Бургаски майчета - 13 тема

• 47 032
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Мами,къде водихте бебчо на ортопед?Може ли да се заведе при всеки един ортопед ?
Аз днес записах час при др. Христов за бебо. Преди 4 години, водих баткото при него и съм доволна  Peace
И аз съм доволна от прегледа при Христов.Но ехографията е платена при него-30лв.

# 316
  • Бургас
Водих сина ми при д-р Христов като бебе на профилактичен преглед и по-късно, когато направи транзиторен синовит. Доволна съм.

# 317
Мами да знаете защо не излизат лентичките? Още от Коледа ги няма, а аз само така гледах в коя седмица и кой ден съм  Sad

# 318
Май само при теб не излиза. Направи си нова

# 319
Дребен , нашите лентички бяха от един и същи руски сайт . Един ден ми даде ,че е "Злонамерен софтуер" и моята също изчезна. До колкото разбрах нещо се е бъгнал сайта и са го спрели , така че си направи лентичка от друг сайт  Wink

# 320
И ние ходихме при д-р Колев в Света София. Не работи вече там, ли? От кога е това и къде е сега?

Доколкото знам д-р Колев е в "Дева Мария" и не се е местил. Погледнат и в сайта им - все още фигурира там като специалист. Може би само в "Света София" е спрял да преглежда.

# 321
Не и в Девата не е.Ако беше там от Света София щяха да ни кажат ,а те казаха че не знаят.
Явно ще се ходи при д-р Христов.

# 322
Не и в Девата не е.Ако беше там от Света София щяха да ни кажат ,а те казаха че не знаят.
Явно ще се ходи при д-р Христов.
Детенцето ти е тъкмо на възраст за преглед.Педиатърът ви трябва да ви даде направление с което прегледа ще е безплатен но ехографията ще ви струва 30лв.Но доколкото знам този преглед не е задължителен и не всеки педиатър дава направления.

# 323
Здравейте мили мами, на 25.12.12 родих моя прекрасен син  Party. Сега сме си във къщи и се гледка ме  Simple Smile, искам да попитам някоя мама знаели какво означава "подути гърдички" така ни каза вчера педиатърката. А ние сме със кефал хематом и жълтеница, за която трябва да давам гликоза само вечер обаче малкия не иска да я пие и не знам какво да го правя. Моля се всичко това да минава бързо, че съм много притеснена Praynig

# 324
Здравейте мили мами, на 25.12.12 родих моя прекрасен син  Party. Сега сме си във къщи и се гледка ме  Simple Smile, искам да попитам някоя мама знаели какво означава "подути гърдички" така ни каза вчера педиатърката. А ние сме със кефал хематом и жълтеница, за която трябва да давам гликоза само вечер обаче малкия не иска да я пие и не знам какво да го правя. Моля се всичко това да минава бързо, че съм много притеснена Praynig
Най-добре доктор да каже,не е за форума този въпрос.Честито бебче,да ти е живо и здраво. Peace

# 325
  • Бургас
искам да попитам някоя мама знаели какво означава "подути гърдички"

Получава се на хормонална основа и е нормално за новородените. В повечето случаи докъм втория месец минава /но точен срок няма, при различните бебета е различно./. Обикновено се правят компресчета с риванол, аз мазах на сина ми и един крем обаче в момента изключих как се казваше. Не масажирай и не натискай само. Понякога /ако не са кой знае колко подути/ минават и от само себе си.

Не се притеснявай чак толкова, ще мине всичко  Hug

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 17:42 от Мон...

# 326
И на Гого му се бяха подули. Това е в резултат от майчините хормони, предавани с кърмата. Аз риванол не съм слагала, че цапа, а не се пере, пък и зимата не ми се струваше удачно да му мокри на гърдичките. Мина му от самосебе си.

# 327
  • Бургас
Д-р Колев е напуснал, а след нчколко месеца и д-р Колева ще напуска. Тя ми каза лично, когато водих детето си при нея

# 328
  • Бургас
 malkata_bubolinka , сетих се за гела за мазане - Нифлурил. При сина ми помогна много.
Но не си го самопредписвай, просто ако не спадат сами, попитай лекаря ви.

# 329
Привет мами Simple Smile
Имам нужда от помощ ... Скоро предстой да се случи нещо много красиво в живото ни .. да се роди нашия син... но нямаме все още педиатър..
та ако може да ми препоръчате педиатър по възможност от меден рудник... работещ със ЗК...
Благодаря ви предварително...
В Син сити и е кабинета, д-р Ганчева (от третата спирка на долу) не съм на "ти" с квартала от скоро живея тук Simple Smile мисля, че е добра педиатърка мое мнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт