Лидл ::20::

• 67 154
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Червеното цвекло в сините буркани е страхотно, но на Чира е ужасно.

# 31
  • софия

От темата разбрах, че при покупка подаряват готварска книга. Вчера пазарувах за 98 лв. и касиерката не ми каза за това, че имам подарък. Много, много, ама много ме е яд  #Cussing out

Да не си пазарувала от магазина на Сливница? На майка там бяха "пропуснали" дай дадат книгата. Но тя знаеше и се беше върнала да си я поиска. Май, само аз се бях оплакала в предишната тема.

# 32
Мен много ме е яд.... имаше едни месни рула, имитация на Руло Стефани и понеже вчера не го взех, отидох днес и...нямаааа Cry

Карола, не съжалявай Mr. Green
Аз взех такова, вариант с кимион. Не ми харесва особено, но почти го изядохме Mr. Green Точно като приказката "пениш се, не пениш - ке те ям" Laughing
Месото е относително малко... по етикет - 40% свинско, 23% птиче месо, 4 % механично сепарирано птиче месо, кимион, белтъци, галета, и т.н. още една камара овкусители и стабилизатори. Tired
Аз лично не бих купила повече Peace

За книгите - аз предварително се бях информирала от тук, но после забравих... Обаче касиерката ми даде книга, много беше мила, каза "специален подарък" Laughing

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 20:53 от Red Sonja

# 33
  • Варна
За печеното месо по 1.88 лв ли говорите? Ние взехме, прилича ми на кюфтета на вкус, общо взето става.

Вафличките, които бяха по 0.79 лв, за пръв път опитвам, по принцип вафли не обичам много-много, но тези ми харесаха.  Simple Smile

Нещо черния чай (в големи картонени кутии с по 77 броя вътре) го няма - явно не се купува и са го спряли, жалко...

# 34
Да,точно за това по 1.88 лв.. Моя мъж го хареса това  месо и го препоръча ама скалъпихме вечерята без него Wink

# 35
  • в рaя
Според мен би трябвало да няма проблем да си поискате книгата, дори трябва да ви се извинят. Поискайте да говорите с управителя ако ви направят проблем. До сега Лидъл не са правили проблем от към отношение

# 36
  • Бургас
Привет.
Някой има ли отзиви за тази книжка с магическа химикалка ?

# 37
  • софия
До кога беше офертата с книгата? Сутринта напазарувах доволно от магазина при Дома на киното, но не ми предложиха нищо. Имаше от всички неща. Освен това, може и да не съм видяла в брошурата, но поне 80% от плодовете и зеленчуците са "акция" - аз взех китайско зеле * 0,69 лв./кг., дайкон * 0,62 лв./кг., помело *1.99 лв.

Имаше отзиви.

# 38
# 39
  • Бургас
zvanche, благодаря, намерих отговор в старата тема.   bouquet

Миналата година бяха пуснали коледна хартия, 10 метра мисля че беше за 1,99лв., успях да опаковам всички подаръци. Дано и тази година да я имат пак.

# 40
Кога отидохте на 4-та страница?!
Сега се връщам от дружбенския лидъл. За заинтересованите - имаше доволно количество коледни сладки. И бъчвички и меденки и марципани...
Взех от дамските скиорски чорапи, както и термоклин. Материята не ми се видя особено хубаво, но за долна част - бива. На термоблузата, доста отворено ми се стори деколтето, аз аз предпочитам да е по-прибрано.

# 41
Аз днес рано-рано ходих до Лидл, за да си взема от нес кафето и мляко на малката, от онова плодовото, което е на цена 1.49 лв.Видях, че имат много плодово мляко на цена -1.19 лв, което е пак 400 грама.Много се чудих дали да взема от него, но реших да прочета етикета, хванах се за главата.Много химия има в него.Не, че в другото няма...., именно за това се отказах.

# 42
Какво ще кажете за тази възглавница http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_20417.htm

# 43
  • вече Пловдив
Кога успяхте да изпишете 5 страници? ooooh!
Благодаря за новата тема!   bouquet
Днес съм се наканила да отскоча за Персил гел, но да видим дали ще остане за мен  newsm78 По спомени от миналата година как грабеха разни бабки още в 8 сутринта нещата на промоции, направо не ми се буташе сутринта

# 44
  • София
Аз си взех днес от грейчиците за ръце... нещо не съм съвсем очарована. В тези Т, които далеч не са  минусови отдаваше  бързо спадаща топлина около 30 мин, вместо 60... И  не знам защо си бях решила, че се самовтечнява и пак може да си го активираш, когато изстине, но не би, трябвало да се вари 10 мин??? но както и да е...за толкова пари няма какво толкова да се оплаквам Simple Smile
На ски дрехите беше голяма блъсканица, чудех се на едни ръкавици за мен, но нещо се отказах...

Важното е, че имаше марципани Simple Smile На ски дрехите имаше голяма блъсканица...

Общи условия

Активация на акаунт