Бързаме за някъде, или сме изнервени или разглезени?

• 5 340
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Сега, ако има някоя по майчинство, която по цял ден седи вкъщи или в парка и не й пречи да чака 30 мин на опашка....това е друго нещо.  Whistling

С дете на година и половина как се чака половин час на опашка?  Joy

Добре де, да си представим, че детето е при баба!  Laughing

# 61
  • Tам през Атлантическия океан

Человек бежит по жизни…
Не жалея ног…
Дом — работа…
Дом — работа…
Отбывая срок…
Выходные — передышка…
Отпуск — как привал…
Старость, пенсия, одышка…
А куда бежал???

п.п. извинете за лиричното отклонение  Wink

# 62
И да бързам,и да не бързам,щом на отсрещната страна работата и е да си е на работното място и да обслужва клиенти,а я няма,имам право да съм изнервена.

# 63
"Който много бърза, бавно стига!"

Ама хората често я забравят......   

# 64
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops

Человек бежит по жизни…
Не жалея ног…
Дом — работа…
Дом — работа…
Отбывая срок…
Выходные — передышка…
Отпуск — как привал…
А куда бежал???

п.п. извинете за лиричното отклонение  Wink
  bouquet

И още едно...
http://www.dnes.bg/blogini/2012/11/27/zabavete-hod.174048

А иначе по темата - не ми се е случвало да се ядосвам, защото служител не си върши работата или се бави - обикновено не го правят нарочно. Имам търпение и на светофари, даже и да се наложи да изчакам още едно червено, едва ли ще ми повлияе толкова закъснението. Не съм някоя свита мушица, обаче излишното напрежение и забързаност на всяка цена ми влияят много подтискащо и гледам да не се включвам в тоя ритъм. Чакала съм много пред ЖК миналата година, но единственото, което успя да ме ядоса и да връхлетя с големия корем напред при доктора, беше, че друга такава бъчвичка като мен ме изпревари преди това най-нагло  Grinning

# 65
  • с/у ОколоМръсТното
Человек бежит по жизни…
Не жалея ног…
Дом — работа…
Дом — работа…
Отбывая срок…
Выходные — передышка…
Отпуск — как привал…
А куда бежал???
И още едно...
http://www.dnes.bg/blogini/2012/11/27/zabavete-hod.174048
Разкошни  Hug

# 66
"Който много бърза, бавно стига!"

Ама хората често я забравят......  

Това, ако съм припряна във всичко.
То има и :
Бързата кучка-слепи ги ражда...нали...
ама-иде реч за лошо обслужване и изискване от клиента/потребителя на дадена услуга, да му се предостави качествено тази услуга.А не е толова бързането на преден план.

# 67
Е, как бре, не ви ли се е случвало клиенти да ви искат нещо от днес за вчера? И качестветно, много ясно.

# 68
# 69
  • София
Е, как бре, не ви ли се е случвало клиенти да ви искат нещо от днес за вчера? И качестветно, много ясно.
Случвало ми се е. И после именно бързащите не предоставят на време материалите, които са ми необходими, за да си свърша моята работа.  Бързата. Whistling

# 70

Ако не беше на позицията, на която е, щях да му кажа две, три приказки, ама нА... специално въпросният е от големите клечки....  Tired
Сега, ако има някоя по майчинство, която по цял ден седи вкъщи или в парка и не й пречи да чака 30 мин на опашка....това е друго нещо.  Whistling
Т. е на Големите клечки им мълчиш като пукъл, обаче майките с бебета да чакат, защото си нямат друга работа Rolling Eyes "Интересна" логика Аз навсякъде съм с количката, но за близо 2г само веднъж са ми отстъпвали място на опашка
Неприятно е да се чака на опашка, но се налага понякога. И да мрънкаш, няма как да избегнеш висенето, най-много да отровиш себе си и тези около теб.

# 71

На мен - да. Постоянно Laughing Ама моите клиенти са блейки все още и всичко им е в последния момент. Свикнала съм де, не се оплаквам Laughing

# 72
...
То има и :
Бързата кучка-слепи ги ражда...нали...
...
Тя и да не бърза, пак слепи ги ражда.  Peace

# 73
Т. е на Големите клечки им мълчиш като пукъл, обаче майките с бебета да чакат, защото си нямат друга работа Rolling Eyes "Интересна" логика.

Ти четеш ли или?

От въпросния няма на кой да се оплача, освен да пиша и звъня на премиера на България?  Rolling Eyes
И на мен не ми пречат майките с колички, пречат ми служители, които се туткат и мотаят, забавят майките с колички и заедно с тях и мен. Капиш?

Щом вие намирате за нормално да ви обслужват в рамките на 30 мин за нещо, което може да стане за 5 мин - хубаво. Но има хора, който трябва да свършат десет неща през деня и ако за всяко трябва да чакат по 30 мин ....   Crazy

Аз работя в сфера, която е известна с много лошо обслужване. Правя всичко по силите си в нашия обект да не е така и хората като се запознаят с нас да си казват "Уау, значи можело", затова и изисквам да не ме бавят, размотава и правят на балама навсякъде - от кварталния магазин до НАП.

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 12:45 от Ice Queen

# 74
Като ги видя продавачките, виснали пред магазините с цигарите и кафетата, с някакви отегчени физиономии, на които целият свят им е опротивял, моментално ми се отщява да вляза при такива, камо ли да оставя в магазина им и 1 лев...

Понякога, като съм в настроение ми идва отвътре да кажа на такава продавачка - "Пушете си спокойно, да не Ви пука"... Stop Съвестно ми е някакси, че ще й издими на вятъра нещо дето й струва пари. Добра душа съм си аз, добър клиент Wink
Разбраните хора няма да направят проблем от това, а ще съобразят, че цигарата й е по-важна от клиента сега... Stop

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 12:43 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт