Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 104-тa тема

• 191 791
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Честита 2013-та година! Да бъде здрава, успешна и благодатна за всички вас!

На себе си пожелавам повече свободно време и се надявам  да бъда по-редовна тук  Wink
При нас много празници, много нещо. Освен традиционните празнуваме 2 именни и един рожден ден,  приключихме снощи с именния ден на щерката  Crazy Пускам нехронологичен микс от това, което успях да снимам, вече и аз не помня кое от кога беше  -  трапезата от Бъдни вечер, капамата от Коледа, рибния ми рожден ден, подсладен с Пай Банофи и новогодишната погача.

# 556
Kрасота!Да ти пожелая и аз повече свободно време да радваш очите ни със снимките си Hug

# 557
  • София
От мен една руска салата за Годината на змията

# 558
Продължавам с питките  Grinning

# 559
За много години, момичета! Живи и здрави!

Преди три дни видях баничките с праз на Тайна, та се сетих, че и аз не съм правила скоро. Вътре ги пълня със задушен в уок-а праз, чубрица, червен пипер и смес от разбити две яйца със сирене. Тестото ми е като за хляб, намазах ги с жълтък преди печене, а отгоре малко преди да ги извадя, поръсих този път с настърган кашкавал и малко мащерка.

# 560
Честита нова 2013 година!!!
всички сте приготвили както винаги много вкусотийки

ето някои от нашите гозби
общата маса от бъдни вечер

[URL=http://www.radikal.ru]

пълнена коледна пуйка

Весела и успешна изпълнена с много желания и мечти нова година!!! newsm51

# 561
доматена супа ,но този път и с печена червена чушка :

# 562
  • София
Продължавате с красотите! От мен скромничко:
баница

шопска салата

кюфтета от мляно месо

бисквитена торта

# 563
  • ГОре на черешата...
И аз се присъединявам към желанието на Цецето - едно, тя да ни показва повече такива вкусотии   bouquet и второ - и аз да успявам да съм по-редовна тук Rolling Eyes...

Дорка, много богата трапеза! Росонера изкушава с прекрасни банички, тортата на Сисето като от сладкраница, а супата на Еликсирчето ми се прияде, при все че не обичам доматена супа. Обаче ей сега ще ида да видя нейната - сигурна съм, че печената чушка и придава прекрасен привкус Peace.

Днес вкъщи - за децата леща                                                       мариновано пилешко:

Следобедната закуска                                                                  и печена тиква направо в тавата

# 564
За днешното следобедно кафе:

Маслени шприц бисквитки на Селма

За вчерашното следобедно кафе:

Кекс Прима виста на Йоли

# 565
И аз ще се включа при вас с една Коледна погача

и една вкусна Новогодишна торта, на която се насладихме, но за жалост не е мое дело а на една талантлива готвачка.

# 566
  • София
Питка за здраве! Предай нататък!

# 567
  • Русе
Поздравления,много вкусни ястия видях!  bouquet
Аз идвам набързо да почерпя с торта за рожденния ден на моето пораснало момиче  Heart Eyes
Тортата е с бишкоти и крем от маскарпоне,заквасена сметана и целувки.

# 568
Пиле с картофи в гювеч:

Баклава:

Sve,да ти е здраво момиченцето Hug Може ли подробности за крема на тортата,а и като цяло може тортата Embarassed

# 569
От вчера търся в нета рецепта на гуакамоле и ми излизат само на руски ,някой може ли да даде изпитана хубава рецепта,моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт