Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 321
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 165
Марѝ, Ще има!  Hug

# 166
  • София
Марѝ, аз също съм чела стиховете ти в литературния клуб и винаги съм се възхищавала на силата им. От все сърце желая здраве на цялото ви семейство и се надявам, че тежката ви борба ще има щастлив край, за да отпразнувате още много семейни годишнини. Вярвам, че ще посрещнете идващите празнци малко по-спокойни знаейки, че сумата е събрана. Hug
Преведох малко пари, и въпреки че знам, че капка по капка вир става, ми се щеше да са повече.

# 167
Мари благодаря за топлите думи  Hug.

# 168
  • Варна
Марѝ, ще има! Praynig

# 169
ОБИЧАЛ ЛИ СИ..?

Обичал ли си някога така,
че чак дъхът в гърдите ти да спира?
В един миг да политаш със крила,
а в другия – по малко да умираш...

че чувствата отвътре да изгарят...
Любов, омраза, ревност и тъга...
Завършващи с безумна страст накрая!...

че да си тръгваш, после да се връщаш,
разбирайки, че никой на света
по този начин няма да прегръщаш...

Обичал ли си някога така?...
Сърцето ти дали се разпознава?
Веднъж ни среща само Любовта,
но чувството... завинаги остава!
Мари,поздрав за теб и твоя съпруг,с пожелание още дълго да се радвате на любовта си!  Hug

# 170
  • Milano
Здравейте. Една съфорумка пусна линк в нашата тема, ина4е никога нямаше да го видя.
МарИ, много сила, кураж и вяра ти пожелавам. Скорошно оздравяване на съпруга ти.

Сега да премина към конкретни въпроси.
С мамата, която пусна линка желаем да помогнем. Ако може да ми кажете как стои въпроса с банковите такси в България.
Имаме 2 варианта:
1. една мама се връща в София за празниците в петък ве4ер. Може да й ги преведем на нея и тя после там (след Коледа) да ги внесе по сметката дадена от вас. Каква комисионна ще плати? (Желаем да и дадем парите и за комисионната).

2. ако не успеем по първия на4ин, с банков превод оттук (Италия).
Нашите такси си ги знаем. Каква е таксата за полу4аване на пари от 4ужбина и по какъв курс ще направят смяната евро-лев?
Не желаем банката да удържи половината пари на МарИ.

Ако отговорите бързи4ко ще се радвам, 4е нямаме време.

Весели празници на вси4ки.

# 171
  • на брега на морето
1. една мама се връща в София за празниците в петък ве4ер. Може да й ги преведем на нея и тя после там (след Коледа) да ги внесе по сметката дадена от вас. Каква комисионна ще плати? (Желаем да и дадем парите и за комисионната).

До 3000 лв или 3000 лв внесени в Сосиете са без комисион.
Влез в сайта на Сосиете Женерал, има публикувани цени на банковите услуги.

# 172
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз съм втората, която ще отговоря и нямам никаква представа от всичко това.

Един от преводите беше от чужбина, Щатите и парите бяха преведени от момичето в долари чрез MoneyGram

Тук в банката ги обменихме...

Много благодаря за това, че и вие искате да помогнете... Hug

ПП Няма ли вариант да се изпратят директно на сметката на мъжът ми?!? Thinking

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 13:57 от Марѝ

# 173
  • На острова
До 3000 лв или 3000 лв внесени в Сосиете са без комисион.
Това е първата банка, в която не ми взеха комисионна. Зарадвах се, защото парите, които бях приготвила за превода /наскоро ми взеха 3 или 5 лв. в др.банка/ си отидоха по сметка. Може да са капчица, но както Bordeaux написа, така ще напълним вира Hug

# 174
  • Талант на 2012,2013 г.
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
  • Milano
Благодаря ви за отговорите, зна4и най-много до 5лв.
Ще го кажа на моми4ето, то мисля има и в Бг сметка, незнам в коя банка и вероятно оттам ще направи платежното нареждане.

МарИ, може и направо в сметката на съпруга ти, но обикновено полу4аването става във валутата на страната (или поне при нас) и примерно ти ги сменят някъде на 1.80 вместо на 1.95 като прибавим и комисионна, ако вземат и.... затова е по-добре първия вариант.

Ще видим дали ще има и други желаещи и утре или в сряда ще ги пратим на моми4ето, което ще си ходи и което даде принципното си съгласие да ги внесе в Бг.

И моля, няма за какво да ми благодариш.
Комплименти за стиховете, които пишеш.

# 176
  • Талант на 2012,2013 г.
Ясно. Разбрах. Добре, както прецените така.

Hug

След като и вие ще се включите със сума събрана от вас...Мисля, че кой каквото е успял да помогне, преведе и изпрати и утре да сложим край на кампанията... Rolling Eyes

Така, че утре вечер ще ви пиша каква точно е сумата. Дори да няма 3000 лева, като изпратят и момичетата от Италия и тя ще стане...Зная, че бях обявила краят на месеца за срок, но не бива да се злоупотребява все пак с човешката доброта и отзивчивост... Hug
:

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 15:19 от Марѝ

# 177
  • Milano
Аз пък предлагам да не се закрива, дори да пристигне нещо в пове4е ще ви е от полза след това. 4етох, 4е после и ле4ението е скъпо.

Кога е първия работен ден в Бг след Коледа, 26ти или 27ми декември? Имай впредвид, 4е дамата ще отиде тогава.

# 178
  • I want it all and I want it now.
Аз също смятам ,че е рано да се закрива сметката.  Peace  Hug
Да, първите работни дни са 27 и 28 декември. Може да отиде и до самата банка и да направи захранване на сметката. Така излиза най добре.

# 179
  • Талант на 2012,2013 г.
Не зная точно кой ден е работен. Но за това няма проблем, защото операцията ще бъде след Нова година. Т.е. още не е насрочена точно за кога. Зная, че и след това ще трябват пари...Но тези момичета не са ми длъжни. Молбата беше да съберем парите за престоя в болницата. Те не могат да изпращат до безкрай. Много от тях са без работа, други с малки доходи, трети сами... И всички те дадоха, отделиха от паричките си за да имаме спокойствието да си платим престоя. Embarassed

Сън писали сме едновременно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт