AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 165
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Има серум с арганово масло за краища. Хубав е.

# 661
Cotton_Soft, за мен целите да предизвикате спор - ако не съм права, извинявам се!
Такъв тип постове редовно се появяват в темите за Ейвън, освен това има теми за вредната козметика, за 'тълкуване' на съставки и т. н., където постът Ви ще бъде на доста по-подходящо място. Не желая Вашият пост да се превърне с основа за спор 'за и против Ейвън' не заради пристрастия, субективизъм или нещо подобно. Оставям го сега до следващия момент, в който реша, че има голяма опасност от виртуално скубане на коси заради него  Grinning
Нямам намерение да влизам в спорове, но искам да кажа, че такива постове редовно чета и из другите теми, например "Евтините неща от които сме доволни", и не съм видяла нещо да е изтрито. Най редовно се обсъждат продукти за които се изказват и негативни мнения, като например, че имат много парабени и тн.  Та, защо Ейвънската тема да е по-специална.

Цитирате поста ми, но явно не сте го разбрала. Прочетете го пак.

Моля, спорът по темата да спре!
Потребителката ни информира за фактите, с които е запозната, за всеки остава да направи изводите за себе си и да взима своите решения.
Следващи дискусии по темата от коя да е страна ще бъдат изтри.

# 662
  • в 1001-та нощ
Привет  Hug може би за първи път пиша в темата и не съм запозната с порядките, бих искала да попитам за няколко серии червила - в новия каталог:

1. на стр. 8 - серия Perfect Kiss
2. на стр. 17 - дълготрайните
3. на стр. 111 - серия Kiss'n''Go

Интересувам се - дали са с плътен цвят и впечатления, ако сте ползвали, насочвам се към цветове в коралова, червена и кафява гама.

Благодаря, ако някой се отзове   bouquet

# 663
Плътността на червилата зависи от цвета,който си избрала. Perfect kiss са нова серия,овлажняващи червила. В руските сайтове са описани подробно всеки цвят по отделно със суочове .Кои цветове конкретно те интересуват ? Ако търсиш плътен червен цвят ,бих ти препоръчала Red 2000 Colour Rich. Матово е без блясък.  Peace

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 21:47 от Анонимен

# 664
  • в 1001-та нощ
Благодаря за информацията   bouquet , цветовете са

2003 2 Red Embrace
2009 9 Coy Copper
2036 2 Caressing Coral

Heart Eyes

# 665
Ето тук са две от червилата ,за които питаш. http://www.vivaadonis.com/2013/01/avon-perfect-kiss-lipstick.html Кораловото сме го коментирали малко по-горе,martinidan ги описва като ярки цветове.Рускините споделят ,че не са съвсем плътни, а полупрозрачни.

# 666
  • в 1001-та нощ
ах, полупрозрачни  Rolling Eyes никак не ми харесва, благодаря за помощта  Peace спеси ме от едни грешни пари

иначе двата цвята - добре изглеждат на ръката  newsm78

# 667
Има мострички при повечето представители и може да попиташ, ако имаш някой познат наоколо.

# 668
  • Бургас
Червилата стоят много различно на различните устни. Веднъж си взех едно бебешко розово червило, което на устните на приятелка стоеше като "розов скреж", а на моите си беше нормално "топло" розово. Цветът на устните променя и цвета на червилото.
Днес получих молива за учи Еmerald glow /зеленият/ - драснат на ръка изглежда малко тъмен, но утре ще се гримирам с него да видя на естествена светлина как ще стои.
И един въпрос - спреят за коса Mirir shine spray :
http://www.google.bg/search?q=avon+mirror+shine+spray&hl=bg& … tml%3B1200%3B1600

И на суха, и на мокра коса ли може да се използва?

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 22:35 от miss july

# 669
  • в 1001-та нощ
Благодаря, miss july   bouquet

Има мострички при повечето представители и може да попиташ, ако имаш някой познат наоколо.

за съжаление около мен не взимат, не знам защо, случайно мина една представителка с мостри от предпоследния каталог и си харесах 7 червила, после колежката ми предложи - направо да си купим мостри - ние - така ще имаме малки дози и от червила, които не ползваме често - за по-особени случаи  Blush

но иначе мостри са ми показвали само 2 пъти  Cry

# 670
Ето на устни red embrace , ето тук са описани подробно повечето цветове със снимки http://irecommend.ru/content/trudno-otsenit-mne-etu-pomadu-sootn … ekh-24-kh-ottenko

# 671
  • в 1001-та нощ
Страхотно  Heart Eyes много благодаря, отказах се от прозрачния корал (но харесах няколко други цвята)  Mr. Green

# 672
Има серум с арганово масло за краища. Хубав е.
Ще трябва да си го поръчам, за да разбера дали ще ми понесе.  Wink

# 673
  • в белята
Търся отзиви за базата за сенки ,че съм й хврълила око.Трайност на сенките нанесени с нея,плътност на цветовете и дали има оная гадна миризма като основата им за грим?

# 674
Базата за сенки е супеер!Всеки ден си я ползвам и съм много доволна от към трайност на сенките,а аз съм с ного мазен клепач Peace мирише приятно

Общи условия

Активация на акаунт