NESCAFE DOLCE GUSTO

• 161 453
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
  • по морето
В пикадили също правят промо от време на време, но аз лично не съм засичал постоянно да са намалени някъде.

# 391
Записвам се и аз!От вчера собственик на машината.
Имам един въпрос - гледам,че в УК има капсули refill,знаете ли на какъв принцип работят?

# 392
От завчера и аз съм собственик на машинка долче густо доволен съм много от напитките и от машината искам да ви попитам когато си направя кафе после при вас във капсулата остава ли някакво количество вода , защото при мен като тръсна капсулата и се усеща че има кафе (вода ) в капсулата

# 393
  • по морето
Да, остава едно минимално количество вода в капсулата, пример с бариста, интенсо, лунго и т.н. капсули пълни с по една доза кафе (робуста-арабика), докато има разтворими напитки и тогава нищо не остава в капсулата след употреба.

# 394
Здравейте.Купихме си машина и се опитвам да я регистрирам,но не откривам къде е този код на кафемашината. На страницата им във фейсбук прочетох,че се намира в някаква книжка,която при мен липсва.Бихте ли ми помогнали да го открия?

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 23:20 от eccentric

# 395
Кодът е записан в книжката към машината.

# 396
Кодът е записан в книжката към машината.
Нямам книжка,има само някаква инструкция,но в нея няма код.

# 397
Моята книжка беше в кутията на машината. Цветна е с илюстрации и разяснения за различните видове кафе.

# 398
Явно няма да мога да я регистрирам,такава книжка нямам  Confused жалко.

# 399
  • На брега на реката
Явно не са ви дали книжката от магазина. Ако ви се разправя - потърсете я.

# 400
Явно няма да мога да я регистрирам,такава книжка нямам  Confused жалко.
Пиши им в сайта, в контакти, че си закупил машина- дата и магазин от който си я купил и нямаш код. Мисля, че ще ти го въведат ръчно.

# 401
Благодаря ви,върнахме се в магазина от който я купихме и ни дадоха книжка,регистрирах я вече и и се наслаждаваме.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 11:27 от eccentric

# 402
И моята машина най после пристигна от черният петък на емаг.
Тя е от ръчните и имам въпрос. Как уцелвате количеството вода? В книжката пише например 35 -40 мл вода. На око?

# 403
Винаги на око. Имам си чаша, на която знам докъде да пусна водата, за да стане хубаво кафето.

# 404
Уфффффффффф,
още на второто кафе проблем!!! #Cussing out
Реших да си направя чоколино от подарените към машината капсули.
Пуснах тази с млякото ОК. Сложих втората капсула потече около 30 -40 грама и спря Sad
Опитах се да извадя капсулата - не ми позволи да вдигна езичето.
Звъня на уж телефона за връзка  080016666, не можело да се осъществи разговор Sad Cry

Общи условия

Активация на акаунт