Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 290
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Hug
Прибрах се малко по-рано от предвиденото и сега ще попрочета какво сте писали.
Желая ви хубава и топла вечер
Тара
Скрит текст:
помолих този симпатяга да ти звънне и да ти каже че тази седмица няма да мога да гледам серията:hug:

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 21:26 от вили-72

# 121
Вили, добре си дошла и хубаво клипче си избрала на "Dinle". Е тоз Махсун от тоз период и от времето на Хазар най го бива и най лови око. От днешните материали на Миленка ми хареса и заглавието "Да, и Махсун Кърмъзъгюл е бил млад". И още е! Peace

Вие с Тара май така си ходите от хубавец на хубавец - един в неделя, един във вторник (зад камерата макар). Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 21:43 от Tania M.

# 122
Вили Heart Eyes Hug. Пак ли ще заминаваш?
Тази фенка от клипчето добре танцува, но в пеенето не я бива. Той вдига пръст нагоре, та да повиши гласа си, сочи й надолу да го понижи, ама ефект никакъв. Важното е, че всички се веселяха.
Таня, така е, намерихме МК в най-хубавия му период Peace
След първия му филм бихме ли му станали фенки? Едва ли Wink.

# 123
Таня и аз гледам,гледам и все към "Хазар"отивам.Да ти кажа покрай Тара се загледах в "Yer Gok Ask"и сериала много ми хареса.Заканила съм се да го гледам от началото но кога newsm78.Това мисля е третия филм с Бурак който гледам.По скоро се канех да гледам сериала заради Мурат Юналмъш,ама докато се наканя той взе че изчезна от филма и то заради филм на Краля/който филм пък май не стигна до никъде/
Иве Hugда, мила-утре отново на път.За теб "Под звездите"в изпълнение на-"Kargo".

Силве Hugпрегръщам те силно мила,понякога една прегръдка и добра дума е всичко,от което имаме нужда.
Скрит текст:
Някъде някой беше написал че прегръдката е целувката на сърцето,
всеки от нас има нужда от:
4 прегръдки дневно,за да оцелее...
8 прегръдки за да поддържа добра форма...
12 прегръдки на ден за да расте....
Нека една от тези прегръдки бъде от мен за всички вас Hug Hug Hug
И във връзка с 21.12.....тези дни се говори само за това,един поздрав,прочетох май че се гласите за някакво парти

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 10:31 от вили-72

# 124
Вили, специално за Ива - група "Каrgo", а за нас в общия куп - "След края на света" и Васил Найденов, а? Шегата настрана, песента си е хубава и нашите специални пратенички може да я изпеят на Краля и Доктора н 21.12. в Чингилли (нищо че не е лазка).  Simple Smile
А че прегръдката е целувката на сърцето - са сред най-хубавите думи, написани в темата днес. Hug

Муци се мерна на балкончето за малко и изчезна. Сигурно ни готви за утрешния обяд прясно свинско и пръжки.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 00:12 от Tania M.

# 125
Муци Hug гледай да сервираш свинското утре до 12 че да мога и аз да намажа Joy
Иве до къде стигна ОС,тази седмица нямах възможност да гледам,ама не ми пиши номер на серия а ако може с 2-3 думи да напомниш.От мен още една песничка за всички ви

Някъде май имаше по-добър превод но не го намирам.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 23:58 от вили-72

# 126
Вили, благодаря първо за прегръдката и аз те прегръщам от сърце Hug.
Второ, сърдечно благодаря за "Под звездите" на "Карго". Значи си чула моя поздрав с Туба Simple Smile. Изпълнението на "Карго" като темпо ми по-допадна, а самото клипче е  Peace.
Таня, нещо с пеенето хич ме няма и като гледах фенката, която пееше "Dinle", съм категорична-няма да пея на Краля! Дияна като изявен Ди Джей може да ни отсрами с песен или другите от екипа. Но най добре е домакинът да ни пее и весели Grinning.
Не мога да не спомена "След края на света". И песента и певеца ги харесвам Peace
Вили, лек път и дано нещата вървят напред и нагоре Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 00:06 от Iva49

# 127
Вили, аз само във вторник не го гледах, заради НИЗМ.
Хасрет отива да взема уроци при учителя като гостуваща студентка. В същото време и бившата му жена, декизирана отива при Мурат с препоръка за работа и Мурат я приема. Майката на Хасрет живее при нея и семейството й, но още не се е сближила с дъщеря си. Приятелят на Мурат се мъчи да спечели Хасрет с бизнес- проекти и да я откъсне от него и музиката, но за сега безуспешно. За следващата сутрин има оговорени снимки и др., но тя заявява, че няма да пропусне урока при Учителя. Ако се сетиш нещо-питай. Simple Smile
Вили, дано успя да прочетеш, че аз се забавих Embarassed
От мен лека нощ Hug.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 00:32 от Iva49

# 128
Иве за първи път ли гледаш филма? Щях да ти напиша нещо но явно ще ти издам по-нататъшни случки Hug

# 129
   Иве, това не е бивша негова жена. Те не са били женени, а само годеници. Оказва се, че това е нейна сестра близначка, с която са били разделени след раждането и осиновени от различни двойки. С нея-Бахар мисля, че беше ще има доста проблеми. Левент ще започне да и забранява да посещава часовете му като разбере, а Хасрет ще изпада в кризи на ревност. Доста интересно ще бъде от тук нататък.
   Вили, добре дошла и приятен път. Има ли напредък при вас?
   Сервирането наистина ще е утре, че днес съм гроги и възглавницата вече ме зове. Чао и приятни сънища!

# 130
  • София
Днес … няма да имам време много-много да се забавлявам в компанията тук, затова – след вчерашната рецепта за щастието, ето днешния виц от същия Туитър източник. И докато за търсенето на щастието нямаше отговори, то днешните са интересна комбинация.
Хубава неделя пожелавам!

Скрит текст:
Автор (МК) - Болестта да лъжеш определено е признак на личностно разстройство.
     Русокоса фенка (отговор) – Има сладки лъжи  Simple Smile)
     Забрадена фенка (отговор) – Симптом за личностно разстройство и полиморфизъм!

Вили и аз благодаря за поздравите, изпълнението на "Карго" ми е сред любимите. А, пък преводът на "Славеите в клетката" е много точен, срещала съм къде-къде по свободни интерпретации на български.
Вярвам, че и виртуалната прегръдка ще свърши работа - затова я имате от мен.

# 131
Добро утро. Хайде всеки да си хване една чашка за ушите и да си пийне кафенце

Миленка хубава неделя ти пожелавам Hug
Муци има промяна,малка но има.
Иве щях да ти пиша това което е написала Муци но не знаех дали искаш да научиш какво ще стане по-нататък.

# 132
Здравейте щастливки! Hug
Милена,  Grinning нашият човек вече можем да го определим и като философ, психолог или може би психиатър? Диана, помогни Laughing
Вили, за пръв път гледам ОС.
Радвам се,че има промяна, макар и малка Peace. Мерси за кафето Hug
Муци, не ми пречи, че си ми писала какво предстои в ОС Simple Smile. Ти имаш ли решение за Ченгилли? Тара още не е дала съгласието си за пътуването, та си мисля, ако се провали мероприятието, дали да не прескочим до теб. Да ни бъде резервен вариант? Тъкмо ако дойде краят на света /ние не вярваме де/, няма да си отидем гладни Laughing.

Ето и моето музикално кафе за вас:

http://www.vbox7.com/play:f005e6fd

# 133
Явно всички чакате пържолките на Муци и за това ви няма.
Черпя ви с по още едно кафе и дим да ме няма.Сигурна съм че и да сте пили кафе това няма как да го откажете

Днес се присетих и за този красавец
я как се е замечтало момчето.
И накрая една песньовка

Хайде чао и на всяка по прегръдка от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ако ме споходи късмета ще имам и аз една малка ваканцийка и ще бъда по-дълго с вас.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 11:57 от вили-72

# 134
  • София
Не, знам, не змам, кой и как се определя ... ето, нещо от мен като поздрав за неделя, а и защото говорихме през седмицата за този албум.

http://www.youtube.com/watch?v=yOv7R5ET_0c&noredirect=1
Mahsun Kırmızıgül – Başroldeyim – Sarı Sarı - Başroldeyim (2004) – A1 MÜZİK YAPIM
Söz: Hakan Kambay, Mahsun Kırmızıgül
Müzik: Mahsun Kırmızıgül; Aranjör - Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül

Скрит текст:
Махсун Кърмъзъгюл – Аз съм в главната роля – Русо-русо – Аз съм в главната роля (2004) – A1 MÜZİK YAPIM
Текст: Хакан Камбай, Махсун Кърмъзъгюл
Музика: Махсун Кърмъзъгюл; Аранжимент: Махсун Кърмъзъгюл

Като вятър идваха и отминаха годините ми.
Не се разпознах в огледалото.
Като вятър идваха и отминаха годините ми.
Не се разпознах в огледалото.
Един ден ще свърши и животът ми,
В този тленен свят аз съм гост. Ах!
Един ден ще свърши и животът ми,
В този свят под наем, аз съм гост.

На всяка сцена съм в главната роля.
Приятелите, които бяха до мен, къде са?
В този свят наречен Земя
Играя със самотата.
Никой приятел не липсва, всички са фалшиви.
В този свят наречен Земя
Играя със самотата.

Имам една майка, едно дете,
Вървя към неизвестното.
В тази игра наречена Живот
Играя със самотата.
Вървя към неизвестното.
Играя с щастието.

Колко стонове са скрити в мълчанието ми.
Борих се, треперих - на живот и смърт.
Колко стонове са скрити в мълчанието ми.
Борих се, треперих - на живот и смърт.
Остана ми само едно задължение, към Бога!
В този свят под наем, аз съм гост. Ах!
Остана ми само едно задължение, към Бога!
В този свят под наем, аз съм гост.

Приятелите, които много обичах, къде са?
В този свят наречен Земя
Играя със самотата.
Никой приятел не липсва, всички са фалшиви.
В този свят наречен Земя
Играя със самотата.

Вървя към неизвестното.
Играя със самотата.
Вървя към неизвестното.
Играя с щастието.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 12:40 от milena d

Общи условия