MAC & Sephora - 8 тема

• 35 575
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моята и на Надето (купена от Сефора) на гърба са щамповани на велура, а на Жаки на хартиен стикер. В разни блогове твърдят, че оригиналната палитра е с хартиена лепенка, а тези с щампата са менте  Thinking
Вариантите в този случай са два - има две различни версии на палитрата или в българската Сефора най-нагло пробутват ментета  ooooh!

Сега погледнах линковете и погледнах на моята палитра има този "баркод" и пише A276, обаче, ако има значение, де. Wink Crazy

# 676
  • в 1001-та нощ
а текстът на гърба - върху стикер ли е или директно отпечатан  Rolling Eyes

# 677
  • София
И на предната страница писах, че са гравирани директно върху кадифето. Peace

# 678
  • София
Моята е от първите, които докараха в Бг, преди 2 години.С молив и щамповани букви +код , никога не би минало и през ум ,че е менте. Grinning
Обожавм я. Все още.  Heart Eyes

# 679
Факт е, че аз имам от "смотаните палитри" Нейкид Joy
Ето за това не ми харесва толкова много.... цветовете (някои) са различни.

Нямам търпение да видя пролетните Метеорити Flutter Щом са много блестящи значи наистина са точно за мен. Кога ще излизат в България?

# 680
  • София
Няма за какво, така ако трябва да ги харесам за някого- Жаки! Точно неин стил са.  Heart Eyes
мен ме изпусна  Embarassed
и аз обичам блестящо  Laughing

е значи тези ще са мойте метеорити и стига съм се чудила
крайно време е да действам

# 681
  • в 1001-та нощ
Няма за какво, така ако трябва да ги харесам за някого- Жаки! Точно неин стил са.  Heart Eyes
мен ме изпусна  Embarassed
и аз обичам блестящо  Laughing

...

+ още поне 10 човека  Party

но аз съм пленена от Шанелското злато и за сега нищо не го измества от сърцето ми  Peace въпрос на време е да ми стане "жертва"  Mr. Green

# 682
  • Бургас
Аууу, онези "оригинални" Naked в Продавалник-а вече ги продават по 40лв.  Shocked

# 683
Аз се изумявам как може да има толкова противоречиви мнения за пролетните метеорити. Някъде чета , че едва ли не изобщо не се забелязват, колкото и да се напластява, другаде, че са толкова блестящи, че стават само за колекционерски продукт. Да не би всичко да зависи от това с какво се нанасят? Знам ли?!

# 684
Моята палитра Нейкид е от Сефора, купена преди 2 месеца, със стикер е отзад и кода отстрани го има. Явно партидите са различни.

# 685
Моята палитра Нейкид е от Сефора, купена преди 2 месеца, със стикер е отзад и кода отстрани го има. Явно партидите са различни.
И моята е като твоята - от Сефора, купена е някъде преди година.. Изобщо и не се съмнявам, че е оригинална!! Качеството е отлично, сенките са с консистенцията на тези в другата ми палитра на UD!

Факт е, че аз имам от "смотаните палитри" Нейкид Joy
Ето за това не ми харесва толкова много.... цветовете (някои) са различни.
Защо - откъде е купена  Rolling Eyes?!

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 16:55 от elhi4ka

# 686
Oт Сефора, миналата година след Коледа

# 687
Възможно ли е да е разлика в партидите, чак разлика в цветовете ми се вижда брутално вече  Shocked, по кутийката може..

# 688
  • София
Само в един цвят имаше разлика и то огромна. Като име и в двете палитри е Hustle, но в тази с хартиеният етикет е съвсем друг цвят - по-убит и невзрачен  Shocked

# 689
Аз не вярвам да е менте в случая (те са в Ибей) - възможно е да е разлика в партидите, предназначението, за кой пазар и без това палитрите тук ги водят много лимитирани, нямат си щанд, на порции идват, не мисля, че  в Сефора ще са менте. Сигурно идват като малка притурка към другата им стока от голям склад някъде, едва ли не като бонус за празниците  newsm78.. А определено "еднакви" продукти за различни пазари са различни!!

Последна редакция: сб, 29 дек 2012, 17:25 от elhi4ka

Общи условия

Активация на акаунт