Отговори
# 150
buttinsky, успех утре на прегледа  newsm10 всичко ще е наред.А защо ще пътуваш чак до Сф за преглед?

# 151
И от мен имаш стиснати палци  Peace Praynig Успех!

# 152
  • Бургас
Бутински, при нас девойките излизат във 2 или 3ти месец....затова се чудя аз...не ми се иска да е толкова рано, ама пък тия газове и миризми Sad

# 153
Таничка , ами щом обстоятелствата не позволяват, сметни горе-долу кога трябва да си вземеш първия болничен, за да можеш да си използваш всички 180 дни накуп и да не се налага да се връщаш на работа, и действай  Grinning аз още не съм го измъдрила от кога ще излизам.Хем искам да си почивам, хем ме е шубе да не предизвиквам съдбата.

# 154
Момичета, а вие какво работите?
Всеки сам решава, кога да излезе според мен и водещото в случая е , как се чувстваш....
Работата никога няма да има край, никога няма да е "удобно" за работодателя да излезеш в отпуск....
Аз смятам себе си за работохолик, но честно казано , почувствам ли , че вредя на себе си и бебето- марш в къщи Simple Smile
Работата ми не е натоварена физически, но прекалено натоварена психически, а това също не е добре. Работя за мобилен оператор по 12 часа дневно -права... Това майната му , ама нервите са толкова мнооооого .... че не знам до кога ще удържа фронта Simple Smile
А между другото дайте малко яснота за тези 360 дни болничен за последните 3 години...
Малко ме шашнахте , аз съм използвала около 130-140 ... ако това е вярно ... незнам...

# 155
  • София
Аз също обмислям варианта януари да излизам болничен... не съм решила обаче, дали м арт ще се връщам или ще си почивам до края. Не съм примряла за работата си, така че ми е все тая дали ще съм на работа или не, а и работа никога не се свършва - цял живот ще работя, така че трябва да се възползваме  Laughing Работя с хора, на -20С не ми се идва никак на работа само да се изнервям... имам още малко време за размисъл  Peace

# 156
buttinsky  стискам палци и аз,не се притеснявай всичко ще мине добре ,чакаме да се похвалиш утре  Hug                                                                                                                                                                     nestorowa аз нищо не работя , че от няколко месеца живея в градът на мъжът ми и все тайно се надявам да излезе някоя работа докато не ми се личи много,мъжът ми не е на същото мнение ,но като се има в предвид,че (да чукам на дърво и пу-пу да не са ми уруки) се чувствам добре,а и да се занимавам с нещо вместо да мисля глупости ,дано изникне някоя работа ,че  Crazy

# 157
Момичета мисля че ако ползвате болнични преди 45 дневния, после се намалява майчинството. Не искам да кажа, че трябва да рискувате здравето на двама, трима ви  Grinning но ми е любопитно дали има нещо такова.   newsm78

# 158
Здравейте юлски майчета Hug
Да се запиша и аз в тази чудна отчетна тема ,така се вълнувам Crazy
Казавам се Дани ,на 28 години от Пазарджик.Втора бременност,имам прекрасен син на 2 години и 8 месеца.Двете чертички много ме изненадаха ,но ще се справим,няма начин. Сега се връщам да ви чета назад ,толкова са ми далечни все още тези мисли за новородено ,че се чувствам много странно. Rolling Eyes Да не говорим колко ми е лошо сутрин и през целия ден.Сега ще видя дали се писали за лек срещу гадене.Аз пия Сепия ,на Боарон,но не ми помага особено Confused
ХУбава вечер от мен ,обещавам да пиша редовно! С мамите от предишната отчетна тема сме заедно вече 3 години ,надявам се да намеря много нови приятелства и тук Grinning

# 159
Здравей, Дани....Добре дошла тук....при нас... Hug
Bellisima, аз съм от Горна Оряховица и докторът ми е в същия град.... Blush
Аз мисля да работя докато мога, защото ние сме на индивидуална норма и е малко сложно като се надуе коремчето дали ще съм в състояние да си я покривам.... Thinking

# 160
Добре дошла  Данчето с трабантчето  Hug

Ох, и аз това исках да попитам, взимате ли нещо за гаденето, при мен вече НЕ СЕ ИЗДЪРЖА  smile3518

# 161
Аз да си кажа ,гаденето в повечето случаи го лекувам с ядене Mr. Green
Майтапа настрана,ям почти през 2 часа ,по малко ,но редовно.Филии предимно.Знам ,че е ужасно ,но друго не мога.Ориз понякога,кисели краставички и туршии EmbarassedНо не бива да огладнявам ,че оттам ми идва гаденето ,поне при мен е така.Нацелих си интервала време ,през което огладнявам и ще гледам да се придържам стриктно към плана ooooh!Страх ме е да се премеря.Предния път стратирах 55 кг,но сега започвам от 67 кг и ме ее страх да се помисля ,докъде мога да стигна #Crazy

# 162
Ами и аз бях преди така, но сега ми минава лошото само докато ям, като спра и започва отново  ooooh!

# 163
Благодаря ви момичета  Hug
tonkata_84, трябва да ходя до София, защото там ми правиха ин витрото и докторът иска да си проследи нещата.
Таничка, след като има миризми и газове и разни вредни изпарения, по-добре недей да ходиш.
Особено след като вече е станало и практика във вашата фирма, явно има защо да се пазят бъдещите майки.

# 164
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Данчето с трабантчето(много весел ник  Laughing), добре дошла при нас. Желая ти лека и безпроблемна бременност с прекрасен финал  Hug Знаеш ли някакъв предполагаем термин, за да те впиша на първа страничка?

Аз мисля изобщо и да не се връщам да работя. В момента съм платен отпуск до средата на януари за гледане на дете и след това ако остана във фирмата/защото всичко е възможно/ излизам болничен. Работата ми е натоварваща, ходя по 8 часа и в този студ няма как да стане просто. Ям на крак, много притеснения, нерви, разправии и определено ще ми дойде в повече. А и малкия не ходи на ясла, та няма и кой да го гледа. По принцип моята фирма фалира, докато бях в майчинство и всички работници в нея ги преместиха в друга фирма, така че не смятам, че с мен трябва да се случи нещо по-различно...например да ме съкратят. Все пак и аз съм работила там, нищо, че съм майка. Ама да видим какво ще стане в крайна сметка, не е болка за умиране  Simple Smile

buttinsky, имаш всичките ми стисната палчета  fingerscrossed Чакаме те да се похвалиш с прекрасни новини и едно тупкащо сърце под твоето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт