Да украсим коледната елхичка на другарката добричка Гоблени Тема ІІ Подаръци

• 29 234
  • 701
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Минавам само да се похваля, че се прибрах с огромен кашон вкъщи Simple Smile После ще се хваля, още не съм го разопаковала Simple Smile

# 61
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Минавам само да се похваля, че се прибрах с огромен кашон вкъщи Simple Smile После ще се хваля, още не съм го разопаковала Simple Smile

Какво значи ОГРОМЕН кашон?

# 62
  • София
Хора, имам си страхотен подарък!!! Благодаря на Албена Hug Hug Hug. Тръгнах по-рано за работа от нетърпение, но пак не успях да го получа лично - куриера ми се обади на половината път! От бързане забравих фотоапарата вкъщи, снимах с телефона, но нямам кабел за него... Не смея нищо да отворя, само прочетох едно мило писмо! Всичко е много красиво и ми е жал да пипна каквото и да било, преди да съм го снимала. Ох, така се развълнувах Blush
Албенче, много ти благодаря за всичките неща, които си ми пратила. Не намирам други думи сега... Кашонът е огромен, как ще го замъкна вкъщи...
Мили момичета, ще се опитам да снимам през нощта, когато се прибера, че тази вечер имам и едно излизане след работа което доста ще се проточи най-вероятно. Обещавам да кача снимките тогава, ако не успея чак утре, за което се извинявам. Embarassed

# 63
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet

Браво момичета   Hug Hug Hug
pavlina&mima  страхотни неща си получила   Heart Eyes  krk_kr се постарала  Hug  много високо вдигна летвата  Hug поне пет пъти преглеждах снимките и ми едно коледно   Crazy

Thinking  колко подаръка чакаме днес да се отворят 3 - 4  хайде момичета не ни мъчете а показвайте снимки  Blush

Стани честито и на теб мила утре ще те чакаме с снимков материал  Simple Smile

# 64
Е, момичета,бурята от подаръци се заформя,всъщност то е цял тайфун. Изгубих представа колко народ написаха че са получили. Аз се успокоих че Росито си е получила подаръка. Тя лично ми се обади да ми каже и аз бях учудена откъде ми има номера, но след поста на делфинчето ми се изясни Simple Smile.Сега само се надявам нещата да й харесат. Павлина честито.Страхотен подарък си получила. Като гледам колко играчки....си мисля че моите майче са малко. Браво на krk_kr.Наистина много хубави неща.

Чакаме и другите получили да се похвалят

# 65
Ааааа, някои хора не спазват регламента, нещо да сте прочели за 3-4 играчки  Wink И аз започвам да се комплексирам от вашите подаръци, но вече е късно да добавям, защото съм изпратила Simple Smile
Честито на получилите и чакаме снимки!
И на мен ми е интересно от къде получавате SMS-и, щом подаръкът ви чака в пощата...

# 66
  • София
аз да се извиня, че не можах да се класирам да пращам днес... В неделя остава да направя сладкиша и в понеделник пращам. Вече става късно и по-добре нещата да не отлежават в куриерската служба.. Мила ми другарко, надявам се вторник най-късно да те зарадвам.. Hug
Честито на всички получили и поздравления на всички изпратили.. То бива бива красота, ама вие сте се отнесли съвсем  Laughing Hug БРАВО!!!

# 67
Ааааа, някои хора не спазват регламента, нещо да сте прочели за 3-4 играчки  Wink И аз започвам да се комплексирам от вашите подаръци, но вече е късно да добавям, защото съм изпратила Simple Smile
И на мен ми е интересно от къде получавате SMS-и, щом подаръкът ви чака в пощата...

Ти нали чакаше нещо от Джули-то?!  newsm78 - дойде ли?!

# 68
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Със сигурност и ти си се представила на ниво - аз не се съмнявам в теб!

# 69
  • София
 newsm68 newsm44 newsm68 ИМАМ СИ ПОДАРЪК

Толкова съм развълнувана. Получих прекрасен подарък от Виктория Петрова - огромно благодаря!
 newsm51

Ето и снимки, всичко е толкова красиво сякаш е с ръка непипнато!
И сладките са от вкусни по-вкусни  eat
А засега третата част съм я оставила за под елхата (дано да издържа до Коледа  Mr. Green)

http://teddybearm.snimka.bg/tapestries/koledna-tombola-2012.717998.29187575

п.п. Колкото до СМС-ите - мистерията е разгадана. Получения СМС не е от български пощи, а от Роси!  Hug Номера беше непознат, но днес звъннах  за да разбера къде какво става Naughty Heart Eyes

# 70
Ти нали чакаше нещо от Джули-то?!  newsm78 - дойде ли?!

Да, от Джули беше - малко материали за базара на децата.

# 71
Браво! Браво! Браво!   smile3525 Честито на pavlina&mima, много хубав подарък. Браво и на krk_kr, много добре си се справила, но и аз като Бачийска се питам "колко още"  smile3506

А пък аз да ви разкажа какво ми се случи. Тъкмо сядам да обядвам и ми звъни телефона (за стотен път днес). Гледам аз - непознат номер, и си мисля: "Тия от банката пак ще ми досаждат с глупостите си", вдигам и ме питат "Виктория?", при което вече мислено бях потвърдила теорията си, че ми звъни банкова служителка. Обаче....след като потвърдих, че съм аз, отсреща един развълнуван глас ми заговори, че си е получила подаръка. Чакаме снимки и от моето другарче всеки момент (аз няма да издавам, оставям тази чест на теб   bouquet ). Много се зарадвах, на мен ми беше притеснено, че все пак от скоро шия (освен това като ви гледам колко чудеса сте изпратили, чак срам ме беше хванал), но такава еуфория... Как да не се успокоя и зарадвам и аз?!?  newsm68 newsm44 Честито пак на моето ТАЙНО другарче  Hug

А аз чакам още 1-2 човека поне да качат снимки и се захващаме тук групово за работа по албума, че моят приятел е тук тези дни и ще го хвана да помага. По мои изчисления чакаме днес снимки от МСК, Бачийска и Стани...

П.П. Аз за пощите го знам този номер, много е простичко, ама ще ви обясня после, че стомаха ми вече стърже. На него не му стига само да гледа...

П.П 2: Пак ме изпревариха... Днес не ми върви със споделянето

# 72
Az sam ot 4aka6tite a smen 4akat i vsi4ki v ka6ti-ne sam o4akvala da sme tolkova razvalnyvani Hug

# 73
  • Балчик
Честито на teddybearm. Виктория, супер е подаръчето ти. Hug  bouquet

# 74
Браво на Вики прекрасни "изпипани" играчки си направила миличка Heart Eyes Hug
teddybearm честито Hug
на мен за Роси 123 ми е много интересно.... Laughing....като скри от мъжа си, че го записа за томболата - в смисъл той как подготви подаръка за другарчето си? Като е правил играчки, а ти не си му казала,че е за негово "лично" другарче, каза му да прави за твойто и на Викито ли? Да ви помогне? Той човека сигурно си е помислил, че регламента е да направиш 15 играчки за другарчето си Laughing, а после, че трябва да направиш 14кг. сладкиш  Crazy. Забавно ми е Роси....много сте готини.. Hug
И аз довечера след работа ще тичкам до пощата Hug

П.П.  Абе хора, и аз имам намерение да си оставя под елхата едната част от подаръка - това, разбира се ако другарчето ми ги е опаковало по отделно.
Това означава, че албумът ще се допълва със снимки чак до Коледа.....защото предполагам, че няма да съм само аз Grinning

Общи условия

Активация на акаунт