Отговори
# 135

Achillea millefolium ,ще украсяваме ли елхата  Joy браво,много ме разсея с тази снимка и се спуках от смях ,хайде всички по коледно наистина  Hug

# 136
Ние вече украсихме нашата елха Laughing Laughing Laughing
 santa2 Nature Snowman Close-mas:

# 137
ХилоУ мами   bouquet

Аз реших проблема ще се запиша на ЖК само защото трябва, но изобщо няма да разчитам да получа адекватно и качествено обслужване. Ще с и плащам на частно, като поп и тва е. Нямам идея още за ФМ и БХС, кога кво що, доки ще ми каже, като отида на 27.12 на преглед.

А за украсата мхм...ако е така веднага почвам  Mr. Green  Embarassed  Laughing

# 138
Какво правите днес?Никаква активност/
Ние с мъжото направихме една кратка разходка около моето училище,на свеж въздух гаденето се усеща по-слабо.Сега даваха по едно австралийско предаване,че изяждането на резен лимон спира гаденето при пътуване,но си мисля,че и при нас ще действа тоя трик.
Мъжо ме бъзика,че ако украсявам елхата с тия момчета,дето ви пуснах,той щял да извика снежанка  Joy викам му най-много да дойде някое джудже  Laughing

# 139
  • София
Ние украсяваме елхата на Бъдни вечер, опаковаме и подреждаме подаръчетата под нея... после си четем на фона на лампичките разни коледни приказки... и това е част от традиционното ни изкарване на вечерта.

Колкото до момчетата ти, Ахилеа (облиз-облиз, сладурковци са!), ама няма да му ги предлагам на моя. Че е по-бременен от мен, адски чувствителен е станал, да не вземе да му се пригади нещо, чеее само това ми липсва...  smile3532

Иначе, изцепката му тези дни е: "Внимавай, много внимавай с бг-мамата!" - "Що бе???" - "Ми ще вземеш да я изчетеш цялата и после какво ще четеш?"  hahaha

# 140
Хахаха бг мама е голяма зарибявка.
Аз си мисля,че са ми много хубави момчетата,ама вие нещо не ги оценихте подобаващо!  smile3516

# 141
Здравейте,всички...Аз съм много доволна от моя доктор....Даже първият път като гледахме бебо го гледахме на 3Д и не ми взе нито лев...Той ми водеше и предишната бременност и при него бях на ЖК. Наистина всичко зависи от човека в доктора....Аз с първото детенце не съм дала нито лев допълнително....и сега мисля да е така...
Да се похваля днес украсихме елхата....и ме обзе едно коледно настроение вече....Сега чакам поне едно от момченцата на снимката да ми даде коледната си играчка....та да видим каква изненада има отдолу....хи-хи-хи  santa2

# 142
Нещо днес нямам сили дори да прочета какво сте писали по- назад....  Confused Страшно много ми се гади и странно как хем ми се гади, хем постоянно съм гладна... Ужасно е... Цял ден лежа....  Weary

# 143
И на мен днес ми се гади сериозно...имах 3-4 дена тайм аут и си помислих, че е свършило гаденето, но не би  Cry! Мъжът ми започна нещо сериозно да ми се изнервя на двуседмичното лежане и да прави изявления, че ми е роб и че не се грижа за него  #Crazy и на мен ми стана много гадно и виновно, чувствам се като някакъв безполезен придатък, наистина... Той, милия, сам прави ремонта на къщата и наистина е много претоварен, но като му се наложи и нещо домакинско от типа на миенето на виличка (то няма мн. домакински неща за правене в разкъртената ни къща и при положение, че не ядем), но като прави нещо "домашно" и направо полудява и ме изкарва едва ли не робовладелец...и на мен много тъпо и тъжно ми става  Sad... В началото не беше такъв, явно му идва в повече, ама на мен също...

# 144
Сладка пеперудка и аз бях така преди няколко дни - гади ми се, не мога да хапна и залък, а корема ми къркори чак до болка.Сега остана само глада и мързела да си направя нещо за хапване  Laughing Аз още не съм станала от сутрешното ми събуждане, няма такова мрачно време и нищо не ми се прави, само ровя в бг мама и чета различни теми.Трябва обаче да събера сили и да отида до някоя аптека, че ми свърши фраксипарина, а ми е задължителен всеки ден

# 145
Iveto_86 кой е твоят лекар? От писаното от теб разбирам, че води ЖК по здравна каса. Така ли е? Къде се намира той? Аз мога да кажа същото - гади ми се ужасно, а постоянно се тъпча с храна и ако не ям на всеки 2 часа ми става още по-зле. Вече съм +3 кг.

# 146
  • София
Момичета, още малко  Hug Ще се свърши и тая, ще спре гаденето не по-късно от 4 месец. Изключително рядко е някоя дама да е така през цялата си бременност. Още мъничко, и ще свърши, ще се чувствате супер-кукуряци и ще можете само да се радвате на коремчето  Peace Стискам ви палци да започнете съвсем скоро да се хвалите!

green flower, хвани твоето съкровище, извини му се хубаво за това, че си неактивна и го помоли да те изтрае още малко. Обясни му, че така ще бъдеш само през първите 3 месеца и после през последния. Вярвам, че ще прояви разбиране, макар и на него да му е трудно в момента. Но вина не бива да изпитваш - ти реално не си виновна, това е природа. Щом те прави отпаднала и неработоспособна, значи има нужда от това - организмът в момента слага спирачки, за да даде предимство на плода да се развива така, както е необходимо.

# 147
Здравейте, Мацки!  Hug
И аз днес съм в гади-фаза, но трябваше да поизчистя, че Милото тея дни беше и извънредно на работа и не успя. Оставих Каката на кино и почнах, не ми вървеше много много, но стана работата. Сега мисля и да поняготвя въпреки всичко, че тея поръчаните манджи вече ми писнаха и чак не са ми вкусни. Не че не съм минавала през това вече, но все ми се струва, че чак така не е било в Каката.
За болничните - всеки здравно-осигурен има право на 360 дена болнични в рамките текущата на две години назад, като тук не влизат 135 дни болнични за бременост и раждане.

# 148
  • Бургас
това не го разбрах много за текущата на 2 години назад?

Момичета, вие от кога мислите да излизате в постоянен болничен преди тия 45те дни, защото аз съм в голяма чуденка от кога да е...защото при нас е вредна средата, въздуха е кофти Sad

# 149
Ами при нас в Стара Загора като цяло си е кофти въздуха. Това значи изобщо да не си показвам носа навън.
Утре трябва да пътувам за София, за да видим сърчицето на бебето. Моля ви, стискайте палци, че ми е спечено някакво.
Поне ще си поспя в автобуса, което на работа няма как да го направя, но все пак бая време път си е дотам и напрежението какво ще ти кажат е още по-голямо.
Напоследък дори не правят пауза по средата на пътя и човек може да се напишка, докато я стигне тази София. Мъжът ми ме инструктира да не пия много вода и да си нося плик в случай, че повърна.

Общи условия

Активация на акаунт