Защо стана така с този форум?

• 8 912
  • 112
  •   1
Отговори
  • София
От известно време се чудя какво стана с бг-мама  newsm78. Преди като погледнех в последните теми, в които е писано, все се намереше някоя интересна тема, да попрочета нещо смислено, а ако пък не смислено, то поне нещо забавно. Аз си я ползвам тази функция - да преглеждам под списъка на обновените теми, защото рядко пиша и така виждам какви са актуалните теми.
Е, хора, сега като погледна отдолу, само някакви неща за турски сериали, турски артисти, турски букви някакви и ако не са само турски, то някой е писал в темата за ВИП Брадър - нещо, също толкова непознато за мен и за което също не искам да знам нищо.

Само такива неща ли са вече интересни за потребителите на този форум Shocked

# 1
  • София
Спокойно, това е етап от личния ти процес! Няма да ти развалям изненадата и да ти разказвам сега кои са следващите...  Laughing

# 2
Пускай интересни и смислени теми! Така хем няма да скучаеш, хем ще омекотиш стреса от турските сериали и биг брадъра.

# 3
  • София
Спокойно, това е етап от личния ти процес! Няма да ти развалям изненадата и да ти разказвам сега кои са следващите...  Laughing

Joy Мале, Ивонска, как насоли девойката!

Но така си е. Първо, повечето интересни теми отдавна са били разчепкани по няколко пъти от до. Второ, интересни теми значи и злободневни и социални, а това като цяло не е съвсем мястото за такива, макар МАММА и ТАТТИ да го позволяват при наистина наболяли въпроси. Трето, новите потребителки обикновено попадат тук покрай бременност и раждане, а по това време в акъла им се въртят предимно страхове за здраве и отглеждане на бебе, отколкото философски въпроси. Четвърто - форумът винаги малко е страдал откъм задълбочени теми, просто има адски много хейтъри, така че трудно се води мотивирана дискусия.

На мен ми липсват Бабиейросите и латино сагата. Ето такова нещо с удоволствие бих чела и бих се включила на тема Коледа и що е то надежда и мечта Wink

# 4
Приемам залози на коя страница ще бъде написано колко злоба има в тоя форум.
По темата - поразцъкай и другите подфоруми, не само Кино и ТВ... Wink

# 5
  • София
...

И комплекси, колега, и комплекси! Кой' не мисли кат' нас е "как може да има такива комплексари"...

# 6
Следя само темите, в които съм писала....докато и те ми писнат.
Другите теми не ме вълнуват.
Така форумът си е съвсем наред.      Peace

# 7
Зацикля форумът от време на време откъм интересност, мдаммм. Хващам се, че пиша в теми, които не ме вълнуват, та дано да ме развълнуват, ама не става. Но предполагам, че проблемът е в мен.

# 8
...

И комплекси, колега, и комплекси! Кой' не мисли кат' нас е "как може да има такива комплексари"...

Права е авторката. Откога никой не ми е казвал, че ми е дебел задника.

# 9
А как е било преди? Не мога да повярвам, че махленските теми и мнения не са били винаги преобладаващи! Най-оживени са темите, в които някой трябва да се наплюе, заклейми...В темата за биг брадър наистина имаше по 100 души на линия и всеки искаше да си каже, без да чете другите.  И аз почнах така, влизам в някоя тема и само си казвам мнението, без да чета, най-често. Повечето хора са ужасно предвидими, като им прочетеш няколко мнения, вече знаеш какво мислят по всички въпроси на живота, че и на смъртта...Аз си имам около 20 души, които чета. За сметка на това полезната част на форума е истински полезна.

# 10
Цитат
А как е било преди? Не мога да повярвам, че махленските теми и мнения не са били винаги преобладаващи!
Всъщност май да. Но темите в темите започват да се повтарят. Когато ги срещаш за първи път са ти интересни, после вече не. Иначе полезните са наистина полезни, спор няма.

# 11
  • Galaxy 13197853088
Петък е.
И няма петъчна тема ... наистина западнал форум.

# 12
Пързалките вече са малко. Скандали с призиви за агитка от отчетните не се рзазразяват. Няма сеир и хората се прехвърлиха на турските сериали Mr. Green

# 13
Петък е.

Ами време е и мъжката част от колектива да се активизира. Не може все едни и същи да ги пускат петъчните...

По темата...форума си е точно такъв, какъвто е от 5-6 години, откакто аз го чета. Няма нищо променено освен приоритетите на няколко ценни и не дотам потребители. Винаги е имало и сериозни, и полезни, и хейтърски, и абсурдни, и просташки теми. Винаги и ще ги има. Да, много се повтарят, но и изненади не липсват. Зависи кой-какво търси и къде очаква да го открие.

ПП: За пързалките е вярно, да. Марадона и всичките му профили се загубиха някъде...

# 14
Петък е.

Аз в тоя студ не се събличам, да вляза в банята, ти за петък ще ми говориш.

Общи условия

Активация на акаунт