Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 104-тa тема

• 191 778
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
От вчера търся в нета рецепта на гуакамоле и ми излизат само на руски ,някой може ли да даде изпитана хубава рецепта,моля Praynig

Ето рецептата на Блонди, ето и темичка. Peace

# 571
  • някъде
Дес може ли рецепта за пилето

# 572
Натрих пилето с черен пипер(малко),чесън на прах,къри, червен пипер посипах го със соев сос.На дъното на гювеча сложих няколко парченца масло и покрих с лук на полумесеци.Върху лука сложих картофи на едри парчета,посолих ги,сложих една универсална подправка,чесън на прах,черен пипер нахвърлях няколко парченца масълце,отгоре сложих пилето и върху него малко масло,сипах половин купичка вода на картофите и пекох първо с капак,после го махнах да се позачерви,Стана вкусно Laughing

# 573
  • някъде
Благодаря,това ще е вечерята за събота  bouquet  chef

# 574
  • DE
От мен Запечени свински филета

Кюфтета на фурна

Млечни хлебчета

# 575
Тия хлебчета определено ще ги направя съвсем скоро  Hug

# 576
От вчера търся в нета рецепта на гуакамоле и ми излизат само на руски ,някой може ли да даде изпитана хубава рецепта,моля Praynig

Заповядай

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg61612.html#msg61612

# 577
Маце, и аз записвам хлебчетата с намерение да извъртя една партида през уикенда.

Ей, тая тема е страшно въздействаща!

# 578
  • DE
KaRoLa, Фея Кръстница
Hugпробвайте ги. Аз от мнооого години ги правя защото са лесни и вкусни.
Провал съм нямала досега.
С мляко са по-мекички, но който няма става и с вода.
За неделната закуска са идеални.

# 579
Да, с мляко си е друга работа Simple Smile Аз дори и на питките заменям водата с мляко

# 580
Честита Нова година - здрава, любовна и успешна да е! Започвам Новата година с една вкусна италианска рецепта, та ако може да ни върви  на кулинарни пътешествия......!

ФИНОКИО ГРАТЕН - Finocchi gratinati

# 581
ФИНОКИО ГРАТЕН - Finocchi gratinati изглежда много вкусно може ли рецептата Crazy

# 582
 *sve* да ви е живо и здраво порастналото момиче newsm67  cookТортата е великолепна!  bouquet

От мен баница по Еликсир- с печена зелена чушка вътре и стана "Баница с миш-маш" Heart Eyes

# 583
Момичета благодаря за рецептата..............

# 584

Момичета, по загубих се малко и имам доста да наваксвам. Както винаги много бързо се движи темата. Пропуснах доста празници и вероятно няма да ми е лесно да ви изчета, но ще опитам, не ми се ще да пропусна нещо.
Поздравявам ви по случай новата година и ви желая здраве за вас и семействата ви, както и много топлина и красиви моменти! Нека е изпълнена с много любов, щастие и късмет!
Дано имаме повече вкусни моменти  Wink
И да не е съвсем гол запис, ви пускам не показаната си крем супа.

Общи условия

Активация на акаунт