Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да предоставите координатите на детски уролози в София?
Какви са препоръките за случаи на фистула?
Какви са препоръките за използване на силиконови лепенки при фистула?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да предоставите координатите на детски уролози в София?
Координатите на детски уролози в София включват д-р Пандаров, който ръководи детската урология в Пирогов, д-р Момчилов - уролог в Пирогов, д-р Пеев в Правителствена болница и д-р Гаидаров - детски уролог в Правителствена болница. Освен това има детска урология и в Токуда болница. За повече информация относно координатите на д-р Джинович, можете да се свържете с него на имейл djinovic@gmail.com или на телефон +381666009902.
-
Какви са препоръките за случаи на фистула?
За случаи на фистула, препоръчително е да се консултирате с д-р Такова и да изчакате, за да видите дали ще се затвори от само себе си. Като цяло избягвайте повторна операция по-рано от година след първата, за да дадете достатъчно време за възстановяване и евентуално естествено затваряне на фистулата.
-
Какви са препоръките за използване на силиконови лепенки при фистула?
-
Какви са очакванията след операция за хипоспадия?
-
Какви са препоръките за бременност и операции?
!
Не знам как изобщо би могло да се затвори това, но ... ще чакаме, няма какво да се направи явно освен това. 
аз също се надявам българските лекари да продължават да се развиват, а не да циклят на едно място в някой стар учебник. Това което ми хрумва е да изпратя линка на facebook - а на д-р Такова, или пък някъде ако има място за коментари в сайта на Токуда. Но аз лично не успях да го отворя, ако може пратете ми го на лични отново.
Единственото,което ме посъветваха е да затапвам колкото мога с пръст фистулата, за да се запази канала до върха, когато детето пишка.
Моето момче е светличко