Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 295
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Иве, ама кой пита за работа, аз досега дума не съм отваряла. Обаче това с кръвта от носа може да не е сериозно, но щом го свързваш със стреса,
Скрит текст:
следи си кръвното налягане - да не почнеш да го повишаваш. Не се смей, не е за смях.

# 571
  • София/Бургас
Следя се, защото се познавам много добре. Разбрах, че става нещо при първото разболяване, защото вдигнах температура (аз не вдигам температура). Прекалено много стрес и не до там добро отношение си казаха думата.

Ето и любимите чаршафи :

# 572
Да, някой беше предложил да ги пуснат на търг тия чаршафи. А Ди пък беше пуснала тая снимка за анализ на 1. стр. в една от темите: как Хазар си е присламчил възглавницата към Зилянината. И не са в средата на леглото, както обикновено, ами в нейната половина. Това беше след някакво "провинение" на Хазар.  Laughing
Лека нощ, Иве! Беше ми приятно да се позаседиш в темата, като в доброто старо лято. Hug

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 11:14 от Tania M.

# 573
 Heart Eyes Heart EyesЗдравейте, дори сте ме и споменали. Значи знам кога да вляза.

Таня, аз се присъединявам към партито за РД на Хазарджъм. Има време все пак до тогава, но ще бъда на линия да припомним горещото лято и епизодите на сериалеца. Жалко е че не мога да вляза в крак с новия сериал и затова по-рядко пиша но ви поглеждам, да знаете.
Иве, радвам се че и ти намина, та припомни наистина лятното време на Щастливи заедно.

Hug и бягам по задачи. Обичам ви момичета, до скоро!

# 574
Таня много хубаво си го измислила аз не обещавам но ще се опитам ако не забравя  ooooh! Hug
Иве пожелавам ти успех ще се справиш с ученето и работата си Simple Smile Радвам се че те видях да пишеш липсваше доста Hug
Скрит текст:
Аз също съм с малко време.Имам важни изпити от които ще се реши дали минавам в по-горен стадий на курса си.А и нали почнах да гледам филма на Туба та и за него едвам успявам да изчитам момичета в темата
Лек и успешен ден Hug

# 575
Добро утро! Хе-хе! Двете диригентки на темата, бившата и сегашната - Ива и Ди, се явиха една след друга, в точния ред. Хубав знак! Peace
Ди, и ваканцийката ли не стигна да изгледаш епизодите на НИЗМ през един, през два? Карай по два на седмица и си идвай. Време има до 23.02., но и работа много има. Покани трябва да се разпратят, програма да се изготви. Ти, например, отговаряш за поздравителното слово до Хазар и за хороните. За хороните и прочие танци могат да помагат Луси, mamata48 и други заслужили танцьорки.  На Муци предлагам да поверим менюто и кетъринга. Коктейл ли да бъде или да има и нещо по-сериозно, например пълнени ребра по махсунски. На Тара - графичното и художествено оформление. Музикалното оформление - от Диди, Вили и екип доброволци. Накъде без Силвето - от нея романтичната ретроспекция. От Миленка - симултанният превод заради гостите от Истанбул и Мидят. Ще трябват и други отговорници за други работи, стягайте се и самопредлагайте се. Петя, щеше да раздаваш дипломи в школата "ЩЗ". Това е Денят! За мен - най-лесното, подстрекателството и подкокоросването. Simple Smile

И така, от името на темата ЩЗ и с любезното съдействие на фамилия Азизоглу, обявявам 23. февруари за ХАЗАРОВДЕН в темата. Празникът ще е двоен - рожден ден и имен ден на Хазар. Почетен гост - Зилян.
(Нямало у комшиите именни дни - като няма, ще има.)

ВИЛИ, липсата на кафе и песни тия дни ме подсеща за теб. За Диди знаем къде е, но ти как си? Още ли боледуваш?  
mamata48, ти уж нямаше нищо за вършене до 11.01. и щеше да си седиш в темата. Пишеш-не пишеш, заета-незаета, давай сутрин по едно за разкършване, плийз!
Хубав ден на малкото, но верни, които минат оттук!

ВИЛИ, Hug Болна си, ама бърза. Това може би е най-романтичното кафе за тази година. Затова е речено: "Поискай и ще ти бъде дадено!" Благодаря! И добре, че ме подсети за дрескода: кой да отговаря за дизайна на облеклата? newsm78

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 11:28 от Tania M.

# 576
Здравейте Hug
Таня ето кафенце

Скрит текст:
кашлицата ми е най-малкия проблем но карай надявам се че всичко ще се оправи.
Чух че се готвите за купон-болна,не болна с вас съм да знаете.
Скрит текст:
чудя се какво да облека

# 577
Вили, благодаря за кафето Hug. Аз съм следващата порция след Таня. Минавам и без романтиката, само с кафето Simple Smile И кашлицата и другите ти проблеми бързо да се махат от теб!
Тоалетчетата са много хубави Peace. Правилно предлагаш и перуки към тях, че ако на Хазар дойде и брат му Махсун, да оплакне око в нещо русо Grinning.

# 578
  • София
Здравейте и хубав ден! Настроението е добро и щастливо в темата, а и резултатите от снощната прожекция - също добри.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kategori/magazin/reytingler18/
Рейтинг (TNS) – неделя, 06.01.2013 г.:
Hayat Devam Ediyor – 4/15 място; 5,06/2,64 % рейтинг; 11,53/6,17 дял
Рейтинг (TNS) – понеделник, 07.01.2013 г.:
Karadayı – 1/2 място; 9,22/9,00 % рейтинг; 20,92/21,59 дял
Рейтинг (TNS)– вторник – 08.01.2013 г.:
Benim İçin Üzülme – 1/6 място; 8,69/5,09 % рейтинг; 19,78/12,34 дял
Двете цифри за съответно за двете класации Total/AB, които разглеждат различни зрителски групи. % рейтинг – от всички зрители; дял на гледаемост

И да искаме, и да не искаме, и да признаваме и да не признаваме – „Не се измъчвай заради мен” е … пак на 1-во място в групата на всички зрители, а в групата АВ постепенно повишава цифровото изражение на получените проценти. И като цяло сравнено с последните седмици се приближава все повече по стойностите до „Черен вуйчо”, който пък от своя страна за последния месец е абсолютен лидер в турския ефир.

Сега, след като няколко дни поред се занимавм само с превод на НИЗМ – ами, кастингът много ми допада – актьорите играят равностойно и опитните възрастни майстори и младите. И … толкова много светли очи на едно място не бях срещала, а същото се отнася и за актьорите в „Животът продължава”, чиято последна серия погледнах по диагонал и мога да кажа, че си заслужава 4-то място в класацията. Двете продукции на Боют Филм си имат своята публика, а освен всичко друго според моето скромно мнение са и произведени малко по-качествено от другите нашумели в момента сериали. Е, нямат екранни икони, но пък са озвучени с чудесна музика, изпълнени с цветове и много добра операторска работа. И в двата сериала изобилства от отлично изиграни мълчаливи сцени между зелените очи.

Еми,... за мен е удоволствие да превеждам в темата за тези продукции и техния автор.

Ето и последната сцена на 10-ти еп. на НИЗМ (докато се натутам с преразказите, де):
Скрит текст:
Нермин – Като те скриха майка Мелахат и татко Енвер, да не си мислиш че в онази къща ще настъпи спокойствие?
Емине – Мамо!
Нермин – Остави ме, Емине! Остави ме, аз съм добре! Добре ще съм, докато, госпожа Буке не си тръгне и замине оттук. Добре ще съм, докато, не държи повече отделени от мен синовете ми. Добре ще съм, докато глупостта е в главата на Ниязи. За да спи на спокойствие моят Ахмед, до тогава, ще съм добре! … Разбра ли, госпожо Буке? Разбра ли? Отоговори, злощастнице, отговори!
Емине – Пусни майка ми! (сцената в която трите вещици стискат ръката в бяло) … Какво страдание донесе на майка ми! И все още си ми на главата (все още си тук), заминавай си, изчезвай оттук!
Фатма – Нермин, миличка, не прави това... Не измъчвай сама себе си заради това.
Нермин – Превърна децата ми в мои врагове. Взе от мен моя Ахмед. Ти отне и моя Ниязи от мен. Разкъса семейството ни на парчета (съсипа семейството ни). Разруши спокойствието ни. Нека Господ ти даде хиляда различни наказания!
Емине – Мамо?
Нермин – Злощастница! Злощастница…
Буке – Ако аз си тръгна всичко ли ще се нареди? … Ахмед ще почива ли в мир? … Ще простиш ли на Ниязи, лельо Нермин? … (в този момент небето става ясно синьо и ледено)… Попитах те нещо, лельо Нермин! Ако аз си тръгна ще простиш ли на моя Ниязи?
Нермин – Да! … Ще простя!

А, за именните дни не съм наясно, ще питам една приятелка, като се видя с нея в събота.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 13:51 от milena d

# 579
И да искаме, и да не искаме, и да признаваме и да не признаваме – „Не се измъчвай заради мен” е … пак на 1-во място в групата на всички зрители, а в групата АВ постепенно повишава цифровото изражение на получените проценти.

... а същото се отнася и за актьорите в „Животът продължава” ... и мога да кажа, че си заслужава 4-то място в класацията.

Еми,... за мен е удоволствие да превеждам в темата за тези продукции и техния автор.

Еми, ... удоволствието е взаимно - за нас, за преводаческия екип (!), за Автора. Simple Smile
Днес го погалвам с двете ръце (само за днес)!!! Моля, изпратете ми подходящ емотикон.

Миленче, ама си пролича кой зловещ автор превеждаш. От оставащите преразкази на три поредни епизода (8., 9. и 10.) намери какво да ни сервираш за антре - последната сцена на последния епизод. Виж го ти го какво е сторил с Нермин - и от най-състрадателните май ще доизцеди последните капки съчувствие.

А за очите ... и тук разпределението на вкусовете е добро. За автора - по-хладните светли, за нас - топлите кафяви ...
Той, кастингът, не е бил за екранни икони, а за светлооки такива. Joy

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 14:37 от Tania M.

# 580
Милена, здравей! Току що изгледах снощната серия. Изпаднах във водовъртеж от всякакви чувства! И актьорите са на върха Peace. Всичките! Има много моменти, които ще си изясня след превода. И няма значение, кога ще е той Simple Smile. Качеството на филма създава допълнителни емоции с прекрасните картини.
Пожелавам на всички да видите тази серия Hug.
Таня, за мен Нермин приложи поредния си шантаж спрямо Буке. Ти си отиди, пък аз ще простя на Ниази. И да му прости каква полза за него, като си отиде Буке? Или каква полза за всички останали от семейството? Полза имат само тя и дъщеря й. Както казваш и капка съчувствие не може да има за крокодилски сълзи, отрова и омраза.
Но понеже Авторът е специален, няма да се очудя, ако дойде моментът когато всички ние почнем да изпитваме жал и съчувствие към Нермин и Емине. И това ще е моментът на тяхното искрено разкаяние за сегашното им поведение, на тяхната искрена мъка от последствията, вследствие това поведение /защото сега плачат за себе си/. И двете артистки са силни в играта си и смятам, че ще им съчувстваме /ако излеза права/.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 18:44 от Iva49

# 581
Murat Tokat ve MAHSUN KIRMIZIGÜL..

# 582
Вили, като два върха?!
http://www.vbox7.com/play:f525f1a7

# 583
Иве аз успявам да прочета много малко от това което пишете но някъде мернах че един от героите се бил митнал от някъде?/правилно ли съм разбрала/Та...като гледам тази снимка се чудя дали не избират място от където да метнат следващия Laughing

# 584
Вили, сещам се само за Нермин Simple Smile. Факт, че и двамата гледат надолу, явно търсят подходящо място за...  не знам си какво Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт