Отговори
# 75
Ето ме отново! Grinning

Ние си имаме баба и дядо на гости. Дойдоха да отпразнуваме Никулден заедно и сега си играят с Макси. Като чета какви проблеми имате с родителите на мъжете си, си давам сметка каква късметлийка съм. Свекърва ми може понякога да досажда с твърде много (и понякога безумни) съвети относно отглеждането на малкия, но също така е и изключително грижовна и дава мило и драго за нас със съпруга ми и най-вече за Макси. Свекър ми също, но без да дава съвети. Mr. Green
Той е единственият човек, за който малкият плаче, когато си тръгва- толкова е привързан към него!  hug

Тази вечер например свекърва ми беше приготвила всичко и само го донесоха. От мен се искаше единствено да сложа масата и после измих чиниите. Дано са ни живи и здрави всичките баби и дядовци!  Praynig

zellda, и аз не мисля, че преувеличаваш. Права си да се ядосваш. Едните ми баба и дядо цял живот са правили разлика между мен и братовчедка ми, въпреки че нося името на бабата. И това идва от отношението им към леля ми и татко, което също е различно - пак независимо от факта, че баща ми им помага много повече, защото леля е на 500 км от тях. Било ми е неприятно от отношението към мен, но повече ми е било криво заради татко, защото не заслужава да бъде винаги пренебрегвания.
Наскоро пък се наложи да гледам бебенцето на моя близка приятелка, докато тя отиде на лекар, защото свекърва и категорично отказва да се грижи за него. Момичето има и по-голяма дъщеричка, която бабата гледа с удоволствие. За малката и дала парички за коледен подарък, а за бебчо - не. Когато приятелката ми разказа за това, направо се втрещих. Така че, zellda, има и по-тежки случаи от твоята свекърва, както виждаш.
Мисля, че трябва да отстояваш правото на децата си да получават еднакво отношение. Вярвам, че ще избереш подходящ момент да поставиш въпроса и в крайна сметка, ще постигнеш успех - защото така трябва, защото така е справедливо и всичко друго е дребнаво, глупаво и грозно!  Peace

Toni77, много неприятна случка си имала и съвсем искрено ти съчувствам. Както писах и по-нагоре, имах подобна с компютъра ми, така че те разбирам. Но случката си има и добра страна - хубав повод да си поискаш нов телефон от Дядо Коледа!  Wink

radost 87 , и Максче напоследък не спи добре - един предкътник го мъчеше и днес най-накрая се показа. Няколко дни ходих с глава, натежала като олово. Ако полегнех следобед да дремна, положението се влошаваше. Днес съм по-добре, но пак се чувствам уморена. Дано се поуспокоят момчетата ни и да поспим добре скоро!  Praynig
Поръчах на моето мъниче абсолютно същата шейна и ми се струва, че ще му е много удобна. Сега съм я паркирала в детската стая и Макси понякога сам се качва в нея, настанява се на седалката и се опитва да се закопчае с коланите. Мисля, че му е тъкмо по мярка и с нетърпение чакам снега, за да я тестваме!  cold

Питката за прощъпулника знам, че трябва да е твърда содена, за да стъпва детето твърдо по земята.  Peace

Marsy Rose, проблеми с къпането имаме само в дните, в които мия косата на Макси. Тогава си плаче, каквото и да направя. Просто не обича да му се прави нещо по главата - подозирам, че заради това не понесе добре и подстригването. Лошото е, че миенето на коса му държи влага няколко дни и при следващите къпания оставям изплакването на гръбчето за накрая, защото когато започна да го поливам, си мисли, че ще му намокря косата и иска да излиза от коритото...  hahaha
Всъщност, докато трае къпането никак не ми е до смях. Опитах да го къпя седнал на степенка за баня под душа, но беше ужасно - не му хареса и си поплака. Едва ли ще опитам отново скоро. Много искам да му харесва банята, но явно ще трябва да преодолеем страха от миенето на косата, а това ще стане когато успея да му обясня как да си пази очичките. Купих козирка за баня, но само като се опитам да му я сложа, започва да се съпротивлява и да плаче, така че се отказах да я ползвам. Явно ще трябва да сме търпеливи!  Whistling

Относно храненето, Макси обича да си хапва сам, но не му позволявам да яде друго, освен храни, които могат да се нарежат на хапки (сандвичи, плодове, месо, зеленчуци). Понякога му давам и лъжицата, но помагам да загребе и му придържам ръчичката, докато я поднася към устата си. Старая се да не позволявам да се храни другаде, освен на масата, но понякога му поднасям следобедната закуска и в неговата стая. Гледам поне веднъж на ден (обикновено следобед) да предлагам плод. Когато нашата храна е подходяща и за него, яде от нея, а когато не е, или приготвям нещичко специално за него, или му поднасям от пюретата на Hipp, които имат цели парченца вътре. Любимите му са телешко със зеленчуци, заешко с ориз и броколи и заешко с картофи и зелен фасул. Хапва също така и фини зеленчуци с пуешко. Фино смлени храни не обича да яде, харесва му да има нещо, което да се дъвче. Десерти със захар не яде, а и аз не настоявам. Плодовете са много по-уместни според мен.  thumbsup

Много съм щастлива, че най-после измислих (и поръчах) подаръците за Коледа на моето съкровище. От името на едните баба и дядо купихме триколка, от другите ето тази масичка със столче: http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=16550. От нас със съпруга ми ще бъде ето този комплект куфар и аксесоари: http://www.amazon.co.uk/Trunki-Ride-on-Suitcase-Terrance-Blue/dp … /ref=pd_sim_by_50.  Gift

Има ли някой, прочел вече Отива една жена при лекаря? Интересно ми е какви са ви впечатленията? Мен книгата ме потресе - и заради историята на жената, и заради тази на мъжа. Най-вече обаче ми напомни колко важни са близките ми хора и колко ценни са моментите, прекарани с тях. По тази причина препоръчвам четивото на всеки, който счита, че има достатъчно време да чете!  book

Е, хайде стига толкова за днес - два поста са повече от достатъчно. Отивам да оправя стаята на Макси, за да е готова за утрешната порция лудории, след което мисля да почета. Днес започнах Животът на Пи.  smile3529

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 21:59 от Windy

# 76
ех,раздадоха си премиите, а не можаха да увеличат детските и майчинството, позор, направо нямам думи, за тях децата ни не са приоритет, а нещо незначително, как мислят че тези пари стигат на хората.... няма бъдеще тази държава!

# 77
Оф,днес ми беше дошла музата за писане и писах ли,писах....но Алина реши да се появи и да натисне някакво копче....всичко се затри ooooh!Та....почвам от начало,пък докъдето стигна...
Благодаря ви за подкрепата,момичета Hug Бобчето е доста зле,отпаднал е,само спи,гърлото му е ужасно зачервено,възпалено и има гнойни налепи,появи му се някакъв ужасен обрив по цялото тяло,а на всичкото отгоре поддържа 39 градуса Т ConfusedДнес излязоха и резултатите от изследванията и се потвърди диагнозата му Sad
Педиатърката каза,че има много малка вероятност ние с Алина да се заразим,но все пак гаранции нямало и да се пазим...Ама как да стане това,като постоянно сме в контакт с него Confused Само мога да се моля да се опазим ние двете с нея Praynig
Тази вечер щяхме да се събираме у свекърите,но плановете ни се развалиха и сме си вкъщи.
Цял ден не сме излизали,Алина полудя вкъщи.Закача Боян и иска да играят,а на него хич не му е до игри и цял ден тичам след нея,повтарям да не го закача,да не ходи в неговата стая...направо се побърках и аз Sad

Иветка,и ти ни липсваш,надявам се да се включваш по-често вече HugНе се обвинявай за паданията на Плами Hug На всеки може да се случи,колкото и да ги гледаме и пазим,то белите стават за секунди ConfusedДано повече нямате такива неприятни инциденти. Praynig

Марсче и аз имах едно хубаво коледно настроение,но напоследък то се изпари ConfusedОбаче като ти гледах прекрасната елхичка ми става едно хубаво и празнично Simple SmileРазкошна е....Аз такова чудо не бих могла да сътворя,нямам нерви аз да си играя...

Наде,щом предлагаш ядене,веднага идваме на гости,кой ще ти чака до лятото Mr. GreenРадвам се,че Самито е послушен и спокоен вече Hug Дано да е все така от тук-нататък. Wink

Рени,радвам се,че с Ивчо сте по-добре вече Hug

Звездичке,явно ги няма,търсих го аз това Жирафче,но не го намерих...Нищо,все някога ще ги пуснат по сайтовете Simple SmileМерси за съветите...Правих му днес и морковена салата,и пилешка супа,и чайове и какво ли не,но той почти не яде ConfusedОтказва,гърлото много го боли и едвам преглъща,та си мисля,че заради това ми отказва храната...

nnnnn,дано на Кико му минава скоро лошото настроение Praynig Много лошо е паднал,милия ConfusedРадвам се,че нищо му няма,но си представям на теб какво ти е било Confused Дано повече няма такива случки,че си е страшно Hug

Хариелка,честит рожден ден на баща ти със закъснение Hug Да е жив и здрав още дълги години и много да ви помага HugИ честит имен ден на мъжа ти Hug

Тони,изписаха ни витамини,едни таблетки за смукане за гърлото,антибиотик и калергин Confused

анбибиан,бебетата са добре,вече ги усещам и е голямо шоу Heart Eyes В понеделник съм на преглед и ще видим какво става Simple Smile

Мелиса,за закуска и следобедна закуска правя принцеси със сирене и яйце,някой път и с кашкавал или пък кус-кус,попара,от мързеливките на Звездичкова също правя за закуска,както и от палачинките на Уинди  Peace За обяд и вечеря яде горе-долу каквто и ние,като се съобразявам с подправките,макар че напоследък... Embarassed не съвсем...Яде супа,мусака,картофена яхния,печен картоф с месо,зеле със свинско напоследък и т.н.....Най-любима й е картофената супа със сирене Simple Smile

Сийн,не съм карала скарлатина,но и да я бях карала,то няма значение-може да се повтаря скарлатината Confused Педиатърката каза,че основно се разболяват деца между 3-13 г.,та се надявам поне на нас с Али да ни се размине.
Ама ме разби с това кафе с бейлис Laughing И аз много го обичам,но отдавна не съм пила...

За храненето-сутрин яде към 8,на обяд към 12-13 ч.,след обяд към 16 ч. и вечер към 19 и 30-20 ч. Peace Като количество  не знам колко точно изяжда,но е повече от 200 гр. на ядене.Слагам я в столчето за хранене,не пускам нито филмчета,нито телевизия,за да не се разсейва,храня я бързо така,освен ако не реши тя сама да се храни...Иначе,ако има хора покрай нея може да яде и по 2 часа,разсейва се,върти се и т.н.

Зелда,аз пък да ти кажа...тайничко се надявам да ни изненадаш с 2 черти Crazy Много ще ви отиват на вас повечко дечица Heart Eyes Страхотни сте! Hug

И аз в понеделник ще посетя Лидл,ще има хубави детски неща Peace Майка ми днес е купила онова дървено кубче,което анбибиан беше публикувала,ще го подарява на Аличка за Коледа Peace На мен лично много ми хареса.

Ох,пропуснах много,но ставам,че главата вече доста ме боли и нямам сили за нищо...Утре ще дописвам,че стигнах с четенето само до 5-та страница...

Честито на всички именници,честито на всички бургазлии и честит професионален празник на банкерите Hug Hug Hug

# 78
  • Варна
Ох, да се разпиша и аз след тежка  никулденска трапеза  :lol

Първо да честитя именните дне на Никола на Зелда  /прекрасно име/ и на Николай на Ради, на съпруга на Хариела! Нека е здраво името им!

Ох, Съни, стискам палци да успеете да се опазите!

Марс, много се надявам нещата да се наредят с вас. Така грееше последните седмици, едва ли е само от наближаващата Коледа  Wink. Много ама много стискам палци! Като за себе си го искам да се случи! Не знам дали ме разбра, искам да кажа, че много се надявам да се разберат всички и ТМ да си остане при вас.

Зелда, напълно разбирам какво чувстваш. И си права. Но пък Стела е толкова прекрасна сама по себе си, че няма нужда да блести  с етикети. Сигурна съм, че ще е толкова блестяща и с якето в лилавко, с паети навсякъде. Вярвам, че дребчовците имат нужда единствено от нашата любов, а ти и ТМ, убедена съм, им я давате в огромни количества. Както е казала Марс, ще дойде моментът, в който тя сама ще заяви претенции към баба си. Или по-лошо  -  няма да го направи /е много Sorry за свеки тогава  Mr. Green/

Уинди, честити ходещи крачета!   bouquet Нека да са здрави и отведат този красавец само на прекрасни места!

Ох, Тони, много съжалявам от това, което си преживяла след раждането. И то заради име. Кирил и кръстен на МОЯ баща  и то едно към едно. Не зная как бих се почувствала ако някой имаше претенции към мен тогава - тежка операция, кърменето не си получаваше, хормони и всичко накуп. И някой си, виждаш ли, се обидил за това, как се казва детето! Не знам дали бих простила подобни претенции! Адмирации за теб и Хариела за големите ви сърца!

И да ви се оплача от моя пашкул. Едно от упражненията или по-скоро игрите на занималнята е аниматорът да прави сапунени балончета за всички и за всеки поотделно, като изрично подчертава за кого са в момента балончетата.  Ей, няма такава радост. Кирцата е най-отпред, избутал всички деца, гони балоните, пука ги, очите му блестят, залива се от смях....Балончетата летят, падат навсякъде - по земята, по главите на децата, застават за секунди там и блестят с всички цветове... И ..трябва да се спукат естествено.. И кой е този, който ще я свърши тая работа..нашия човек! Кико пука балоните и се смее независимо къде се намират. И съответно няколко деца получиха по-груби ласки по главите, по ръцете, абе навсякъде, където имаше кацнал балон. Дръпнах го, естествено, но не вярвам да разбра, че е бил груб в играта си. Много ми е хикс как да му обясня, че може да се радва и играе, но трябва да е по-внимателен!

Ох, доста писах  Laughing. Хубава вечер ви желая!

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 00:08 от nnnnn

# 79
Hariela страшна ти е фурната щом пече на 30 градуса   Crazy
Съни радвам се, че бебетата са добре, дано те подмине скарлатината  Praynig Като си спомня Яна как мърдаше, все едно има пришълец в мен  Mr. Green представям си шоуто с два пришълци  Mr. Green

Днес съм изтощена. Имахме пиклив инцидент та се наложи да чистя и така или иначе изкарах кофата и парцала - изчистих целия апартамент, докато Яна гледаше Маша и мечокът. Инцидентът се случи на път за гърнето, свалям памперса, поднасям я към гърнето, което е на половин крачка разстояние и просто за секунди опика всичко навред  ooooh! Цяло чудо е че не улучи новия килим, добре че бях сложила гърнето на паркета. Другият ни любим номер е дрисливия - пишкаме в гърнето и като си свършим работата веднага скачаме да си ходим, нищо че ни се ака. Слагаме новичък памперс и след няма и 5 минути пристигаме да демонстрираме как приятно миришем  ooooh!
Вечерта готвих за Никулден - шаран (купен в последния момент в 20 часа от ММ, дори се чудя как успя да го открие) и картофено пюре. Яна едвам изяде 100 гр. от кухнята, ако утре не си изяде кремчето, тоя път аз ще го изям  Stop ам ам!
Като капак на всичко, тази вечер тръгнах да пиша смс на приятелка, която има имен ден и незнайно как го изпратих на 18 човека!!!  Shocked Определено трябва да прекарам малко време в опознаване на тоя телефон  ooooh! ooooh! ooooh!
ММ донесе играчките от Амазон. Това се оказа доста сполучливо , дойде и зебрата на Фишър прайс, но някой трябва да я сглоби, най-вероятно ММ ще свърши тази работа в събота.
Днес й дадохме и буболечката Обаче тя избяга панически от нея. Много страшна й се видя. ММ я сложи малко, поседя върху нея, после даде зор да я сваля. Голям страх! Сега съм я паркирала пред телевизора, та вечерта гледахме телевизия без Яна да виси на копчетата. Вчера си бях оставила епилатора пред копчетата - също имаше ефект  Mr. Green Сега знам, че ако Яна се сети да отвори и другата врата на гардероба, просто тярбва да навра вътре я сешоара, я буболечката да вардят като куче пазач  Mr. Green

# 80
Здравейте Hug

И ние почетохме празника с пържено паламудче.От кухнята имаше рибена супа, та и Самито си хапна рибка за празника на тати.Той е рибар човека и имаха организиран празник от общината в едно рибно ресторанче на пристанището.Върна се много весел Drunk

Мелиса, нашата питка си беше обикновенна PeaceДано да има още хубави дни за разходка, че представям си наистина каква приятна   лудница е  у вас ooooh!

Сийн, лошо няма с Бейлиса, щом ти държи весело през деня, шоркай смело Joy И аз го обичам, но пия рядко, че ми е сладичко.Предпочитам малка водка с портокалав сок Rolling Eyes

За храненето - той нали си ми е поспаланчо и става към 9-10 тогава закусва - кус-кус, попара, сандвич и  др., а днес закусва кекс;към 12.30 обядваме основното от кухнята;към 17-18 - десерта;20-21 - супата; пие мляко преди да заспи/от няколко дни обаче ми отказва млякото и заспива с чай, като се пробуди по някое време му давам млякото/.Като количество в никакъв случай няма 200 гр.Храним се на столчето и гледаме тв, задължително държи нещо в ръцете си и шишето с вода е на масичката му.Общо взето като му се яде нямаме проблеми, но каже ли, че няма да яде и челна стойка да му направя файда - йок.Той сега от 3-4 дни почна да се храни преди това сигурно седмица беше някакъв ад, нищо не искаше да ясе, гризеше само хляб, някой банан и солети.Но всичко е от зъбите, вчера напипах избил кътник лие предкътник лие.

Петкова, оф и при нас е тежко положението със смяната на памперсите ooooh!Направо ме подлудява, давам му разни забранени неща само и само да стои легнал 1 минута.Вече си мисля да взема памперс гащи да пробвам.

Марси, дано тм те зарадва с добри новини Praynig

Хариела, много странна фурна имате.Да не би да са и разместени нещо градусите newsm78

Windy , досега сме постригвали Сами два пъти и двата беше ад .Голям рев и мятане беше.Сега пак му е за постригване, че ме дразни като му израсте над ушите, но мисля да пробвам само с ножичката и да му спестя за известно време това преживяване.

Зелда,и според мен си права и не преувеличаваш.Не е въпроса за марката на дрехата, да Стела е дете и не разбира, но ти си голям човек, обичаш еднакво децата си и единствено ти страдаш от смешната постъпка на бабата.Давай си рогата напред Twisted Evil.Аз моята така я подредих дето много и знаеше устата за името на Симеон, че сега даже и  не го вижда, нищо, че живеем в една къща.

Ех,Съни лятото е по приятно и моренце има Sunglasses Горкичкото бобче,а колко време горе долу трае скарлатината  newsm78 Много се радва, че усещаш бебчовците вече.Боже как ми липсват тези моменти Heart Eyes Mr. GreenДно понеделник всичко е ок Praynig Hug

Хайде лека, че тоя пост го пиша цял век Grinning

# 81
  • Куциндрел
Добро утро.
Зелда, хич не е приятно това, че свекърите делят внучетата. То няма как да го промениш, но дано да не си права, че хич не е приятно за децата. Това с имената за мен е някаква отживелица, а бабите и дядовците, които се тръшкат, че името на внучето не е на тях, са за бой. Свиркай си и остави дъртите да си изживяват кръщелната мъка.
Тони, много неприятна случка си имала с телефона. Всяко зло за добро.  Peace
Марси, Йоан изпада в истерия щом започнем да му поливаме главата. До тогава само гледа подозрително от легена.
Съни, стискам палци да не се заразите с Алина от Боян. Praynig

Йоан вчера си е изял цялата закуска следобед, но майка ми каза, че двамата са я правили - кисело мляко с бисквити и плодово пюре.

Изчезвам да се оправям, че нали съм работник.

Лек ден ви желая. Hug

# 82
  • Нейде из лудите гори...
Morgen!
Нашата Ая ни събуди в 7 без нещо... налудя се набързо и сега пак спи  Mr. Green Голям "режим", голямо нещо  ooooh!  През нощта похъркваше.. сутринта дръпнах малко сопол и вече съм почти сигурна , че очакваме нов зъб. Криви се, капризничи и тоя "мистериозен" сопол... да се надявам да е зъб  Praynig
Уинди, аз получих "Отива една жена при лекаря", но в момента привършвам "Когато Господ беше заек" ( не обичам да правя коментари за книги, преди да изчета последната страница, но за сега съм пленена от тази, определено ме докосна някак си...), та тия дни предполагам ще започна и "Отива една жена при лекаря"  kaffeetrmker_2
Съни Hug Hug Даже не смея да потърся инфо за тая скарлатина - звучи ужасно  Sad Дано Бо се съвзема бързо и на вас да ви се размине  Praynig Praynig
И съответно няколко деца получиха по-груби ласки по главите, по ръцете, абе навсякъде, където имаше кацнал балон. Дръпнах го, естествено, но не вярвам да разбра, че е бил груб в играта си. Много ми е хикс как да му обясня, че може да се радва и играе, но трябва да е по-внимателен!
Снощи бяхме в същата ситуация  ooooh! Кака Данче правеше балони за всички, но Аята ги буташе, "биеше" , абе както се казва " със зъби и нокти" се опита да стигне до всеки балон  ooooh! А бяхме в група с по-големи деца... И аз не знам как да реагирам  Thinking
Анбибиан, честити ви играчки, низанката изглежда много занимателна  Peace

# 83
Привет и от мен  Grinning Днес мисля да се разходим с една маика от детската на Зори до Панаира на книгата. Да видим как ще се въздържа да не купувам много книжки, че малко сме скъцнали финансово, но пък може нещо поне за децата да взема.  Rolling Eyes
Хариелка, то е доста голямо това фантситко и на био щанда имат интересни нешица. Оххх за зъболекар не знам дали помагат профилактичните прегледи. И на Зори й обяснявахме за малките дупчици и колко бързо се опавят в сравнение с големите, за значението за здравето на зъбките, ходихме при зъболекарката два пъти, ей така, само да се запознаят, вози се на стола нагоре-надолу, подържа Мая - бургийката, поигра с вятърко и душчето - машинката за вода и въздух....и като се наложи да оправим един кариес (надявам се да няма повече, че ми се сви сърцето като видях, че има кариес) и като я заболя....и всичката тази игра и профилактика отиде на кино. Едвам я убедих да отвори устата и да го оправим....не без злостни заплахи от моя страна,  Embarassed че иначе нямаше отваряне. Не ми се мисли как ще е за по-нанатаък, дано да са й здрави зъбките.  Praynig
Дони, добре зажърнала се, дано да ти остава повечко време да се разписваш. И Грахчолан не ходи, те с Анджи лежерно го дават.  Grinning
Зелда  Hug Hug Hug Не преувеличаваш. Подобно деление винаги боли, но за съжаление е някакъв малоумен остатък в съзнанието на хората от стари времена. И ММ с тъга си спомня как на времето баба му на него давала 20 ст, а на братовчедките му 50 ст за сладкарница. Много е тъпо така. Но пъкзнам, че вие с мъжа ти си обичате и цените децата и ще намерите начин да компенсирате глупостта на свекито. лошото е, че тази болка си остава, но дано да намериш сили в себе си да гледап философски на нещата за да не ти тежи толкова.  Hug Hug Hug
Тони, ама тия твойте свеките не са май много наред. Как така ще сменяте името на детето. Тия май са самозабравили се луди. Хич да не ти пука, не си струва да си хабиш нервите. Моята свеки при всичките си иначе глупости дето прави поне за това е човек на място и за нея е важно децата да са здрави, а името е без значение. И мъжът й едно време така е мислел и е смятал, че след като тя ги ражда си е нейно право да си избере имената. И така са възпитали и ММ, който даже вярва, че майката инстинктивно познава етето още преди да се е родило и за някои неша интуицията й трябва да се има предвид. Де да бяха повече хора така.
Уинди, честити ви зъбче и ходещи крачета!
Калиопа, честити ви и на вас ходещи крачета!
Флучия, да ти е живо и здраво братчето, и ти мила! Мерси за рецептата, Зори утре ми е рожденничка и ми дсаде страхотна идея за домашна торта.  Hug Hug
Ради, така е, ще ни настигнете.  Hug Зъбчовци малки сладки.  Grinning
Съни, те са нови филмчета, от 2011 и 2012, но ще ги качат предполагам скоро. Има две хомеопатични за гърлобол - Ангинхил и Тонзилотрен, може би първото е по-удачно за случая....оххх милия Бо, представям си колко му е дискомфортно. Дано бързо да се стабилизира.  Hug Hug
После ще дочитам, сега да простра дрехите и изчезваме да зяпаме кижки. Хубав ден момичета!

# 84
  • Варна
Докато се чудя какво да сготвя за обяд, викам да ви навестя. Вчера човекът ми реши да спи следобедния си сън в 18ч. Тъкмо си мислех, че ще минем без такъв и той заспа. Направо си представих как ще седим до 12ч. Но тъй като дремна само 40 минутки, стоенето до късно ни се размина, но кривото и недоспало детенце не.  Naughty Еййй докато дойде на себе си що сръдни бяха.  Буквално не знаеше какво иска.  Crazy
Зелда  Hug Направо не знам какво да ти кажа. Ситуацията е меко казано неприятна.  Confused И аз винаги съм усещала, че баба ми дава мило и драго за брат ми(кръстен на нейния мъж), но не и за мен(кръстена с буквичката на другата баба). Много глупаво заради едното име да има такова делене на децата. Все пак дано не си права.  Praynig А ако си, съм убедена, че ще намериш начин да промениш нещата. А и момичетата са прави, важното е, че вие с мъжа ти обичате еднакво дечицата и ги дарявате с много обич и топлина. Да са ВИ живи и здрави!  Mr. Green Ники, как изкара празника?
Тони ее това вече извън пътя. Как така да променяш името на детето? И то при положение, че така или иначе пак е на нея кръстено...  #Crazy То не стига, че е с нейната буквичка, ами цялото име искала жената... Тц, тц.. А не ще ли хич да не вземе нищо от нея?  #Cussing out Впрочем моята съседка(баба Иванка  Laughing ) ми беше разказвала, че на времето свекърите и така накарали да промени името на дъщеря си(тя я била кръстила с друго име, тъй като се родила на някакъв празник и си "дошла с името", ама те не та не... ).
Ради, Zvezdichkova , Marsy Rose  ама какво става с това зъбоникнене при вас? При нас от 3 месеца е затишие. На 9м му изби първия зъб на 10 и половина имаше 6, а сега е с 7.  Mr. Green Имаме да ви гоним...  Laughing
Уинди, Калиопа, честити ви ходещи крачета! Да водят малчовците все на хубави места.
Относно постригването не мисля, че ще ни се наложи близките 1-2 години...  hahaha Имам 5 дълги косъма на кръст.  Joy Но пък ме радва, че няма нищо против да му ги мокря във ваната. В това отношение е абсолютна жаба. И друг път съм казвала. Даже напоследък се навежда да си потапя главата във водата...  Crazy
Съни, стискам палци днес да сте по-добре.  Hug
anbibian с чудесни неща сте се сдобили.  Laughing И Даниел не припарва до един шкаф, защото знае, че вътре е сешоара.  hahaha Само като го отворя и дава заден.  Laughing В килера не влиза, заради прахосмукачката.  hahaha Страх го е и от пасатора, миксера, епилатора. И гледа супер уплашено, много го е страх за мен когато съм в досег с тях. Има чувството, че ще ми направят нещо.  Crazy Опитвах се да ги сприятеля, но не става.
Наде, при нас отдавна е изключено да седим легнали за смяна на памперса, но сега не искаме и прави. А бе кеф му е на човека гол и това е.  Laughing Успокоих се като гледам, че има и други в това приключение. Ради  и при вас е истински забавно. Hug

# 85
Здравейте Hug

Ние пак потегляме за Търговище, Шумен GrinningЖивот и здраве в неделя ще се приберем.

Чао, бъдете здрави Hug Hug Hug

# 86
Petkova и аз се опитвах да ги сприятеля, дори се опитах да возя Яна на прахосмукачката ама не и не, та реших да ги използвам за защита на гардероби и телевизора  Mr. Green Интересното е, че като бебе Яна не я беше страх от сешоара, аз често си суша косата, особено през студените месеци, ама цяло лято не го бях вадила, явно го е забравила.

# 87
Привет, момичета,
при нас менюто снощи беше чернокоп от Созопол, майка ми го донесе пресен пресен и милото го изпържи. И Жорчо и Елинка изядоха по 2 цели рибки  Shocked Аз не, че беше пържен, та си хапнах ролца от раци да уважа празника.
Звездичкова, много е бърза и здравословна тортата. Сега пак я направих за прощъпулника на малчо утре. Хубаво е една нощ да си престои в хладилника. Аз слагам и 1 ред бишкоти Савоярди в основата  и днес ги напоих със сока на 1 мандаринка, ще видим резулатата утре.
Съни, мерси за новата тема! И дано се размине болестта при вас двечките с Али  Hug Елинка също е под карантина - имат болно от скарлатина детенце в групата. В цялата градина само тяхната група, ама имало е да става. А за името - Джоджи сам си го измисли. Ние му казвахме Жожи  и той не можеше да го повтори и си казва Джоджи, супер смешно звучи. Много говорка, не млъква просто. Елинка не ми беше така.
Уинди, ние го подстригахме преди месец без проблем, но фризьорката беше бърза и му беше дала ен на брой ролки в ръцете и други интригуващи го дрънкулки и не плака изобщо.
Марси, много хубаво заглавие!
След малко тръгваме за Пловдив! Хубав уикенд, момичета!

# 88
Здравейте Simple Smile

Подготовката по втората празнична вечер са почти готови и сега остава само да пекна рибата Simple Smile
Вчера правих 3-ри салати който станаха превъзходни и днес повторих Simple Smile Тортата също стана много вкусна, но нея ще я правя утре Simple Smile
Ние вчера добре си изкарахме, спокойна и тиха вечер. Подариха му ски екипа Simple Smile

Тази вечер чакаме кръстниците му на гости, а утре ще посрещаме едно приятелско семейство:) малко се получи три дена яли пили и се веселили Simple Smile

Хиляди благодарности на всички за прекрасните пожелания  Hug

Уинди- подаръците за Макси са много хубави. Браво на вас! Супер е че имате добри баба и дядо. Дано скоро да се зарадваме на много пухкав и бяс няг и бебчовците с удоволствие да се возят в шейните Simple Smile

Съни- дано скоро Бо да се оправи  Praynig Дано и двете с Али да ви подмине   Praynig

Ани- честити подаръци за Яна! Със здраве да си ги ползва и скоро да свикне с буболечката Simple Smile Нямам търпение да сглобите зебрата и да се похвалиш как реагира Яна. Нашата още не е дошла, но сигурно другата седмица ще е тук. Но ния няма да я отваряме преди Коледа Simple Smile

Марси- дано ТМ скоро да ти донесе хубави новини и да ти върне празничното настроение

Наде- весело изкарване Simple Smile

Флучия- весело изкарване и на вас Simple Smile

ННН- ние досега сме правили балончета само у дома без други деца и Ники много им се радва и ги гони, но мисля че при него няма да има такива груби ласки- просто ще ги поваля директно без много много да се бави Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 17:49 от radost 87

# 89
Здравейте, момичета!

Айде и аз да се разпиша за днес. Кал иразглежда една книжка за Червената шапчица и на вълкът вика- бау-бау, сигурно го мисли за голямо куче Joy Баба и и я донесе днес и аз веднага я прочетох. Вече е почнала много да се заслушва в приказките, които и чета и да ми носи сама книжките, нмного е сладка. Трябва да и купим повече книжки.
Ради- сподели рецептите за салатите, моля ти се. Аз съм голям фен на салатоправенето и яденето на слаати след това, у нас са на почит  chef А, все забравям да кажа, че миналата седмица правих твоя тутманик и стана супер вкусен ,ама аз не го допекох като хората, следващия път ще гледам по-добре да се справя с това. Но, много беше вкусен наистина и се омете скоростерелно  chef
Флучия, Наде- хубаво изкарване на уикенда Hug
Анбибиан- супер е дъървената реденка на Яна. Колко струва newsm78 Кофти, че е от Амазон, аз съм скарана с такива поръчки исам оза една такава играчка, май не си струва.
Хубава вечер за сега, после може пак да намина Grinning

Общи условия

Активация на акаунт