пърженето, но като направих за домочадието за закуска и реших, че може да ги използвам за обяд, а за вечеря - не. Вечерята ще е баница с праз smile3508 обожавам я. Но и мекичката ще бъде само една и баницата само малко парче, да си компенсирам снощната вечеря.

# 541
Verry, бързо казвай рецептата за баница с праз.
Аз днес съм на варива:
З - 2 мандарини
О - грах яхния със салата кит. зеле с морков + 1/3 пълноз. филийка
В - като обяда, без хляба.

# 542
Здравейте,
искам да попитам момичетата, които се мерят ежедневно, от единия ден до другия ден с колко горе долу варирате? Интересно ми е защото аз варирам между 0,5 до 1,5 и ми се струва доста, а както съм ви казвала нямам много доверие на кантара, за това се чудя?! Днес показва -1кг (отново след въглехидрати) и много ми се иска да му вярвам  Blush

# 543
Здравейте,
искам да попитам момичетата, които се мерят ежедневно, от единия ден до другия ден с колко горе долу варирате? Интересно ми е защото аз варирам между 0,5 до 1,5 и ми се струва доста, а както съм ви казвала нямам много доверие на кантара, за това се чудя?! Днес показва -1кг (отново след въглехидрати) и много ми се иска да му вярвам  Blush

да и при мен е така.Ето днес ще се меря във фитнеса и съм сигурна че ще покаже + винаги след белтъчен показва доста +

# 544
vansss -Аз пък от сърце му вярвам ( на кантара) когато ми показва -1, -1.5 ... Grinning Макар , че странно днес след плодов ( 1 ябълка , 1 манго , 5 сушени сливи и орехи , 2 ябълки и 2 малки портокала)  съм само с -100 , но важно е да са минуси и по възможност постоянни....

# 545
приключих с храната за днес:))
След малко фитнес
Направих една бърза питка за утрешния ВХ Simple Smile

# 546
Аз днес закусих банан, на обяд картофена салата с малко краставичка. Сега пека едно пиле ама се чудя дали да не ям пак картофи, защото така се радвам на този минус, че ме е страх от месото утре да няма +  Thinking

# 547
  • София
Аз си мисля, че пиле с картофи не може  Naughty
Пиле със зеленчуци в протениновия  и картофи във варивата.

# 548
  • Pleven, Bulgaria
Аз днес закусих банан, на обяд картофена салата с малко краставичка. Сега пека едно пиле ама се чудя дали да не ям пак картофи, защото така се радвам на този минус, че ме е страх от месото утре да няма +  Thinking
Не може да ядеш пиле с картофи.По обяда ти смятам,че си на варива,значи за вечеря в никакъв случай не яж пилето.

# 549
Аз съм в почивка! Казвала съм няколко пъти, за това не уточних пак ама то ясно че тук сме много хора и няма как да запомните, така че се извинявам че пропуснах Simple Smile

# 550
  • Pleven, Bulgaria
Аз съм в почивка! Казвала съм няколко пъти, за това не уточних пак ама то ясно че тук сме много хора и няма как да запомните, така че се извинявам че пропуснах Simple Smile
Не съм разбрала за почивката,тогава извинявай за забележката,  Peace така по става да ги комбинираш.Ако по принцип качваш от месото и не ти се яде толкова много по-добре не го яж или яж само  него без картофите,но както ти си прецениш. 

# 551
Аз със сигурност няма  да ям месото с картофите заедно, а едното за обяд другото за вечеря (дори не съм си и помисляла:)). Иначе за сега такава ми е теорията че от белтъци качвам и ще видим дали ще се потвърди, ако се потвърди ще преживея да не ям месо ама млечните...много ги обичам

# 552
Verry, бързо казвай рецептата за баница с праз.
Аз днес съм на варива:
З - 2 мандарини
О - грах яхния със салата кит. зеле с морков + 1/3 пълноз. филийка
В - като обяда, без хляба.
Неродена мома, това е най-лесната, вкусна и диетична баница Simple SmileПросто задушаваш нарязания праз в малко мазнина-олио, зехтин, масло/аз предпочитам масло/, после леко мажеш всяка кора пак с малко от маслото, което си разтопила предварително, слагаш праз и навиваш, редиш си ги, както се реди вита баница и....печеш и....ядеш Laughing По принцип е много вкусно с кисело мляко и аз все така съм си я яла, но сега не може.
Хора, удавих се....сигурно 4л. вода съм изпила днес и си изкарах на едната мекичка, ама взех най-голямата, около 70-гр. беше Wink
та да си дам и отчета за днес7
З: 1/2 грейпфрут
О: мекица
В:баница и парче шоколад/не съм сигурна за шоколада, нещо не ми се яде Thinking/

# 553
Здравейте момичета, най-сетне намерих време да седна да ви прочета и пиша.
да ви се оплача, вече 4ти ден съм със запек, вчера даже пих прахче и не помогна, та днес реших да ям сладко със солено (винаги ми действа разхлабващо), та толкова разнообразен и не много режимен обяд имах, но поне успях да посетя 00.

З круша
О малко парче торта, солети и солени бисквитки+ 1 голяма сладка бисквита и 3-4 шепи сладки пуканки  #Crazy
В малка филийка с лютеница

утре ще карам "прочистващ" плодов- повече фрешове и цитрусови плодове, никакви ядки, фурми и тн.

Лека вечер на всички!  Hug

# 554
Здравейте фиданки вие не ме познавате,но аз вас да-чета ви от известно време и реших и аз да пиша в темичката,знам,че няма да сте против.Накратко за мен на диетата съм от 26 дни,но не мога да дам резултати,защото нямам кантар,но вече няколко човека ми казват,че съм '' позаслабнала''Laughingна сантиметри се мерих - 2 см от бедра, 4 от паласките и от дупето 1,5...и последно тежах 60 кг,а целта ми е 50 при ръст 1.65. щях да забравя ..ядки могат ли да се ядат във въгллехидратен?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт