CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема №27

• 60 619
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
  • София
....
Търся спешно хора с езици--немски, френски, италиански, испански и португалски. Така сме го закъсали,че не ми се говори. И не само ние, ами клиентите ни най-вече. Ако имате познати и приятели, свиркайте.

За call center ли?

# 706
Ами за център за изнесено обслужване, някои от позициите не са чист кол център.
Езиците говоримо на най-високо ниво. Английски на до средно
За София

# 707
 Ред, какво ще кажеш за английски на най-високо ниво писмено и говоримо и немски на средно ниво?  Embarassed

# 708
Ред, какво ще кажеш за английски на най-високо ниво писмено и говоримо и немски на средно ниво?  Embarassed

Какво друго освен това?

# 709
  • София
Ами за център за изнесено обслужване, някои от позициите не са чист кол център.
Езиците говоримо на най-високо ниво. Английски на до средно
За София

Коя е фирмата? (ако не е тайна) може и ЛС, че имам познати с немски + англ. ез.

# 710
 Аз вече реших да не пускам сивита, само, ако е някакъв нов проект и пак зависи, че иначе съм много  Sad
Red кажи какво още освен езици трябва и наистина коя е фирмата, нов проект ли е?

# 711
Тцъ, не е нов. От най-старите е. ИБМ с една дума.

А, да, и търся за Хъниуел една позиция, която е customer service team lead. Търсим човек, който евентуално ръководи процеси и ги имплементира. Само английски.

# 712
 А добре, самата фирма става.  Wink Много ще се радвам, ако съобщаваш така като има нещо, особено, ако е нещо ново, че другото го зная.  Party

# 713
  • Перник
Рeд, търсите и Project manager за Перник. От сутринта се чудя да те питам ли за подробности, при положение, че нямам техническо образование (но съм технически грамотна) и не умирам от желание да пътувам (не знам доколко би се налагало, но се иска в обявата)  newsm78

# 714
  • София

А, да, и търся за Хъниуел една позиция, която е customer service team lead. Търсим човек, който евентуално ръководи процеси и ги имплементира. Само английски.

Дай линк към изискванията на фирмата, моля, не намирам обявата в джобс или вашия сайт... Знаеш страстта ми към ръководенето и оптимизирането на процеси  Mr. Green

# 715
За Перник не, но за София да.

Палмичка, ще казвам.

# 716
 Ок, благодаря.  Hug

# 717
  • София

Дай линк към изискванията на фирмата, моля, не намирам обявата в джобс или вашия сайт... Знаеш страстта ми към ръководенето и оптимизирането на процеси  Mr. Green

# 718
Не съм я обявявала никъде.

Ще ти пиша лични.

# 719
  • Перник
За Перник не, но за София да.

Палмичка, ще казвам.

http://www.jobs.bg/f1667467

пише "Месторабота: Перник"  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт