Вальо, почивай в мир. Сметката е закрита.

• 272 383
  • 1 671
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Помогнах отново. Дано и други да се включат, ако имат възможност, разбира се.  Peace

# 871
  • Талант на 2012,2013 г.
Включвам се  за да благодаря на хората, които помогнаха темата ни да бъде закована отново. Hug
Няма да бъда многословна. Просто ще напиша:За голямо наше съжаление имаме нужда пак от вашата помощ... Моля, онези, които имат възможност да ни помогнат.

# 872
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Марѝ/Карма, струваше си   bouquet, а не коства кой знае колко да помолиш модератор  Wink
Дано, да сколасам утре да стигна до банката ..., но и от мен ще имаш помощ ... Съжалявам, че не мога да помогна по-адекватно ... Но, ако имаш нужда от това някой да напазарува, да постои при теб и Вальо, или ако той се съгласи - да постой при него, а ти да излезеш с приятелка за едно кафе ... Насреща съм - свободна съм следобедите от 14 до 16,30 ... Та, ако искаш пиши едно ЛС се уговорим ...

# 873
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мари, маслосвет?

# 874
Мари, наистина ми е много мъчно за това през което преминавате Hug Дано най-скоро болестта си отиде и всичко да се оправи!  spokoЩе помогна с каквото мога.

# 875
Включвам се  за да благодаря на хората, които помогнаха темата ни да бъде закована отново. Hug
Няма да бъда многословна. Просто ще напиша:За голямо наше съжаление имаме нужда пак от вашата помощ... Моля, онези, които имат възможност да ни помогнат.

Разбира се, Марѝ!
Малко, но от сърце .. и дано съпругът ти има малко облекчение на болките си! Praynig Hug Hug

Наскоро ми написаха нещо в една тема, и ще го споделя с теб, защото вярвам, че е така:
"Когато Бог иска да помогне някому, прави така, че и другите да се молят за него."
За вас се молят много добри хора.Хора с големи сърца.  Heart Eyes Praynig

# 876
Сметката същата ли е, като в началото на темата?

# 877
  • Талант на 2012,2013 г.
Да същата е сметката...

# 878
  • Талант на 2012,2013 г.

# 879

И аз съм за МАСЛОСВЕТ-а !!! Моля ви, направете го - все пак нищо не губите - да се помолите и на Господ и да се докоснете до тайнствата Му. Ще гледам утре и ние с бебо да се включим с помощ- макар и малка, но от сърце.  Hug

# 880
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви, мили момичета за съветите за маслосвета, но ние минахме през това и още много други неща ... Sad

Молитвите са чудесно нещо. Но много често опираме до финанси. А там молитви не помагат... Cry

В момента са ми нужни средства за да проведем качествени химиотерапия, а в последствие и лъчетерапия...

Всичко останало, което сме могли да направим сме го направили. Rolling Eyes

# 881
Мари, права си молитви не помагат навсякъде. Чрез фейсбук може да се съберат по-лесно пари. Има ли начин да  пуснем апел за финансова подкрепа там. Колко пари ти трябват.
Момичета много сме малко тук, трябва да разпространим и на други места.
Мари, искам разрешение от теб да пусна сметката сред моите приятели във фейсбук.

Когато се сетя и през деня отправям енергия към вас..... baby_neutral Hug

# 882
  • I want it all and I want it now.
Според мен е добре да бъде разпространено , че се събират пари.  Peace
Така,че който с каквото може да помогне. Hug
Аз ще гледам другата седмица да пусна малка сума. За съжаление в момента нямам по голяма възможност.

# 883
  • Талант на 2012,2013 г.
Нелката, чрез фейсбук, мила е истина, че по-лесно ще се съберат. Но колкото доброжелатели, толкова и недоброжелатели ще разберат за нашата неволя...

Благодаря ти много, идеята е чудесна, но при нас неприложима.

Моите мъже не ми разрешават . Категорично не искат по този начин.

Нека да е разпространено, но в рамките на форума...

Не знаем точно колко пари ще ни трябват... Нещата се роят. Излизат едно след друго. Изследвания, инжекции, които ще се слагат докато е жив, лекарства,престой в болницата и още не зная какво да очаквам.

Сутрин се будя с въпроса: "А сега какво"?

# 884
  • UK
Понеже съм убедена, че Мари повече едва ли ще се обърне към нас за пари, понеже знам, че са притиснати много, и понеже ми се иска това жизнерадостно момиче да започне да пише весели стихове,... си позволявам отново да пусна сметката...
С надеждата, че отново ще се надигнем дружно и ще ги накараме да се чувстват по-добре и по-спокойни задълго.

BIС:ТТВВВG22

IBAN: BG13TTBB94001521005354

Валентин Георгиев Николов

Сметката е в "Сосиете Женерал Експрес Банк"
Пепеляши го е казала. Трудно се намира между постовете , а и много хора няма да разберат , че пак събираме . Не знам как да помоля модератор да я закове за известно време.Нека който е наясно, да го свърши това. Мари , стискайте зъби , нокти , мигли, всичко.....Важното е да върви химията , важно е.
Трябва да му пишете и да му обясните Peace
Мари Hug

Общи условия

Активация на акаунт