Заедно с Джансел Елчин, минали и настоящи проекти - тема 14

• 38 478
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
# 706
# 707

# 708
Много ми е интересно Хасрет как си мисли, че може да закупи пианото без пари?  Rolling Eyes
Бях забравила момента, когато Мурат допусна, че Левент може да му завижда за нещо. Не беше далеч от истината, пък и Левент си призна за благородната завист. Wink

# 709
Вай, бе, нашият инат Мурат защо така се отказа от музиката?  Shocked  Втрещи ме повече от Левент, Хасрет и Несрин, взети заедно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 710
Вай, бе, нашият инат Мурат защо така се отказа от музиката?  Shocked  Втрещи ме повече от Левент, Хасрет и Несрин, взети заедно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
След като Хасрет му хлопна вратата, той проведе един разговор с баща си. Та там му каза, че музиката не го е направила щастлив, та това беше един от мотивите му. Разочарова се от себе си, когато видя Хасрет да кърши снага в онази кръчма, провалил се като неин учител. Това е според мен.

# 711
Снеже Hug  Реа кцията на Мурат беше много спонтанна .

Беше изгонен и неизслушан от Хасрет.

Хасрет веднага отиде да пее по чалгажийски заведения - това за влбения Мурат беше втори плющящ щамар.Нищо не бе разбрала  за музиката на която я бе научил той.
Реши ,че нямя нужда да продължава  и толкоз.

Уси аз мисля дори ,че Левент се" напъна" да се влюби в Хасрет само за да е по-горе от Мурат. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 712

Уси аз мисля дори ,че Левент се" напъна" да се влюби в Хасрет само за да е по-горе от Мурат. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Като знам поведението му какво ще стане, хич не мисля че е влюбен. Или пък не може да обича истински. newsm78

Виждам на балкона доста момичета, но не знам на кого са фенки - на Джансел или на филма Огнено сърце/ПС. Имам желание да слязат от балкона и да ни споделят.  Praynig  Praynig  Praynig

# 713
Себи, Уси,  Hug Hug разбирам, че се почувства един вид провалил се, почувствах болката му, като видя кълчещата се Хасрет, но все пак за мен това решение беше много нетипично за Мурат Оджа. Направо ме изуми, че постъпи така лекомислено и импулсивно, по Хасретски. Peace

# 714

Тази беше една от хубавите серии , но компо ми прави номера и трябва да спирам.
Силна беше и сцената   Хасрет с котето пред дома на Мурат , но на мен ми беше по-жал за Сайме отколкото за Хасрет .
Снеже   май само ти не си гледала ПС Кажи сега харесва ли ти играта на Джансел То Мурат ,че е малко труден характер  и ще си причинява сам какво ле не докрая  е ясно.

Не е красавец Джансел/чаровник -да/ , но точно в тази роля аз, за себе си открих големия актьор.

# 715
Себи, Уси,  Hug Hug разбирам, че се почувства един вид провалил се, но за мен това решение беше много нетипично за Мурат Оджа. Направо ме изуми, че постъпи така лекомислено и импулсивно, по Хасретски. Peace
Точно така стана. За първи път не мисли и премисля, но явно му дойде множко. До преди 6 месеца беше в депресия, тъкмо си мислеше, че нещата се променят и получи нова плесница. Затова си мисля, че Несрин ходи чак в махалата  да моли Хасрет да се върне. Явно е усетила какво става с него.

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:26 от Snake777

# 716
Себи,  Hug страхотен е Джансел в тази роля, макар че аз го харесвам във всичките му превъплъщения, в които съм го гледала досега - Мурат, Селим/Азиз, Кенан и... забравих името на героя му в "Малък апокалипсис". Peace Моята "първа любов", що се отнася до Джансел, е Селим/Азиз, и тъй като беше страхотен, продължавам да следя изявите му, стари и нови. Peace

Себи, Уси,  Hug Hug разбирам, че се почувства един вид провалил се, но за мен това решение беше много нетипично за Мурат Оджа. Направо ме изуми, че постъпи така лекомислено и импулсивно, по Хасретски. Peace
Точно така стана. За първи път не мисли и премисля, но явно му дойде множко. До преди 6 месеца беше в депресия, тъкмо си мислеше, че нещата се променят и получи нова плесница. Затова си мисля, че Несрин ходи чак в махалата  да моли Хасрет да се върне. Явно е усетила какво става с него.

Все пак по го разбирам от Хасрет.  Peace Нея не я разбрах с тези истерии и то без да изслуша никого. Поне на майка си можеше да даде думата, изобщо не знае обстоятелствата, при които ги е оставила. Осъди я без право на обжалване. А толкова много я търсеше.  Sad Всъщност същото направи и с Мурат. ooooh!

Лека нощ и от мен. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 23:31 от ·٠•Snejka•٠·

# 717
Снеже , а колкото до нетипичната  му реакция с пианото  аз си я обяснявам с прекалената умора и еднообразие  в живота му на пианист и творец .
 Писна му в един момент да бъде все недоразбран от- майка си , Левент , Хасрет и му избиха балансите.
Ако я беше подкарал по старому щеше да ни се види много скучен.

Пожелавам ви лека нощ , защото и аз като Мурат да не  си изхвърля компа защото ме предава тази вечер.

# 718

Само да поясня - че с Уси почти си дублираме мненията ,но не копирам  doh doh doh а пиша едно изречение по 10 минути и то изчезва Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уси Hug,Снеже Hug  беше ми приятно да си похортуваме , а сега спокойни сънища.

# 719
  • София
Добро утро  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт