AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 186
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Cotton_Soft поста ти не е по темата и се надявам да бъде изтрит.Имаш пълното право да си отвориш тема за вредната козметика и компании, които предлагат такава.  А в тази се подвизаваме  Laughing представители и клиенти на фирмата, за да споделяме впечатления.                                                                                                                                                       
Iv4enceto_91,доколкото разбрах,ти май тъмната искаше,а може и да греша  newsm78

Аз не виждам да има 2 цвята - при нас има само една.  Peace
Сериозно ли  newsm78.В тукашния каталог (големият Let's talk) са два цвята Revitalized (тъмна) и Positively Luminous (светла).http://jaynesavon.blogspot.gr/2013/01/new-ideal-luminous-eyeshadow.html
Ей, на мен светлата също ми хареса повече  Crossing Arms.

# 631
При отварянето си на крема за лакти и пети от серията Planet Spa ме лъхна една меко казано странна миризма, сякаш продукта не е в годност, но като погледнах датата всичко си е наред. При вас с кофти миризма ли е това кремче или само при мен е така? newsm78

Предполагам че е кремът с Шеа в кръглата кутийка нали?
Трябва да мирише много много сладко, чак да ти призлява от сладост, нещо като горена захар или захарен памук. Ако усещаш нещо "химическо" в аромата просто го върни. Може крема да не е наред, нищо че е в срок на годност, а може и да не ти понася .И в двата случая си в правото си да върнеш продукта.

Аз го ненавиждам този крем именно заради тежката му сладникава миризма. Чак се чудя как може толкова хора да го харесват  Sick

# 632
Cotton_Soft поста ти не е по темата и се надявам да бъде изтрит.Имаш пълното право да си отвориш тема за вредната козметика и компании, които предлагат такава.  А в тази се подвизаваме  Laughing представители и клиенти на фирмата, за да споделяме впечатления.                   
Аз пък не виждам нищо лошо, жената иска да ни предупреди един вид. Във много теми има доста постове не точно по темата и не виждам да ги трият, така, че, нищо кой знае какво не е станало, че чак да се трие поста.

# 633
Cotton_Soft, за мен целите да предизвикате спор - ако не съм права, извинявам се!
Такъв тип постове редовно се появяват в темите за Ейвън, освен това има теми за вредната козметика, за 'тълкуване' на съставки и т. н., където постът Ви ще бъде на доста по-подходящо място. Не желая Вашият пост да се превърне с основа за спор 'за и против Ейвън' не заради пристрастия, субективизъм или нещо подобно. Оставям го сега до следващия момент, в който реша, че има голяма опасност от виртуално скубане на коси заради него  Grinning

# 634
Здравейте! Първо бих желала да благодаря на Lemy за правилното разбиране относно моята публикация.
Второ, аз към писала точно по темата имаща заглавие - "AVON обсъждане на продукти".
Визирах продуктите на AVON, фирма, която е отказала да подпише една световна декларация. Тоест аз обсъждам продуктите  на AVON  като алармирам за вредата на нейните продукти и съм го направила с благородна цел. Все пак нека има различни мнения, за това са форумите.

Нещо повече, в случай, че желаете мога да ви пусна публикации за всеки един продукт на AVON, който съдържа вредни химически съставки. Това , че преча на някои представителки от AVON тук, не ме прави "черната овца" и да бъде изтрит един пост, който е в темата и преди всичко се позовава  решенията взети от световните здравни организации. Все пак ви благодаря за "конструктивните" забележки...Спокойно,  няма да пиша повече по тази тема с цел на не предизвикам смут сред някои представителки на продуктите от AVON. Пожелавам ви успех!

# 635
Cotton_soft, мен ме вълнува особено въпроса , ти лично ползваш ли продукти от фирмите,които си посочила? Ако не,какви марки използваш?

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 11:44 от Анонимен

# 636
  • В къЩи.
При отварянето си на крема за лакти и пети от серията Planet Spa ме лъхна една меко казано странна миризма, сякаш продукта не е в годност, но като погледнах датата всичко си е наред. При вас с кофти миризма ли е това кремче или само при мен е така? newsm78

Предполагам че е кремът с Шеа в кръглата кутийка нали?
Трябва да мирише много много сладко, чак да ти призлява от сладост, нещо като горена захар или захарен памук. Ако усещаш нещо "химическо" в аромата просто го върни. Може крема да не е наред, нищо че е в срок на годност, а може и да не ти понася .И в двата случая си в правото си да върнеш продукта.

Аз го ненавиждам този крем именно заради тежката му сладникава миризма. Чак се чудя как може толкова хора да го харесват  Sick

Когато го получих този крем,бях 100%  сигурна,че  е развален,няма такава смрад просто... Sick  А тук масово се хвалеше страхотния му аромат. Е не беше развален,изразходвах го,но не дишах докато се мажех с него  ooooh! . Иначе като ефект ,много ми хареса,но само заради аромата му, не бих го поръчала пак.
Аз съм любител на леки,флорални аромати и може би затова не ми допадна.

# 637
  • София
Нещо повече, в случай, че желаете мога да ви пусна публикации ...

Благодарим, не желаем Whistling

Когато го получих този крем,бях 100%  сигурна,че  е развален,няма такава смрад просто... Sick 

Леле, чак ми възбуди любопитството - довечера се прибирам в къщи и първата ми работа ще е да отворя кутията да го помириша. А крем за ръце или някакъв друг продукт с ший ползвала ли си? може да имаш някаква непоносимост точно към тази миризма...

# 638
Май миризмата му е прекалено сладникава, чак неочаквано сладникава. Все пак реших да го тествам и го дадох на приятеля ми да го помирише. Той пък каза, че ухаее доста сладникаво, но въпреки това приятно и не бил развален. Shocked  Извода е, че явно не обичам такъв тип миризми, но въпреки това ще го изразходвам, за да видя какъв ефект ще има. Благодаря ви за отгвороите, милички !  Simple Smile  bouquet 

# 639
  • В къЩи.
Когато го получих този крем,бях 100%  сигурна,че  е развален,няма такава смрад просто... Sick 

Леле, чак ми възбуди любопитството - довечера се прибирам в къщи и първата ми работа ще е да отворя кутията да го помириша. А крем за ръце или някакъв друг продукт с ший ползвала ли си? може да имаш някаква непоносимост точно към тази миризма...

Явно наистина това не е моя аромат. Naughty
Ползвала съм масло на Икаров ,но то е без аромат...друго не,а и май нямам желание.  Laughing

Наскоро си взех някакъв крем с арганово масло( не е на Ейвън) и него го подарих по същата причина-не понесох аромата му.  Sick

# 640
извинявам се че се включвам не на място но моля да ми кажете каква сума трябва да направя за да стана член на топ представителите или нещо като клуб нова съм и може да звуча като малоумна съжалявам но не разбрах изписва ми 5369 точки а аз имам 206 ?

# 641
Cotton_Soft, за мен целите да предизвикате спор - ако не съм права, извинявам се!
Такъв тип постове редовно се появяват в темите за Ейвън, освен това има теми за вредната козметика, за 'тълкуване' на съставки и т. н., където постът Ви ще бъде на доста по-подходящо място. Не желая Вашият пост да се превърне с основа за спор 'за и против Ейвън' не заради пристрастия, субективизъм или нещо подобно. Оставям го сега до следващия момент, в който реша, че има голяма опасност от виртуално скубане на коси заради него  Grinning
Нямам намерение да влизам в спорове, но искам да кажа, че такива постове редовно чета и из другите теми, например "Евтините неща от които сме доволни", и не съм видяла нещо да е изтрито. Най редовно се обсъждат продукти за които се изказват и негативни мнения, като например, че имат много парабени и тн.  Та, защо Ейвънската тема да е по-специална.

# 642
Съжалявам, че се намесвам така нагло в темата, но в крайна сметка и да се публикуват такива постове, няма много смисъл от тях, тъй като всички сме запознати, че за тези цени безвредна козметика няма...  Редовно жертваме  здравето си в името на красотата. И какво като продуктите са пълни с парабени, всеки  малко или много е запознат с това и сам си решава какво да купува и какво не. Чела съм доста блогове и знаете ли какво казват момичетата "Продуктът е пълен с парабени, но ми харесва и го използвам". Така че няма смисъл да се публикуват такива постове, пък ако се публикуват няма смисъл да се трият абе изобщо всеки е наясно от какво има нужда. Публикацията на тези постове няма да спре купуването на продукт, който клиента познава и е доволен от него, вярвайте ми.... А на тази тема има доста публикации в мрежата така че при добро желание всеки може да се информира относно безвредността на дадена козметика. Аз преди време също съм ги гледала тези статистики и какво накрая спрях да ги гледам, защото се оказа че продуктите, които харесвам едва ли не трябва да ги заклеймя и дори да не ги поглеждам, да ама не. Това мисля по въпроса, моля да ме извините, ако съм засегнала някого не е било нарочно.  Hug

# 643
 smile3501
Съжалявам, че се намесвам така нагло в темата, но в крайна сметка и да се публикуват такива постове, няма много смисъл от тях, тъй като всички сме запознати, че за тези цени безвредна козметика няма...  Редовно жертваме  здравето си в името на красотата. И какво като продуктите са пълни с парабени, всеки  малко или много е запознат с това и сам си решава какво да купува и какво не. Чела съм доста блогове и знаете ли какво казват момичетата "Продуктът е пълен с парабени, но ми харесва и го използвам". Така че няма смисъл да се публикуват такива постове, пък ако се публикуват няма смисъл да се трият абе изобщо всеки е наясно от какво има нужда. Публикацията на тези постове няма да спре купуването на продукт, който клиента познава и е доволен от него, вярвайте ми.... А на тази тема има доста публикации в мрежата така че при добро желание всеки може да се информира относно безвредността на дадена козметика. Аз преди време също съм ги гледала тези статистики и какво накрая спрях да ги гледам, защото се оказа че продуктите, които харесвам едва ли не трябва да ги заклеймя и дори да не ги поглеждам, да ама не. Това мисля по въпроса, моля да ме извините, ако съм засегнала някого не е било нарочно.  Hug

# 644
Здравейте, искам да попитам как точно стои на устните червилото колор тренд, нюанс аметист, лилаеве ли?Много ми е трудно да си избера цвят, розово и червено червило не искам, а тъмните нюанси от серията ми се струват прекалено бабешки.

Търся нещо подобно на този цвят - , говоря за долния суоч.

Общи условия

Активация на акаунт