90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 160
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  bouquet ще следя темата дано се реша и аз

# 31
  • София
Да се запиша и аз в новата тема с първи успешен белтъчен от новото завъртане.
Бабс, имам обяснение за върнатите килограми-едни залежали бутилки червено вино  Embarassed. На фона на моето непиене, явно всекидневната му употреба, макар и по чаша две вечер моментално ми прецака метабУлизма явно. Ама ще ми е за урок де.

# 32
  • София
Да се запиша и аз в новата тема с първи успешен белтъчен от новото завъртане.
Бабс, имам обяснение за върнатите килограми-едни залежали бутилки червено вино  Embarassed. На фона на моето непиене, явно всекидневната му употреба, макар и по чаша две вечер моментално ми прецака метабУлизма явно. Ама ще ми е за урок де.

Мдам, остава да приложиш в действие урока  Grinning Hug

# 33
Здравейте и от мен!
Днес закусих ябълка, а за обяд и вечеря ядох от уникалната ми картофена крем супа, която обаче не беше съвсем режимна и ще видим утре дали няма да съм наказана. Утре май въглехидратен обяд, а за вечеря яйца и една много хубава салатка. Приятна вечер на всички Simple Smile

# 34
# 35
Добро утро,

аз за 1 ден съм смъкнала 1.7 кг  Shocked  предполагам, че са задържани течности.

2-ри ден на варива:
З: кафе + 2 ябълки
О: постни пълнени чушки + салата
В: кафяв ориз със спанак + салата

Разгледах снимките "преди" и "след" от заглавната страница. Респект лейдис, голяма мотивация сте ми   bouquet

# 36
Честита нова темичка ,много минуси и по малко прегрешения .  bouquet
За алкохола искам да споделя ,че можеш да пиеш и без да качваш ,но трябва ограничения .Аз лично цяло лято си пийвах и ракийка и бяло вино ,но бях само на салати и риба ,без хляб ,без манджи за вечер става въпрос,иначе през деня си хапвах каквото ми се яде .
Сега съм на режима и алкохол не близвам ,защото знам ,че няма са смъкна и само ще ми отвори апетит.

# 37
Добро утро, момичета  Hug

Тинки, благодаря за темата   bouquet Искрено те съветвам да си пуснеш 6-те основни хормона. Пролетта е твърде далеч в миналото и може оттогава да има коренна промяна в състоянието на хормоните. Аз трябваше да кача доста килца, за да се разфункционирам, така че не отлагай, мила, най-важното е да сме здрави и да можем да имаме деца  Peace

Не съм писала отдавна, но искам да кажа добре дошли и успех на многото нови момичета в темата! Желая ви воля и стрикност - с тях се постигат добри резултати и се задържат  Simple Smile Дерзайте  Hug

Гечи, на теб ти стискам здраво палци, мила  Hug Пиши как си с ударния режим! Успех  Hug

Дух, тук Гоуст! Радвам се на минуса. Само така! И ник'во отказване, ей  Mr. Green ГорджъсHug смело напред и надолу   Mr. Green

Бабс, така искам да те видя и гушна, че ми се рив'ье вече. Мамка му и работа  hahaha Май е време за фиданска спявка в хола на Гоуста  Mr. Green Как сте тоя уикенд, момичета?

Приятен и успешен ден на всички ви   bouquet

# 38
  • София
Бабс, така искам да те видя и гушна, че ми се рив'ье вече. Мамка му и работа  hahaha Май е време за фиданска спявка в хола на Гоуста  Mr. Green Как сте тоя уикенд, момичета?

Добро утро!

Кафето е чудно, смей да не ми е леко дежурството  Mr. Green
Уикендът - когат кажеш освен сутрин, щот   sport027

Половината от чудовищния плюс след кифличките е изличен, остава другата половина. За днес менюто е
з - 2 ябълки и кафе
о - постни картофи на фурна, малко леща
в - чушки сиврия и сирене

# 39
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Simple Smile
Вчера бях на въглехидрати и очудващо не ми се ядеше много сладко (защото си похапвах малко през предишните дни  Embarassed).
Днес плодов - заредила съм се с ябълки, банани, мандарини и 100 гр микс от ядки.
От седмица някъде задържам кг, но МЦ вече се появи и се надявам нещата да мръднат надолу.
Лек ден на всички!

# 40
Добро да е Simple Smile темата е много интересна. Следя е с интерес Simple Smile

# 41
# 42
добро утро   food010
Днес плодов а утре ВОДЕН(МАМА МИЯ АХАХ)

Лек и отслабващ ден на всички

# 43
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро  kaffeetrmker_2
Преди закуска се претеглих и след първия воден съм -3 кг.Горе долу става,като се има предвид прегрешенията през първата половина.Сега ще видим.Решила съм да ида днес на фитнес,заради вчерашната грешка.Никого не съм ходила в плодов и съм си приготвила-ананс,банан,и малко сурови орехи.Кажете по-сладки плодове,които да включа,защото не знам дали организмът ми ще се чувства добре след натоварването

# 44
Добро утро  kaffeetrmker_2
Преди закуска се претеглих и след първия воден съм -3 кг.Горе долу става,като се има предвид прегрешенията през първата половина.Сега ще видим.Решила съм да ида днес на фитнес,заради вчерашната грешка.Никого не съм ходила в плодов и съм си приготвила-ананс,банан,и малко сурови орехи.Кажете по-сладки плодове,които да включа,защото не знам дали организмът ми ще се чувства добре след натоварването

На мен винаги ми се пада на плодовия да съм на фитнес и винаги съм се чувствала ОК след това..Прости пиивай повече вода във фитнеса.

Общи условия

Активация на акаунт