Ние украсихме нашата елха, но я качих на високо, че малкото не се спря да пипа играчките. Ние със Софи ги слагаме, тя ги маха и така 2 часа.
Ия, честит ти именик и на теб!

Ради, живо и здраво да е малкото имениче Ники!
Зелда, честит имен ден и на твоя Никола!
Пиша му цялото име, защото много ми харесва. Звездичке, ами не знам за това Фантастико (аз не съм там, до Северния парк съм, т.е. близо съм до Илиенци). Но щом казваш, ще се разходя до там да проверя дали случайно няма амарант, ако не ще поръчвам онлайн.
Марс, да получиш добри новини от ТМ.

Аз Софи я заведох на зъболекар преди един месец и не че имаше проблем, просто ей така профилактично. Стоматоложката ми каза да й я водя всеки месец, за да свиква и да не я е страх, когато се наложи. И по ТВ бях гледала в едно предаване, че ако детето няма проблем, е добре да бъде заведено за първи път на зъболекар около 3-тата си година.
Утре изтича карантината на Софи и можем да излизаме. Ура!

Отивам да сложа един моп на пода и да се приготвям за ММ, да съм красива.
Влизам само да се запиша и аз с един гол запис.

Сега за именният ден й купила едно яке, което не представи като подарък за именния ден, купила го, явно като компенсация и ми го напъха скришно в чантата да не би да види мъжът й, той е много стиснат, а и Стела е кръстена на другия си дядо, не би искал да чува за имен ден и подарък за носещата чуждо име внучка. Якето беше огромно, лилаво, китайско, с бляскави камъчета, където е можело да се закрепят. Каза ми - видях, че е китайско, ама аз вече толкова китайски дрехи съм й купила
Станах около 8 без нещо да се приготвя да излезя да взема кухнята на Кали и си изпуснах телефона в тоалетната пускайки водата. Той потъна в канала неспасяемо

) и 5-6 лъжички от кремчето, изпи и 20 мл АМ. Подозирам, че причината за неяденето са зъби, ей сега преди да заспи и бръкнах в устата, тя не беше очарована, но ми дава, един кътник е ппочти пробил, напипах го под венеца, а вчера -оня ден не беше така. И въпреки това не ми е приятно, че не яде добре. Когато не я тормозят зъби, тя не е капризн одете и си изяжда всичко от кухнята.

Тук с мъжа ми може да поспорите. Правя кое кога мога. Но истината е че той много ми помага в домакинството и ме е освободил от доста задължения у дома, той винаги приготвя вечерята (аз само понякога, когато имам желание), той винаги чисти банята, аз ВЦ-то, той винаги чисти печката, фурната, хладилника, аз се разправям с пералнята, в общи линии сме си разпределили нещата и затова гледането на дома не ми тежи. Та, далеч не съм това, за което ме мислиш, но ти благодаря за милите думи, стана ми драго.
Е това е прекалено...
Сега, ако изкара и до сутринта ще е страхотно!