На пазар във Варна - 25

• 49 754
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Някой може ли да предложи къща за гости около Варна на най-много 100км, подходяща за празнуване на НГ?

Знам, че не ми е за тук въпроса, но се надявам на съвет, идея и предложение  Hug
В Ченге и Дебелец има къщи за гости. Също мисля има две -три в с. Черни връх, пак в този район.

# 31
Някой може ли да предложи къща за гости около Варна на най-много 100км, подходяща за празнуване на НГ?

Знам, че не ми е за тук въпроса, но се надявам на съвет, идея и предложение  Hug
       http://www.kyshtizaotdih.com/index.html     и        http://kumanovi-kashti.com/gallery.php?view=k       Гледах им календара на първите,но май е заето за тези дати,но можете да се обадите да попитате за всеки случай,защото къщите са две.Дано успеете да си намерите,че по това време почти всичко е заето.

# 32
Момичета, помогнете! Трябва да купувам бална рокля за дъщеря ми. А си нямам на идея ,къде във Варна да търся такива рокли.Освен бутика на Джулиа Контогруни:) Ако можете да ме упътите с адреси и ориентири?

# 33
Реа, около Цоньово има много хотели и къщи за гости. Потърси информация в нета. "Бункера", който е в близост също е нелошо решение. Зависи какво търсите. За Шиварово съм чувала страхотни отзиви, но никога не съм ходила.

П.П. Благодаря за новата тема!

# 34
Момичета, помогнете! Трябва да купувам бална рокля за дъщеря ми. А си нямам на идея ,къде във Варна да търся такива рокли.Освен бутика на Джулиа Контогруни:) Ако можете да ме упътите с адреси и ориентири?

Сещам се за един магазин на Червения, точно на кръстовището, пада се на 2рия етаж, отдолу му мисля, че имаше Мтел.

# 35
  • Варна
Реа, около Цоньово има много хотели и къщи за гости. Потърси информация в нета. "Бункера", който е в близост също е нелошо решение. Зависи какво търсите. За Шиварово съм чувала страхотни отзиви, но никога не съм ходила.

П.П. Благодаря за новата тема!
Сигурно имаш в предвид язовир Цонево Simple Smile. А Шиварово къде се намира?

Сещам се за един магазин на Червения, точно на кръстовището, пада се на 2рия етаж, отдолу му мисля, че имаше Мтел.
Ако става въпрос за Холидей Сона, май вече го няма там. Нека някой, който е минавал наскоро да сподели.

# 36
  • Варна
Има го магазинът на Червения площад. Други предложения са бутиците по моловете или булчинските магазини. Ама не е ли рано за бални рокли - още не са заредили  Simple Smile

# 37
  bouquet
Запис.

# 38
На Червения площад над Мтел-а магазина за бални и сватбени рокли си стои, но явно не е на същата фирма. Вчера видях, че има официални рокли - иначе по Мария Луиза има магазини за сватбени рокли, в които може да ти ушият и рокля за бала. (Мария Луиза е централния булевард, който води към катедралата)
Магазин за уреди с транспортни дефекти има и на гърба на Спортна зала - точно съседния магазин до Бауматик е.(пак магазин за техника).

Аз търся пънчове обаче с коледни мотиви - някой да е виждал..?

# 39
  • Варна
За бални рокли - Снежанка, по бул. Княз Борис.

# 40
Здравейте Simple Smile

Ще се нанасяме в ново жилище и другата седмица ще ме чака една нова и празна кухня. Имате ли идея от къде мога да си купя всички необходими прибори и пособия за кухнята - тенджери, тигани, сервизи, прибори, черпаци, белачки, буркани и каквото се сетите. Да е горе долу поне добро качеството и на приемливи цени.

Благодаря предварително.

# 41
Благодаря на всички!

# 42
  • Варна
Здравейте, в Кайсиева градина, на горния край има една нова сграда, в която ще откриват утре магазин за дрехи, някой може ли да ми каже името, че го забравих, а исках да погледна в нета за веригата???

# 43
Здравейте Simple Smile

Ще се нанасяме в ново жилище и другата седмица ще ме чака една нова и празна кухня. Имате ли идея от къде мога да си купя всички необходими прибори и пособия за кухнята - тенджери, тигани, сервизи, прибори, черпаци, белачки, буркани и каквото се сетите. Да е горе долу поне добро качеството и на приемливи цени.

Благодаря предварително.
   Ето едно предложение от мен,http://zebrahome.bg/for-the-kitchen.html

# 44
  • Варна
Здравейте Simple Smile

Благодаря предварително.
Джъмбо, Метро, Карфур - имат много неща от кухненските пособия и риска да пропуснеш нещо е по - малък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт