AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 170
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Cotton_Soft,
Аз бих искала да съм запозната с това коя козметика е вредна, но защо мислиш, че трябва да вярвам на теб? Единия линк който си дала е към сайт който продава някаква си биокозметика - ясно е че ще оплюе останалата, как иначе да си продаде собствената.
Освен това като посочваш вредните, кажи една невредна козметика, която можем да си намерим по магазините. Да си в отрицание е лесно, но да решиш проблем е трудно.

# 646
  • София
извинявам се че се включвам не на място но моля да ми кажете каква сума трябва да направя за да стана член на топ представителите или нещо като клуб нова съм и може да звуча като малоумна съжалявам но не разбрах изписва ми 5369 точки а аз имам 206 ?

Най-вероятно е така - тези точки трябва да ги събереш в срок от една година ако не се лъжа. Най-вероятно цифрата 5369 е сумата, която трябва да постигнеш в рамките на въпросния период. (плюс твоите 206).
За да получиш по-точни отговори, може да заповядаш в съседната тема - за представители. На път за темата можеш да вземеш и един джоб препинателни знаци  Peace

# 647
Cotton_Soft, за мен целите да предизвикате спор - ако не съм права, извинявам се!
Такъв тип постове редовно се появяват в темите за Ейвън, освен това има теми за вредната козметика, за 'тълкуване' на съставки и т. н., където постът Ви ще бъде на доста по-подходящо място. Не желая Вашият пост да се превърне с основа за спор 'за и против Ейвън' не заради пристрастия, субективизъм или нещо подобно. Оставям го сега до следващия момент, в който реша, че има голяма опасност от виртуално скубане на коси заради него  Grinning
Нямам намерение да влизам в спорове, но искам да кажа, че такива постове редовно чета и из другите теми, например "Евтините неща от които сме доволни", и не съм видяла нещо да е изтрито. Най редовно се обсъждат продукти за които се изказват и негативни мнения, като например, че имат много парабени и тн.  Та, защо Ейвънската тема да е по-специална.
Когато си недоволна от даден продукт и го споделиш с нас, ние ще сме ти благодарни дори, тъй като ще си спестим пари от не купуването му.Но като влезе някой благородник на бял кон да ми обяснява глупости  ooooh! меко казано не ми е приятно.Най-малкото защото също мога да чета."Световна декларация" на мен ми звучи малко като "световна тъпотия",която също не са подписали Билка, Арома и куп неизвестни гаражни производители.Ама да посегнеш на марки като Ревлон, Ейвън ,които са много наясно, че ако сложат нещо непозволено в продуктите си ,всеки идиот по света ще ги осъди без време,е меко казано неграмотно.Който го е страх от мечки да си бърка в къщи илачи с мед и коприва и готово.Ама да не ми декламира за Исус,здравословно хранене и козметика, защото имам свободна воля да си купувам и ползвам каквото искам.И не на последно място - целта на поста на "благородничката" е да предизвика спор  Laughing.                                           
И да ви се оплача, че си поръчах 3 червила от новите и не си уцелих цвета с нито едно  Tired.Двете са ми прекалено ярки, третото ептен бозляво.

# 648
martinidan, я кажи кои са ярките червила ,че аз точно ярко (розово-коралово) искам  Praynig

# 649
martinidan, я кажи кои са ярките червила ,че аз точно ярко (розово-коралово) искам  Praynig
caressing coral е точно такова.Изглеждам като жаба от анимация с него  Joy.

# 650
Аз аз си поръчах Smitten red и Pink wink, но четох че има доста ярки и реших първо да пробвам мострите. Само ме е яд , че няма мостра на Make out red  Confused

# 651
Smitten red е другото ярко,което си взех (и с него съм жаба), а бозлявкото е lovely dovey pink.Второто не ми е трайно и някак ми се слива с цвета на устните  Tired.

# 652
Благодаря ви момичета   bouquet И аз се чудех за pink wink  newsm78 . Caressing coral ми стои по-оранжево  newsm78 Thinking

# 653
Smitten red е другото ярко,което си взех (и с него съм жаба), а бозлявкото е lovely dovey pink.Второто не ми е трайно и някак ми се слива с цвета на устните  Tired.
Аз упорито си търся ярко червило, макар да знам, че шанса да се разочаровам е голям Laughing
А със оранжево червило съм плашеща Confused

# 654
PINK ME KISS е такова- розово-коралово,не прекалено ярко, но не и с измит,прозрачен цвят като Pink Prance

# 655
Cotton_Soft, , Аз пък мисля, че хората са достатъчно "образовани", а особено интернет, който е пълен с информация може да послужи преди да се вземе дадена козметика. Да, аз съм наясно, че AVON съвсем няма нищо натурално в нея. Някой от продуктите имат меко казано "ужасни" съставки. Но, факт, че ги ползвам и това не ме притеснява. Има продукти, който дори не поглеждам на страниците, има такива в който съм влюбена...
По същият начин ако говориим от химична гледна точка, след една определена възраст надали някое масло в био кремче ще ти премахне бръчиците и ще действа чудодейно. Да, за млада кожа лично според мен е подходяща био козметиката (20-30), обаче след това трябва да се обърне друго внимание, лично според мен.

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 16:57 от XipoTripo

# 656
ФЕЯТА, pink me kiss го поръчах ,чакам го Peace Оглеждам се за нещо друго в случай ,че не ми е достатъчно плътно. В един руски сайт коментираха ,че е полупрозрачно  Thinking

# 657
Само веднъж съм си слагала от балсама за коса с арганово масло и вече съм доволна от него. Прави ми косата мекичка, но само по дължината, краищата ми пак са едни сухи. Сложих си, разбира се, от моите кристали за коса, но някак си не постигам желания ефект. Дали не трябва да комбиниам балсама със серума от същата серия?  newsm78

# 658
Само веднъж съм си слагала от балсама за коса с арганово масло и вече съм доволна от него. Прави ми косата мекичка, но само по дължината, краищата ми пак са едни сухи. Сложих си, разбира се, от моите кристали за коса, но някак си не постигам желания ефект. Дали не трябва да комбиниам балсама със серума от същата серия?  newsm78
Серумът за сухи краища опитай.   bouquet

# 659
Серумът за сухи краища опитай.   bouquet
Ако става въпрос за този
Ползвала съм го и ми омазнява косата...  #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт