AVON обсъждане на продукти - 9

• 57 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък съм страшно недоволна от базата, причина: След слагане моментално страшно много ми изсушава клепача. То е ясно, че са я направили с цел да се "запечата" на клепача, но просто на мен седи ужасно, а и аз съм с мазен клепач. Попива бързо и ми се личи всяка малка клетка кожа, направо е ужасно. Sick

П.с. може би не обясних много добре. Търся отзиви за маските на Planet Spa - 1. Хидратираща с маслина, 2- дълбоко почиставне с расул, 3- Обновяване с Годжи Бери.

Предварително се извинявам, ако сте ги обсъждали , от скоро ви следя. Peace

# 676
  • в 1001-та нощ
Добро утро, Прекрасни  Blush

До сега рових из гугъл - за инфо за другите две серии, които ме интересуват, но не беше много резултатно Sad затова отново се обръщам - ако някой има впечатления и сламки за:

1. Дълготрайните червила то 17 стр.
2. Kiss'n'Go серията то 111 стр.

# 677
Да и аз искам да попитам дали сте доволни от КТ червила - Кис енд гоу, в момента се чудя какъв нюанс да си избера, мисля, че за цената си са ок, дори са ги подобрили в сравнение с другата серия

# 678
Дълготрайното червило според мен е едно от най-добрите червила на Ейвън.Седи плътно без да се събира и наистина е дълготрайно,а цената му като гледам в момента е доста добра Peace

# 679
  • Miami
Дълготрайното червило според мен е едно от най-добрите червила на Ейвън.Седи плътно без да се събира и наистина е дълготрайно,а цената му като гледам в момента е доста добра Peace
На коя страница е, че вече съвсем се обърках от имена и рзновидности  Crazy

# 680
На стр.17 в Брошура 3 е дълготрайното червило Peace

# 681
Здравейте.Може ли,ако някои е ползвал някой от тези 3 нюанса на червилото Kiss'n'go да сподели мнение?Колебая се между Glisten,Sparkle,Вeige Stаr,но не мога да ги различа по светлост,по нюанс,перлени ли са,не са ли.На стр.111 в брошура 3 са.

# 682
  • Стара Загора
Добро утро, Прекрасни  Blush

До сега рових из гугъл - за инфо за другите две серии, които ме интересуват, но не беше много резултатно Sad затова отново се обръщам - ако някой има впечатления и сламки за:

1. Дълготрайните червила то 17 стр.
2. Kiss'n'Go серията то 111 стр.

Аз ще си поръчам Eternal  Flame от дълготрайните и другата седмица сигурно ще го взема, мога да кажа тогава.  Hug

# 683
  • в 1001-та нощ
и аз него съм набелязала и още две, чудя се - дали цветовете са реални, в нета намерих суоч само на пламъка и поне на ръка е доста по-блед някак  newsm78

пиши, като имаш впечатления  Peace

# 684
Моето е Forever Pink, харесвам си го, много топъл не крещящ цвят, пастелно с лек блясък.
Но не бих казала, че е по- трайно от коя да е друга серия  Confused

# 685
  • Стара Загора
и аз него съм набелязала и още две, чудя се - дали цветовете са реални, в нета намерих суоч само на пламъка и поне на ръка е доста по-блед някак  newsm78

И аз ги огледах другите, но ми се видяха доста бледи. Само това ми хвана окото и предполагам за твоя вкус е най-доброто.  Peace

# 686
  • Miami
На стр.17 в Брошура 3 е дълготрайното червило Peace
Благодаря   bouquet

# 687
  • в 1001-та нощ

И аз ги огледах другите, но ми се видяха доста бледи. Само това ми хвана окото и предполагам за твоя вкус е най-доброто.  Peace

на тестери ли ги гледа?  Rolling Eyes Praynig  bouquet (днес пратих!)

# 688
  • Стара Загора

Не, в нета. Доста пъти рових и гледах, но само това ми се стори хубаво. Другите бяха едни светло розови с блясъци, а аз не харесам такива. (и аз  Hug)

# 689

Търся отзиви за маските на Planet Spa - 1. Хидратираща с маслина, 2- дълбоко почиставне с расул, 3- Обновяване с Годжи Бери.

Предварително се извинявам, ако сте ги обсъждали , от скоро ви следя. Peace

Споделям.

Хидратиращи са за мен принципно три маски ( визирам тези на Планет Спа)  - с маслина, с Шеа и с годжи бери ( годжито го обсъждам защото е добре позабравена стара серия ). За мен се различават единствено и само по аромата - маслината е най-неутрална, Шеа най-сладникава, годжито е свежа. Традиционалистите си вземат маслина.

Дълбокопочистващата маска с расул е на принципа на глинените маски - трябва да си им любител. Аз харесвах много маската с глина и мароканска роза която махнаха  , гледма че тази с расул е на същия принцип и с близък състав. Кожата е много мека след поставяне на глинена маска не виждам и с тази  да е различно. Но докато не опитам не мога да съм 100% сигурна.

ако искаш трети вид маска и тя да е тип- почистваща,  вземи пилинг маска. но не в момента  такава е само маската с черен хайвер и за нея няма много суперлативи. В следващия каталог очакваме с да излезе пилинг маска с женшен - рускините вече пишат добри неща за серията.

дълготрайното червило няма тестери. Ако има несъвпадение в цвета с каталога това е основание за връщане на продукта.

кой цвят ви интересува- все пак може да се намерят линкове със снимки ...

Общи условия

Активация на акаунт