Веганството - да споделим опит - 11

• 44 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 Shocked Честно не знам как някой може да си причини такъ тип лишение, ако не повярва истински в причините, поради които го прави. Иначе ако си осъзнал избора си е много лесно.  Simple Smile

# 31
Мода? Наистина ли мислиш, че някой би го направил заради модата?  Shocked
Oooo, ще се изненадаш във високия процент "модерни" хора.
Аз знам и за такива, които вкъщи тайно си похапват, но навън не се излагат сред обществото ooooh!  Е, тези са по-зле и от трупоядните....

# 32
И на мен ми е трудно да повярвам, че някой би се подложил на каквито и да било лишения, и то трудни, ако не вярваш в това, заради едната мода....   Thinking
Все пак не става дума за 2-3 дни, или седмица......

# 33
  • на острова на мечтите
Палия, Благодаря за новата тема! Много красиво оформена!
Докато ви изчета и времето се навъртяло! Май няма време за писане! А и не ви изчетох много задълбочено, да си призная честно! Има толкова много неща,че няма да ми стигне половин ден да видя и прочета всичко!
Веге рецепти има навсякъде из нета. Напиши какво искаш и получаваш веднага отговор. Аз обожавам сладките и тортите от "земяназаем". Особено тази с моркови. А и едни кокосови сладки топчета- захар, яйце и брашно, ама не съм ги правила от миналата зима и не помня рецептата.
Тия дни си мислех за рибите, за това,че не издават звук, когато ги ловят, но именно за това е още по-жестоко! Простете, че пак зачекнах темата!
Приятна вечер!
Днес правих кюфтенца от леща и картофи, с лук, магданоз и доста черен пипер. Изпекох ги на тиган! Харесах на мъжо, което е гаранция за качество Mr. Green!

# 34
  • на острова на мечтите
Пак аз Grinning
Исках да напиша нещо, ама ми се изплъзваше мисълта Mr. Green
Попадна ми една книга за хранене според кръвната група. Не помня автора, бяхме на гости, видях я на мааста  и я попрелистих. Аз съм кръвна група "А" и за хората от тази кр.група е препоръчително да са вегетарианци! От малка не си падах по месото. До преди година и нещо не съм си и помисляла да ставам вегетариянка. После всичко дойде някак си натурално, едно вътрешно усещане,или необходимост да променя начинът си на съшествуване.
 Приятна вечер!

# 35
  • София
 За моята кръвна група пък пише, че трябва да си похапвам месо...,  а то никога не ми е харесвало...

# 36
  • София
Вери, преди няколко дни си представих, че ми идвате на гости в къщи за няколко дни. Почти го сънувах Simple Smile
и се притесних как ще ви изхраня като нямам опитност за вашето хранене. Направо на пръстите на едната ръка са храните, които ще ви допаднат....
Така разбрах как се чувстват хората, които заплашваме да им отидем на гости- повечето питат -какво ядете?  Като че ядем някакви странни неща, неядейки животни Simple Smile Боб с лук и домати с краставици, какво толкова странно има... но сега го усетих! Усетих странното! Когато не ти е ежедневие и ежечасие.... и ти е трудно.

Вери, обаче срещнахме млади кокосови орехи Simple Smile Поне това има! Детето ги разпозна , а аз извиках- дА! Вери пише редовно за тях!
в най-новия мол България, в Карфур (юруш народе на зеленото кокос! Simple Smile)))) Може и на други места да има, но аз съм млада-зелена Simple Smile
Цена 7лв /бр

# 37
  • София
Какво ги правите зелените коксчета?  Thinking

# 38
2012 – Великия Преход
Скрит текст:
http://ww.svoizbor.com/2012/12/2012-the-great-transition/?fb_act … on_ref_map=%5B%5D

Добавете липсващото w в адреса на линка или потърсете статията в гугъл по заглавието й.

# 39
Ох, Заслон... Laughing
Защо така си се притеснила за нашето изхранване?! Simple Smile
Всичко ядем ние, не сме претенциозни. Може и на хляб с боб да караме или картофена яхния; или пък каша от бланширана елда...; а мъж ми много обича ориз с домати, може и да не е басмати. Wink Не се събираме/срещаме/виждаме с някого според това какво яде. Simple Smile
"Направо на пръстите на едната ръка са храните, които ще ви допаднат.... "
Няма такова нещо. Simple Smile Явно е някаква заблуда, както и че сме винаги на 100% сурово. Wink
А зелен кокос купувам и ядем тук, защото първо е на поносима цена - 2 кан долара/бр, и после защото ни харесва. Но съм сигурна, че ще преживеем и без него. Wink

7лв бройката...по едно време беше 12лв в Елемаг - паднала му е цената. Simple Smile
За други места не знам да се продава в БГ.

# 40
  • София
Вери,  Hug

Хора, ето една голяма спешност - МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТОЗИ ЛИНК И СЕ ПОСТАРАЙТЕ ДА ДАДЕТЕ РЕАЛНО ПОДПИСА СИ, най-добре да организирате хора около вас и тогава да ги предадете.

http://kal.zavinagi.org/?p=158

Подписка за регистриране на застъпници в референдума за нов АЕЦ (до 6 декември)

# 41
Закъснял запис и се връщам да ви чета  Rolling Eyes
Любима тема  Heart Eyes Благодаря!  bouquet

# 42
  • София
Момичета някой от вас пробвал ли е да прави желирани бонбони! Малката много ги обича /май като всяко дете/ и все ме кара да й купувам. Пък аз искам да се пробвам да направя нещо домашно:)

# 43
  • София
Бъни, сушените папая и манго (не био, сигурно са кофти с консервантите, но аз поне ги мия, не винаги) като ги нарежеш и много приличат на желирани бонбони. Не на моите деца - на другите Simple Smile)))

Някой ще носи ли подписи? Аз да, тотално разбиване на програмата, но като едва снощи разбрах...

# 44
  • София (Възраждане)
Някой ще носи ли подписи? Аз да, тотално разбиване на програмата, но като едва снощи разбрах...

За какво става дума? Blush

Общи условия

Активация на акаунт