Пазаруване от френски сайтове - 5

• 44 946
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
И аз да се оплача - последната поръчка от Дамарт вчера пишеше, че един артикул ще се забави, а днес вече е експеди, но сумата е без кода .  Cry
Какво ли ще си изтеглят?  newsm78 

# 706
Имам чувството, че покрай сушата в Ларедут, на Дамарт им дойде малко повече натоварването. Имам поръчка от 05,02 - имам мейл, отразена в суийвито 16,20, платена и статус експеди, сега си поглеждам в суйвито - нова стойност 30,70 - т.е. цена без кода. Да ви се е случвало на вас. Още ли пари ще търсят или това е тяхна грешка?
И при мен когато използвах кода за -15евро като се изпрати пратката ми изписваше вместо-5.00е-15е, но си изтеглиха 5е. И аз мисля , че им дойде малко в повече на дамарт бумът на поръчки. Все още не са ми блокирали профила. Снощи,  направих последни 2 поръки с кода за -10е, на два различни профила, още не са обработени, но се надявам всичко да е наред  Peace

# 707
  • София
И аз да се оплача - последната поръчка от Дамарт вчера пишеше, че един артикул ще се забави, а днес вече е експеди, но сумата е без кода .  Cry
Кой код използва?

# 708
  • София
Поръчката ми от БП с код 300800 е все още със статут Traitement en cours  ... Снощи им писах, днес ми отговарят, че скоро ще я получа.. а, дано!  Grinning
на мен от 4 поръчки в началото на миналата седмица едната ми я изпратиха на другия ден, а останалите 3 - чак днес сутринта, ще ги изпратят  Peace

# 709
  • на терасата
Вчера направих първа поръчка от Daxon, получих потвърдителен мейл с регистрационен номер на поръчката, сумата в картата е блокирана, а таблицата с поръчките ми в сайта е празна. Пише, че нямам регистрирани поръчки. Някой може ли да помогне, имам ли поръчка?

# 710
  • насън...
аз пък имам една изчезнала поръчка в суивито в дамарт...така че ако някой получи ватиран пуловер цвят опалин и вест за подарък, да свирка... Mr. Green

# 711
http://www.shopstyle.fr/browse/mode-femme?fl=d0&sort=PriceLoHi

Моля, някой дали може да разбере от този сайт дали можем да поръчваме с БГ карти?  Praynig
Опитах и с английската версия, но не можах да разбера,  newsm78
а има избор  smile3508

Благодаря на всички, които ще се потрудят над казуса   bouquet

# 712
Вчера направих първа поръчка от Daxon, получих потвърдителен мейл с регистрационен номер на поръчката, сумата в картата е блокирана, а таблицата с поръчките ми в сайта е празна. Пише, че нямам регистрирани поръчки. Някой може ли да помогне, имам ли поръчка?
Не те съветвам да правиш поръчки там. Няма да получиш нищо. Мисля, че още никой не се е похвалил с успешна поръчка от там. Аз лично имах много неприятности с тях  ooooh!

# 713
И аз съм така и още няколко души! На мен ми беше втора тази ,която не се отрази в суивито .Първата направих януари и нея си получих  с курса на фр2бг Писах на Даксон и отговора им беше да докажа ,че живея в Франция -т.е няма да я получа.Вчера се обадих на банката си да  блокират плащането от сайта на Даксон ,то не е осчетоводено ,само е  блокирана сумата.Срокът  бил 45 дни според банката ,но поискаха да им препратя мейла от даксон .Дано при теб да не е така !Успех!

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 18:25 от snowlady26

# 714
  • Русе
Кой код използва?

21980 - 16/29.99 използвах. Но сега си погледнах в банката и са блокирали по малка сума - явно без някой артикул т.е. за сега е наред, но да видим като си дръпнат парите.

# 715
Кой код използва?

21980 - 16/29.99 използвах. Но сега си погледнах в банката и са блокирали по малка сума - явно без някой артикул т.е. за сега е наред, но да видим като си дръпнат парите.
И при мен е така...на трите акаунта с този код ми е изписало цялата стойност, въпреки че при плащане съм потвърдила 14,10, 14,30 и 14,70 Евра. Сега ми излизат съответно 30,10...30,30 и 30,70..... На всичкото отгоре в един от акаунтите не ми дава да влезна да видя и там какво е положението.Ох, дано е някакъв бъг. Praynig

# 716
На някой да му се е случвало да няма номер на поръчката в Дамарт, а само дата..И да е със статут регистриране..

# 717
На някой да му се е случвало да няма номер на поръчката в Дамарт, а само дата..И да е със статут регистриране..
Taka e с всички поръчки  в Дамарт,след като я обработят ще излезе номера на поръчката

# 718
  • София
Уф... след като направих няколко първи поръчки в Дамарт -  имам съобщение, че с плащането и кредитната карта има проблем - не може да се осъществи плащане... не знам защо така... не е изтекла, с тази крта плащам в много сайтове... Картата е виза на Уникредит.. някой плащал ли е с тази карта в Дамарт?
И моля за съвет какво да правя - може ли да се плати кеш при получаването - ползвам СД?

благодаря ви

# 719
Уф... след като направих няколко първи поръчки в Дамарт -  имам съобщение, че с плащането и кредитната карта има проблем - не може да се осъществи плащане... не знам защо така... не е изтекла, с тази крта плащам в много сайтове... Картата е виза на Уникредит.. някой плащал ли е с тази карта в Дамарт?
И моля за съвет какво да правя - може ли да се плати кеш при получаването - ползвам СД?

благодаря ви
Ами мисля, че не може да се плати кеш  при СД, но може да ги питаш.  Peace Аз там плаштам с виза на ПИБ и нямам проблем.
П.П на мен от 8 поръчки в дамарт, 4 са ми в ретарде, дано скоро ги изпратят  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт