Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 300
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Жокер: 5. епизод на ЩЗ

Ох, момичета, сега влизам и много бързам. Дано не ви разочаровам, но нямах намерение да бъде загадка. Колко сме я дъвкали тая дата, 23 февруари (тя поне е сигурна, за разлика от рождената година на Хазар).  Simple Smile
Помните ли тази ръка, този съдбовен подпис и какво нищене падна на това брачно свидетелство?

Имаме редкия шанс да празнуваме заедно - втори път за по-малко от година - рождения ден на Хазар. Един път през лятото и един път - когато трябва. Да се съберем да ни попее, да ни посвири, Тара да приготви празнични колажчета. И помислете какво да му подарим. Зилян вече пробута часовника на дядо си, тя и Бурджу му беше харесала часовник, ние трябва да сме по-оригинални.  newsm78

# 556
      Момичета, аз се прехвърлих на дизито. Качени са 2 части за сега. Поне записа е чист и не цикли.

# 557
Браво Ана, ти позна за празника! А аз мислех за Берен.

Серията при мен не върви. Видях два момента- Нермин лежи при клюкарката; Буке си събира багажа и заминава с баща си и Ниази.
Сълзите и тръшканията на Нермин и дъщеря й не представляват и една капчица от мъката на Буке, за която тя дори не говори!
Тара, дано при теб върви, та да гледам поне снимки от серията Simple Smile

# 558
Горе долу върви. Харун намери Нермин и я отведе при Фатма. Интересен е разговора на Давуд със семейството. newsm78
Той и Буке отидоха в къщата в чаената градина.

# 559
Момичета, сега какво се умълчахте?  Питахте, питахте, и после дим да ви няма. (Нямам предвид гледащите НИЗМ.)
Приема ли се предложението за Общо събрание на школата ЩЗ на 23.02., рождения ден на Хазар (Хазар = 1/2 от двамата ЩЗ).  newsm78
Иве, сетих се и вече си преправих поста - стана ми навик да се саморедактирам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 11:49 от Tania M.

# 560
Таня, няма залагания, само пост 546 и 547 /Ана и аз/.
Утре и аз ще гледам серията Simple Smile.
Аз вече казах ДА на въпроса ти:peace:.

# 561
  • София/Бургас
Таня, добре намислено, но не обещавам нищо. Като гледам няма как да се върна да пиша в темата. Коментира се направо нов сериал.
Единственото, което ми липсва е тази муцуна :

Големи танци спретваше. Лафовете му бяха жестоки (Алоууу! Газелка!).

# 562
Иве, забрави новия сериал. 23.02. да е ден за преовор и лаф моабет за ЩЗ (май е и събота). Ако искаш, върни се за един час и си поеми старото председателство. Точно тая муцуна и някои други да си припомним и да им поръфаме месата (или кокалите - в случая на Ресул). Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 23:03 от Tania M.

# 563
  • София/Бургас
Таня, нищо не обещавам, защото съм толкова уморена и ми предстой учене за кандидат докторантски изпит. Указа се, че работата ми не е това, което се казваше +интригите на работното място. Ти много добре знаеш, че аз бях в темата и форума по 24 часа и отговарях на всички въпроси и се занимавах с темата постоянно. От както почнах работа обаче с дни не съм влизала във форума (нито тук, нито в Красива мама). Забравих какво е facebook, youtube. Бях стигнала до положение ставам, отивам на работа, работя, в къщи, къпане, ако имам сили ям и легло. Компютър не исках да виждам. НЕ случайно не отговарях на запитванията ви как е работата. Другото, което е трябва да си изгледам отново сериала, че съм забравила доста неща. Имаше си доста заплетени неща, които ако не си спомняш точно се губят доста нишки. Това ми напомня, че ми липсва перчема на второто Михри и погледа на Берин на диванчето (как въртеше тази жена очите). Ако сега не успея, можем да го повторим на рождения ден на Махсун.

# 564
Майката - кобра не се спря.  smile3511 fight

# 565
Точно така, Иве, ела да превъртим за един час тия бисерчета - Ресул, Михри с перчемчето, Берин, лафчетата - за един час. Какво ще го гледаш сериала отново?
А за работата те разбирам напълно - голям мерак за първа работа ... и първи разочарования + интриги. Бъди сигурна, че на мнозина от нас ни е познато, на мен включително.  ooooh! А за докторантурата - браво. Смятам те за успяла, но ти си учи!!! Peace

# 566
Тара, видях финала. Двете кобри нямат спиране! Започнах да се притеснявам за Мелахат дали изобщо ще стигне до къщата, че беше толкова притеснена и ядосана. Нермин уж все умира, но нищо й няма. Току виж, че добрата баба си отиде! Идва ми Нермин и Емине #2gunfire
Утре ще гледам, че много изпуснах.
А сега лека нощ Hug.

# 567
  • София/Бургас
Таня, трябва да гледам сериала (смейте се колкото искате, то си е за смях направо), ама не можах да се сетя за имената на Михрито и Берин поне 10 минути! (Толкова съм зациклила от глупостите по работата, че не е истина!) Забравила съм страшно голяма част от сериала! То аз май само си спомням хубавите очи на калпазанина.  Embarassed
Благодаря за вярата в мен, но този път аз се впускам в нещо, което е малко далече от това, с което се занимавам по принцип и аз съм поуплашена и по неуверена.

# 568
Благодаря за вярата в мен, но този път аз се впускам в нещо, което е малко далече от това, с което се занимавам по принцип и аз съм поуплашена и по неуверена.
Ооо, ама точно това е най-хубавото, ще видиш! Ивестността в сегашната ти работа по-добра ли е? Всяка квалификация вповече ти е плюс! А и 15 теми в BG-MAMMA имаш в актива си. Simple Smile
Иве, а помниш ли как се казваха на Хазар братята близнаци и малката дъщеря на Низар?  Joy

Тая вечер върви един много кръстосан разговор в темата. Понеже и аз изпуснах НИЗМ. Мярнах само две сцени - и двете впечатляващи. Дамският квинтет - Фатма, Филиз, Нермин, Емине, Буке - ми заприлича на древногръцка скулптурна група и беше много изразителен. Не можете да им отречете играта и на двете кобри. Махсун със сигурност не е могъл да намери по-воднисти синьо-зелени очи от тези на Туба Чом (Емине).
И лицето на Рючхан Чалъшкур (Мелахат), след като зашлеви Емине - нямам думи. И тая сцена на баба и внучка ми се стори силна, както и следващата Ариф - Емине. Това е всичко, което видях - достатъчно, за да си помисля: актьорска игра от "старата школа", включително и на младите.  Peace

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 23:57 от Tania M.

# 569
  • София/Бургас
Боже сещам се за кой говориш, ама имената не се сещам. Веднага се сетих героите кой са и кой ги играе. Обаче знам къде да видя - детето е Фидан. Близнаците са Дживан и Арда (добре, че си пазя нещата от темите). Затова ти казвам, че трябва опреснително гледане.
За работата не искам да коментирам. Положението е такова, че от нерви не мога да спя или пък ми тече кръв от носа както си стоя и говоря с колегите или пък навън като отивам на работа. Просто не ме питайте за работа. А за темите -това бяха 5 месеца изпълнени с позитивни емоции и радост и тъгувам по тях и компанията ви.

Общи условия

Активация на акаунт