Бебеправене тема 21 - Тук сме сговорна дружина и бебчета ще гушкаме догодина!!!

• 17 840
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Бодро утро хубавелки!!! Как сте? Виждам,че ПОЧТИ всички сме си на линия и си пием кафето, между другото Пивче- много яко кафенце! Тъкмо си направих едно капучино и сядам с голям кеф, учудващо свежа се чувствам след вчерашния 12 часов работен ден и съм много доволна,че предстои уикенд!! Какво ще правите уикенда милички?
Гърдите ми така нараснаха хихии голям кеф!:)

На мен предстоят курсови проекти и изпити и в кратките почивки ще се поглезя с подаръци за близките!

Весе- дано е станало , все пак не се знае нищо до последно!:)
Рая- шапка ти свалям за търпението и искрено се надявам да си бременна, твърде вероятно е!:)
Дани- Привет мила! Даваха силни валежи и мрак над Италия, как е при вас?

Съншайн- как е настроението? А кръвното?
Евче- ти изчакай да установиш бременност пък тогава много неща ще промениш хихи дай боже!

Липсват: Таня, Ивенцето, Криси, Нелката ....други?

Домъчняло ми е за Елката, дано е добре !

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 09:21 от Ivelina2006

# 646
Добро утро и от мен . Аз днес не съм на работа и ще мога да прекарам деня с вас.Весе и Рая стиснала съм ви палчета дано да извадите EFPКои други не чакат тия дниПри нас е адски студено и снежно сега започна да вали снежец. Laughing

# 647
  • Варна
Весе, ама и ти ли си "предтестова"? Аз толкова ли съм залюхана, че да не забележа?... Олеле! Хайде стискам палчета!!!!

# 648
Нелка- аз също не очаквам да ми дойде на 11-12.12 пък да видим:)
Нека вали снежец да е приятно и коледно!:)

# 649
Хора, аз съвсем съм изтрещяла, всяка нощ сънувам някакви тестове, чертички, прегледи и пр..  Mr. Green Треснал ме е освен това як ПМС и съм станала много раздразнителна. Гледам да си мисля за това, че другия месец се връщам на работа - и да не е станало бебе, няма да мисля толкова за това.
Стискам палци на останалите нечакащи.

Леле, страшни изречения съм оформила.  Crazy Отивам да си изпия кафето.

# 650
Нелка- аз също не очаквам да ми дойде на 11-12.12 пък да видим:)
Нека вали снежец да е приятно и коледно!:)

Доста сме за тази дата! Simple Smile
Добро утро и от мен! Как сте? : )

# 651
тоито- хаха много готино, представи си , ако в един ден пуснем бомбата! стискам ти палци миличка! Praynig

Мацоранке- видях те!!:) Кажи как си?  Какво става около теб? На какъв етап сте?

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 09:42 от Ivelina2006

# 652
Добро утро момичета!

По въпроса ма кафето, а зси пия по 2 на ден и мисля, че е нормално. Но също така си и пуша по 7-8 цигари на ден и винце пия всяка вечер. Не съм ограничила нищо заради бебеправенето, все пак не знам колко време ще отнема и не искам да се лишавам от всичко което харевам. Като видя двете черти нещата ще се променят, разбира се, но до тогава:  smile3546 beer beer3 morning

# 653
Добро утро, бонбонки!
Днес в кафето има снежинки! Ама ми е хубаво!
Ех, че сте приятни и ви обичам!!!

Много хубав петъчен ден ви желая на всички и ви прегръщам!  Hug

# 654
 Hug сладурки сладки  bouquet
дано дано, но не знам нямам ама никакви симптоми, нищо не ме боли и нищо ми няма newsm78 еееееее , нито гърди нищо, а и с двете бременности ме боляха гърди та за това така малко съм скептична Confused, но утре ще видим тази работа, налегнало ме е едно спокойствие като се прибера в къщи щом хапна и лягам и така до към 2/3 часа през нощта и край със съня та до сутринта , но това го отдавам че в офиса имам много работа и доста проблеми и така, относно кафето и аз си пия по едно на ден като винаги си пия, с първата бременност неможех да гледам кафе ,с втората направо го изяждах много ми се пиеше.
Мациииииииииииии виждам те слънце гуш

# 655
  Добро утро
Включвам се и аз с един фреш грейпфрут и портокал. Това е първото, което правя в офиса... след това сядам да ви чета  Grinning . Кафе си пия и си подпушвам даже- 4-5 цигари, ама ще ги намаля още докато не ги спра. Кумове сме на едно младо семейство
Скрит текст:
тяхната история съм я писала, как 3 години не се пазиха и тамън за инвитро мислеха и то не и дойде на мацката, за да стартират изследванията  Simple Smile .Ей го кръщелника- на годинка и половина...
и тя е при моята гинеколожка и знам нейното мнение за кафето преди да съм я питала Mr. Green . До 2 чашки не е страшно. Организма сам ще подскаже колко и дали да пием  Peace

Аз минах първата процедура по измерване на БТ.  Crazy Казах на милото, че ще стана 5 мин. по- късно, като се надявах той първи да се засили към банята, но... поспалан. Купих аз един термом., че моя дигиталния е стар ( нали са със срок на годност), слагам го аз сутринта, където трябва... и като взе да пищи при края на засичане...  hahaha полудях. Нещо пищящо от необичайно място  Laughing . Но той моя мил е тактичен, не ми задава въпроси. Усети се сигурно, после само ме прегръща и целува. Той знае, че обичам да си изпипвам нещата и че няма да е нормално за мен да не съм стриктна и в тази мисия

RAQSVETLINA тичай за тест, че всички сме в напрежение.

Хайде, че пак стана дълго. Хубав ден макар и малко мрачен навън, слънце в душичките да има... и надежда
 Hug всички

# 656
  • София
Тоничка, нали знаеш, че дигиталните се държат 3-4 минути след сигнала?

# 657
Май ще започна и аз другия месец да меря БТ, колкото и да ми е неприятна идеята...  Rolling Eyes

Веси, как така 3-4 минути след сигнала, моят не отчита нищо, след като изпищи?

# 658
  • София
Ами това го знам със сигурност. Вижте и в темата за БТ. Ти сигурна ли си, че не отчита? Пробвай най-просто под мишницата, за да видиш, че ще продължи да се покачва и след сигнала!

# 659
  • Пловдив
Алексче, и аз сънувах преди няколко дни положителен тест.

Аз се отказах от меренето на БТ,

Общи условия

Активация на акаунт