Eлектронни четци - VIII

• 59 131
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, отдавна не съм се вясвала тук.  Simple Smile
Какви са като цяло отзивите за PocketBook?

Никой ли не чете книги на PocketBook?  Thinking

Аз имам Покетбуук 613.Доволна съм от четеца,но не съм ползвала друг.

Мерси!   bouquet

# 616
Здравейте, отскоро имам желание да закупя такъв елетронен четец, а и вече 80% от книгите ми са електронни, някои от които са във формат PDF. Ако някой знае, бих искала да разгледам в някой магазин за техника в София такъв четец. Спряла съм се на Nook Simple Touch, а модела с (Nook with GlowLight) надсветката дава много дефекти (съдейки по коментарите на сайта на Barnes&Noble). Благодаря.

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 14:03 от bubulina_78

# 617
Не съм позвама Нук, но съм с Киндъл ПейпърУайт и съм много доволна! Моделът е с подсветка, а през деня ти създава усещането, че четеш истинска книга. Батерията държи здраво, чета поне 2-3 часа на вечер и издържа около седмица-две (в зависимост колко чета уикенда).  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 618
Здравей, една от причините да не избера Киндъл е че: 1. Има проблем (понякога с кирилицата); 2. Не чете коректно PDF формат, и на последно място - не поддръжа ePub формат.

# 619
Лично за моя проблем с кирилица съм нямала, иначе за PDF и еPub аз за себе си ги конвертирам в моби.

# 620
Здравей Кратунка, лично аз съм се спряла на тази марка четец, защото хората наистина са доволни. Моите файлове (напр. PDF-ите)са от порядъка на над 300-400 страници минимум, и доколкото прочетох (други мнения на хора притежаващи Киндъл), понякога има проблем с изобразяване на картинките на тези файлове. Та, ако някой знае такъв магазин или книжарница където да си поиграя с подобен четец да сподели Simple Smile

# 621
Здравей Кратунка, лично аз съм се спряла на тази марка четец, защото хората наистина са доволни. Моите файлове (напр. PDF-ите)са от порядъка на над 300-400 страници минимум, и доколкото прочетох (други мнения на хора притежаващи Киндъл), понякога има проблем с изобразяване на картинките на тези файлове. Та, ако някой знае такъв магазин или книжарница където да си поиграя с подобен четец да сподели Simple Smile

Виждам, че четеца, който си избрала, се предлага в онлайн магазина на Хеликон. Защо не  им се обадиш по телефона, за да разбереш дали го няма в някоя тяхна книжарница?

# 622
Здравей Vapor, тъкмо днес разговарях с тях и ми се каза че, за съжаление нямат изложени мостри точно от този модел (Nook Book Simple touch), a само един който е цветния и най-вероятно не е с eInk технологията. Sad

Но....както и да е...Simple Smile то се е видяло че ще поръчвам от САЩ на сляпо.
Като пристигне четецът, ще споделя мнение Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 17:24 от bubulina_78

# 623
  • В най - голямото село
Лично за моя проблем с кирилица съм нямала, иначе за PDF и еPub аз за себе си ги конвертирам в моби.

И аз така.

# 624
Попитай в тази фирма дали може да го видиш на място. Май нямат магазин, а само офис, но съм купувала от тях телефони и имаха изложени доста неща.
http://brosbg.com/Barnes---Noble-Nook-Touch-Wi--Fi-product-3801

# 625
Попитай в тази фирма дали може да го видиш на място. Май нямат магазин, а само офис, но съм купувала от тях телефони и имаха изложени доста неща.

Не са ли им малко дървени ценичките?   Thinking

# 626

Не са ли им малко дървени ценичките?   Thinking

Аз не казвам да си го купи, а да го разгледа. Ще каже, че не й харесва и ще си го поръча от САЩ.

# 627
Благодаря на отзовалите се (Vapor).
@sailor. Аз лично от Б-я не бих си купила повече техника, защото разликата в  цената за някой неща е меко казана фрапираща. И от моите 'проучвания'  (Mr. Green Mr. Green Mr. Green) които правих, тези Brosbg, държат едни от най-високите цени на пазара. Поръчавам от edepot  или donesimi или  bgshopper

# 628
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Може ли да използвам изказването и да помоля за сайт, чрез който онлайн да преобразувам pdf в mobi ... В една от предишните теми беше даван такъв сайт ..., но явно не съм го запазила  Embarassed

# 629

Може ли да използвам изказването и да помоля за сайт, чрез който онлайн да преобразувам pdf в mobi ... В една от предишните теми беше даван такъв сайт ..., но явно не съм го запазила  Embarassed

Не съм конвертирала, но с този би трябвало да става. http://www.2epub.com/

П.П. Току-що опитах - става.

Общи условия

Активация на акаунт