90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 218
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, преди да кажа каквото и да е да ви питам нещо
Скрит текст:
Извинявай се много предварително за въпроса и че мястото му далеч не е тук. просто вече ми дойде до гуша. та въпроса ми е- правихме вкъщи ремонт, сложихме ламперия в коридора, но имаме свод и него не знаем как да го затворим, зашото винкелите не се огъват Crossing Arms питах тук в темите за ремонти но никой не ми отговори. та питам ако някой знае идея да сподели, ако не- здраве да е както казваше баба ми Mr. Green[
http://tinki15.snimka.bg/architecture/razni.717360/
Скрит текст:

Иначе днес съм - 1кг точно и съм много щастлива, кантара беше полудял няколко дни и си мислех че даже батериите не са наред, но явно съм задържала вода. Имам още 700 гр да махам. Днес мисля да съм на
з- ябълка
о- варени картофи салата
в- ябълки и мандарини
Утре ще е плодов. Цял ден ме няма никаква и искам да ви помоля ако темата свърши през деня да я направи бабето или някой друг, аз ще съм налиния днес до към 4 и утре след 10 вечета  bouquet
Иначе днес съм - 1кг точно и съм много щастлива, кантара беше полудял няколко дни и си мислех че даже батериите не са наред, но явно съм задържала вода. Имам още 700 гр да махам. Днес мисля да съм на
з- ябълка
о- варени картофи салата
в- ябълки и мандарини
Утре ще е плодов. Цял ден ме няма никаква и искам да ви помоля ако темата свърши през деня да я направи бабето или някой друг, аз ще съм налиния днес до към 4 и утре след 10 вечета

# 586
Добър ден, момичета!
Ударният период завърши вчера, но нямаше никакъв ефект при мен.
Днес - воден и остават още четири дни до края на второто завъртане. Резултатът е: свалени кг - 0, от талията - 2 см и нищо друго не се случи. На пролет обаче отново ще съм тук, за трето завъртане и дано тогава всичко да е наред!

Успех на всички!

# 587
  • София
Тинки, снимката не се отваря.

# 588
# 589
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро
Аз днес съм скарана с кантара,показа ми цяло 1,300 в плюс #2gunfire а вчера сутринта след бобовия бях с - 400 и си изкарах въглихидратния без никакви прегрешения и ядох в доста малки количества,защото не бях толкова гладна newsm78
Вчера
З:кафе и круша
О:спагети със домашно приготвен сос
В:1 кроасан и 2 бисквитки
Днес плодове цял ден без нищо друго,та да видим дали ще го махна тоя +

# 590
привет  Hugдами
искам да попитам нещо,което ме притеснява Simple Smile
от 2 седмици почти съм на диета,килата се смъкват което е ОК .
но МЦ ми закъснява този месец newsm78
възможно ли е да е от диетата и спорта newsm78

# 591

Открих ви!!!!  Hug Хайде заедно , колкото повече - толкова по- весело!!! Страхотни резултати , момичета !!!! Браво!
Да  се отчета

3- ябълка и кафе
о- салата зеле , домати и риба тон от консерва
в- никаква идея за сега
Тичам по задачи....
[/quote]

Страхотно, заформяме се доста хора Simple Smile  Hug и успех на всички

# 592
привет  Hugдами

Дали е от диетата Simple Smile) да няма EFP

Аз днес ВХ...
З-банан
О- питка и зелева салата
в-салата ще е

# 593
привет  Hugдами

Дали е от диетата Simple Smile) да няма EFP

Аз днес ВХ
З-банан
О- питка и зелева салата
в-салата ще е

силно се надявам да не това baby_neutral

# 594
Добър ден и от мен   Simple Smile
Да се запиша докато не сте ме забравили  Grinning
Почивката си върви... Днес банани за закуска и обяд и ориз със зеленчуци за вечеря. Доволна съм  Simple Smile
Хубав и успешен ден   bouquet

# 595
здравей те на всички и аз съм на диетата от 1 декември  искам да попитам всяка сутрин преди да започна диетата  на гладно ядях ленено семе и сусам с кисело мляко,но сега мога да ям кисело мляко веднъж на 4 дни,да ли ще е проблем ако продължа   и ще окаже   ли влияние тази лъжица кисело мляко на диетата успех на всички

# 596
Днес съм на въглехидрати:

З: 2 райски ябълки - супер як плод и ще ям много от тях оттук нататък, преоткрих ги;
О: пълнени чушки с кафяв ориз и гъбки;
В: Като обяда.

Много минуси на всички   bouquet

# 597
  • Pleven, Bulgaria
здравей те на всички и аз съм на диетата от 1 декември  искам да попитам всяка сутрин преди да започна диетата  на гладно ядях ленено семе и сусам с кисело мляко,но сега мога да ям кисело мляко веднъж на 4 дни,да ли ще е проблем ако продължа   и ще окаже   ли влияние тази лъжица кисело мляко на диетата успех на всички
Не може да ги ядеш с киселото мляко във всички дни,а и закуската е само плод и не се яде нищо друго до 12. Peace
Мекото,може да е от режима,аз миналия месец бях със закъснение,а преди да почна диетата нямах проблеми

# 598
  • Русе
Здравейте ! Не съм писала отдавна, но чета редовно. Днес ми е третия воден ден /вече претръпнах и не ме е страх, даже довечера съм на танци и очакванията ми за утре са ГРАНДИОЗНИ/ Simple Smile. Като цяло третия месец доста слабо върви, но то пък не може все -10кг. Като цяло съм супер доволна. Старая се да не залитам от правия път, може би напоследък прекалявам с размера на порциите ама пуста лакомия. Успешен ден и успешен режим на новите момичета.

# 599
Може ли оризови спагети в ден варива?

Общи условия

Активация на акаунт