Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 257
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 240
  • Талант на 2012,2013 г.
Всичко изпратено от вас и получено от нас е от чисти души и добри сърца...

И ако има сила нека ви възнагради стократно... Hug

Merri_An  Hug

# 241
  • In the light side of the Moon!
Мари, хи4 не се разтройвай, то4но сега нямаш нужда от това. вси4ки които са имали желание да помогнат са го направили без да задават въпроси и да се усъмняват в каквото и да било. 4овек, когато помага, той не си задава въпроса "защо"и не поставя условия, а го прави без съмнения и от цялото си сърце и душа. а за непо4тенните и не4естни хора....ами всеки ще си носи кръста !!!!!

Весели празници пожелавам на вси4ки!

# 242
Мари, в предвид че събраната сума е по–голяма от посочената, имате ли все още необходимост от набиране на средства? Ако да, аз ще попитам в банката дали има начин да дам и моята песъчинка за случая  Hug

# 243
  • Казанлък of all places
Мили хора, вярвам,че по-старите потребители помнят случая с измислените близначета и форумската енергия, която се впрегна в спасяване, лечение и т.н.на измислена трагедия. За съжаление, не мога да предоставя линк към темата, а и не вярвам,че тук е мястото.
Тук е място да се окаже помущ на съпругът на съфорумка. Човек, когото познаваме от форума. Форум, който има правила . И не напразно.
Ако някой от "Споделете", където е моят форумски "дом" и половин дума изпусне за нужда от помощ, ще обърна света, но ще я предоставя. Малко от тези хора познавам лично, даже много малко, но те са моите хора и думите им говорят достатъчно.По начина, по който са прогоровили думите на Мари на нейните хора.Сауле е права,че наличието на документи би направило акцията в пъти по-всеобхватна и бърза. Нищо ненормално, неморално и т.н. не виждам в това да искам да знам повече за проблеми на човек, чието творчество не познавам, но който очевидно има проблеми и нужда от помощ. Никой от нас няма право на монопол върху акция, болест или зов за помощ, и моля да не се манипулират думи или настроения само защото е поискана повече или адекватна информация.

Мари, като човек минал по тези пътеки повече от веднъж Ви желая успех! Всичко ще се нареди както трябва!

# 244
Вече е излишно да се искат доказателства и прочее.Нужните средства бяха събрани без тях.Който е пожелал, помогнал е.Коледа е, нека бъдем добри! Hug

# 245
  • Milano
Намерих темата. Благодаря за отговора.
Какво да кажа за показване на епикризи и т.н.?
В слу4ая не съм имала и нямам нужда от такива, нито от това да разбера как ще бъде разпределена всяка стотинка.

Да под4ертаем, 4е не МарИ, а друго моми4е е отворило темата.
Жената сигурно не знае на кой свят се намира от проблеми, епикризи ще слага #Crazy

Трогна ме един факт в историята й и реших да помогна със скромна сума....без да искам документи...няма да ги приспадам от данъците.

Погледнах една друга тема от август месец с прика4ени епикризи-досега са събрани ок.1000лв, в тази сумата надхвърли 3000лв за няма и две седмици и хората продължават да пращат...явно нещо е докоснало сърцето им и нито дамата, нито слу4аят изглеждат мошени4ески.

Аз ли4но й пожелавам от все сърце съпругът и да се излекува.  bouquet

# 246
  • Costa Rica
Чудех се дали поне тази тема ще издържи да не се балканизира - мне, няма шанс Crossing Arms

Все се чувстваме длъжни да раздаваме съвети. Колко му е да пуснеш червейчето на съмнението, уж с добри намерения ooooh!

Мари Hug Форумното мнение да ти е последната грижа.

# 247
  • Пловдив
.........

Мари Hug Форумното мнение да ти е последната грижа.
newsm10

# 248
До сега гледах да не се включвам в темата толкова често. Но смятам да направя последния си пост в нея. С него искам да изразя огромната си благодарност към всеки един, който е отделил сума, макар и малка (през вашите очи). Капка по капка - вир става. Благодарение на всички вас ще посрещнем предстоящите светли празници по-спокойни... С мисълта, че поне от финансова гледна точка няма да се притесняваме толкова, след броени дни. За другите мъки, за съжаление никой не може да ни помогне. Явно и през това трябва да минем. Поредната "порция" болка. Най-вече за баща ми, а след това и за нас с майка ми. Защото няма нещо по-тежко от това да гледаш как най-любимият ти човек страда... И да не можеш да му помогнеш. За 20-те си години съм се нагледал на не един и два такива случая. Сърцето ми се превива, корема ми става на топка... Но продължаваме да се борим! И точно в тази борба зад нас, този път застанаха десетки хора. Без да се нуждаят от епикризи или каквито и да било други документи. Относно тях... Лично аз обещавам, че веднага щом намеря работещ скенер ще ги качим в темата. И с това ще приключим кампанията...

Мили хора, пожелавам ви светли и мирни празници. Бъдете с любимите си хора. Покажете им колко го обичате. Прегърнете ги, целунете ги. Няма по-хубав подарък от това да бъдем с тях.

БЛАГОДАРЯ ВИ! ПОКЛОН пред вас!

# 249
МАРИ, не ми трябва и на мен, мила, епикриза  bouquet
Това, което сте изживели в миналото, а и тепърва каквото ви предстои, за мен е достатъчно!
Мари, сигурна съм, че продължават да се превеждат суми и така трябва да бъде!

Мари, ще те помоля да не обръщаш повече внимание на дамата, която повдигна въпроса, моля те.Идва Коледа и доколкото можеш, прекарай хубави празници с двамата си обични мъже Peace
Прегръщам и целувам Ви Hug

Цветомир, не приключвайте кампанията!

# 250
  • София

Да под4ертаем, 4е не МарИ, а друго моми4е е отворило темата.
Жената сигурно не знае на кой свят се намира от проблеми, епикризи ще слага #Crazy

Трогна ме един факт в историята й и реших да помогна със скромна сума....без да искам документи...няма да ги приспадам от данъците.

Погледнах една друга тема от август месец с прика4ени епикризи-досега са събрани ок.1000лв, в тази сумата надхвърли 3000лв за няма и две седмици и хората продължават да пращат...явно нещо е докоснало сърцето им и нито дамата, нито слу4аят изглеждат мошени4ески.

Аз ли4но й пожелавам от все сърце съпругът и да се излекува.  bouquet
И аз от сърце и пожелах и пожелавам отново всичко най- добро и успешно лечение. Както казах и аз съм се пекла не веднъж на този огън, последният път в течение на пет години лекувах роднина, който ми беше като брат, разболя се на 22 и малко преди да навърши 27 почина в ръцете ми, това беше преди два месеца. Та с най- голямата възможна съпричастност си позволих да коментирам формата на събиране на пари, както и обстоятелствата, които го налагат. Най- малкото съм проправила милион пътеки у нас и в чужбина и бих могла да съм от полза при повече налична информация. Ако от самото начало беше известно, че болницата е Токуда вероятно можех да мога помогна там и изобщо да не се налага да се събират пари.

И това не е състезание по това кой печели повече съпричастност, нима в някого може да предизвика радост факта, че теми пуснати по правилата са събрали само 1000 лв?!! И знам какво е, наистина, до болка знам какво е да имаш болен от рак обичен човек, но когато приемаш другите да даряват пари за твоя близък има правила и има основания да се спазват без да се чувстваш наранен или обиден. Именно, защото има толкова много хора в нужда, толкова болни, които събират пари за лечения в чужбина, включително и малки дечица. А около тяхната болка има и толкова много, които използват чуждата съпричастност за, да го наречем, други цели.

Не познавам Мари, не писах тук, за да изразя подозрения към нея, вижда се ясно какво съм написала. А и да не е ясно какво казвам аз, няколко други след мен написаха същото казано по друг начин и се надявам, че няма как да има неразбрали защо изобщо си позволих това и то с ясното съзнание какви реакции ще предизвика.

Пожелавам още веднъж успешно лечение! И весели празници на всички!

# 251
  • Boston, MA
Моите уважения, но тук не става въпрос за съмнение, а за спазване правилата на форума.

# 252
  • Costa Rica
Моите уважения, но тук не става въпрос за съмнение, а за спазване правилата на форума.
Едно напомняне на правилата на ЛС можеше да свърши работа, ако случаят беше такъв. Naughty

# 253
Едно напомняне на правилата на ЛС можеше да свърши работа, ако случаят беше такъв. Naughty

Да, и в началото на кампанията.Не след като са събрани парите.Най-сетне едно от притесненията им е отпаднало, и вместо да се концентрират върху предстоящата операция и изхода от нея, трябва да четат какви правила е трябвало да се спазят.

# 254
  • при моите деца .....
Весели празници, Мари!
Пожелавам по-добри дни и успешна да е за цялото семейство 2013 година!

Общи условия

Активация на акаунт