AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
_re_ge , благодаря!           
Аз при рускините четох отзиви, но ми се иска "нашенско" мнение.При тях са доста противоречиви,като всички харесват  огледалото  Laughing. Ще се взима,ясно е  Heart Eyes,дано да е това,което искам.

# 616
Някой пробва ли вече пудрата с блясък . Светлият вариант как стои върху кожата  newsm78

# 617
  • Стара Загора
Някой пробва ли вече пудрата с блясък . Светлият вариант как стои върху кожата  newsm78

Аз си я поръчах и тези дни я чакам. Ще споделя.  Peace

# 618
Iv4enceto_91,доколкото разбрах,ти май тъмната искаше,а може и да греша  newsm78

# 619
  • София
При отварянето си на крема за лакти и пети от серията Planet Spa ме лъхна една меко казано странна миризма, сякаш продукта не е в годност, но като погледнах датата всичко си е наред.

Ползвала ли си друг път този крем? Миризмата му е характерна и може просто да не ти понася.
В къщи не оставаме без него - и за ръце, и за крака - лично аз не съм забелязала разлика в различните опаковки.
Разбира се, съществува опция да го върнеш, но тъй като кремът е много хубав, те съветвам първо да го ползваш няколко пъти, за да пробваш дали няма да свикнеш с миризмата.

# 620
  • Стара Загора

Аз не виждам да има 2 цвята - при нас има само една.  Peace

# 621
При отварянето си на крема за лакти и пети от серията Planet Spa ме лъхна една меко казано странна миризма, сякаш продукта не е в годност, но като погледнах датата всичко си е наред.

Ползвала ли си друг път този крем? Миризмата му е характерна и може просто да не ти понася.
В къщи не оставаме без него - и за ръце, и за крака - лично аз не съм забелязала разлика в различните опаковки.
Разбира се, съществува опция да го върнеш, но тъй като кремът е много хубав, те съветвам първо да го ползваш няколко пъти, за да пробваш дали няма да свикнеш с миризмата.
Ами не съм го ползвала досега, но си мислех, че ще мирише на нещо сладникаво, а то мирише съвсем различно. Но ще го ползвам няколко дни и ще реша какво да го правя. Благодаря ти за отговора.   Hug bouquet 

# 622
При отварянето си на крема за лакти и пети от серията Planet Spa ме лъхна една меко казано странна миризма, сякаш продукта не е в годност, но като погледнах датата всичко си е наред. При вас с кофти миризма ли е това кремче или само при мен е така? newsm78

Предполагам че е кремът с Шеа в кръглата кутийка нали?
Трябва да мирише много много сладко, чак да ти призлява от сладост, нещо като горена захар или захарен памук. Ако усещаш нещо "химическо" в аромата просто го върни. Може крема да не е наред, нищо че е в срок на годност, а може и да не ти понася .И в двата случая си в правото си да върнеш продукта.

# 623

Сериозно ли  newsm78.В тукашния каталог (големият Let's talk) са два цвята Revitalized (тъмна) и Positively Luminous (светла).http://jaynesavon.blogspot.gr/2013/01/new-ideal-luminous-eyeshadow.html

# 624
При отварянето си на крема за лакти и пети от серията Planet Spa ме лъхна една меко казано странна миризма, сякаш продукта не е в годност, но като погледнах датата всичко си е наред. При вас с кофти миризма ли е това кремче или само при мен е така? newsm78

Предполагам че е кремът с Шеа в кръглата кутийка нали?
Трябва да мирише много много сладко, чак да ти призлява от сладост, нещо като горена захар или захарен памук. Ако усещаш нещо "химическо" в аромата просто го върни. Може крема да не е наред, нищо че е в срок на годност, а може и да не ти понася .И в двата случая си в правото си да върнеш продукта.
Да, същия крем е и не мирише така, както  го описваш....   ooooh!

# 625
http://i.otzovik.com/2013/01/22/360252/img/78683725.jpg

pink prance или pink lovey dovey е по кафяво, защото тук на снимката и е каталога червилата нямат нищо общо и немога да разбера нищо   Grinning

Аз си поръчах pink lovey dovey и сега го чакам. Отначало бях по-навита за pink prance, понеже в каталога е сложено при розовите нюанси, а аз исках уж по розовото, но честно казано на снимката pink lovey dovey ми изглежда по-розово, а pink prance по-кафяво и се разколебах. Дано да нямат кой знае каква разлика, че да не ме е яд  Grinning

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 10:29 от bubanka

# 626
  • Стара Загора

Сериозно ли  newsm78.В тукашния каталог (големият Let's talk) са два цвята Revitalized (тъмна) и Positively Luminous (светла).http://jaynesavon.blogspot.gr/2013/01/new-ideal-luminous-eyeshadow.html

При нас е само прасковения - Ревиталайз'д.  Peace

# 627
Iv4enceto_91,благодаря ти   bouquet. Аз мисля да пробвам светлия цвят  Peace

# 628
  • Бургас / София
Мириса с шеа наистина не е много приятен и не на всеки би се харесал  Peace

# 629
Странно, кой ли ми е изтрил публикацията за вредната козметика, която включих и продуктите от AVON?! Никой не съм обидила, поставих линкове за вредната козметика...Нещо нередно има тук, обществена тайна е , че се подвизават представителки за директни продажби, извинете, но това е форум и всяка от нас има пълното право да споделя своето мнение!

Публикацията бе следната: Не се подвеждайте по красивите увещания за продуктите от AVON, фирмата е отказала да подпише световното споразумение за не поставяне на вредни химикали.

https://sites.google.com/site/ovuchkovao/vredna-kozmetika

"Козметични фирми като Boots, The Body Shop, Avon, Nivea, Unilever и много други редовно използват наночастици, 1000 пъти по-тънки от човешки косъм.
Това обаче невинаги се съобщава на потребителите или компаниите не взимат достатъчни мерки да установят дали наночастиците нямат вредни ефекти.  87% от потребителите не са наясно за употребата на наночастиците. От 67 компании, запитани дали продуктите им са безопасни, са отговорили само 17 и от тях само 8 са били готови да дадат информация за употребата на наночастици в продуктите си. Поради размера си наночастиците могат да проникнат през защитните бариери в тялото, като тези около мозъка, или в бебето, развиващо се в утробата. Освен това наночастиците от даден химикал може да имат различни свойства от по-големите частици на същия материал."

http://www.izistart.com/index.php/bg/poisonous-cosmetics

Сами виждате, че няма нищо обидно в тази публикация. В случай, че и тази публикация бъде изтрита, това ще означава, че има наистина субективизъм, а не форум...

"Някои от най-известните козметични компании като: OPI, Avon, Estee Lauder, L'Oreal, Revlon, Proctor & Gamble, Unilever, продължават да отказат да подпишат "Спогодбата за безопасна козметика"."

Общи условия

Активация на акаунт