Мързеливи красавици - 15

• 35 984
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм тотална мързеливка днес. Нищо до сега разкрасително.
Но предстоят разни процедури, задължителни за неделната вечер.
След като зеления ми лак издържа цели 5 дена, днес ще бъде премахнат. С какъв ще го заменя още не съм решила. Със сигурност ще е нещо тъмно.

# 16
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
Дано споделим доста разкрасителни процедури и празнични глезотии!
Тайра,   bouquet
Миа, не си давам първенството, ще се боря за най-мързелива  Mr. Green!
Снощи излизахме с приятели. Първо на разкошна механа - печат всичко на жар.... разкошотия и после на пиано бар .... почти до 5 часа..... спала съм само 2-3 часа и днес само измиване на косата и сложих светещи лампи в едната стая.....
За друго нямам сили....
Хубава вечер!

# 17
Божеее, как никога до сега не съм влизала в "Красива мама"  Laughing
Тази тема толкова отговаря на същността ми, че се чудя как не съм я открила по-рано.
Искам да попитам знае ли някой тук изпитана рецепта за мазна коса?Опитвала съм всичко, но резултатът е до другия ден.И ако ми позволите да се набъркам за епилаторите, това лято си купих този и съм страшно доволна.

# 18
  • София
Божеее, как никога до сега не съм влизала в "Красива мама"  Laughing
Тази тема толкова отговаря на същността ми, че се чудя как не съм я открила по-рано.
Искам да попитам знае ли някой тук изпитана рецепта за мазна коса?Опитвала съм всичко, но резултатът е до другия ден.
Добре дошла   bouquet По-добре късно отколкото никога Wink

За мазна коса точно днес с една приятелка си говорихме за брезовите кори,каза ми че на всяко миене си правила запарка  и с водата се обливала и имало резултат,аз моята коса я мия всеки ден,в най-добрия случай през ден.А сега от шапките зимата за часове ми се омазнява  ooooh!
 Аз едва ли ще пробвам,ползвам продукти за коса на които харесвам ефекта и не искам да го губя.Пък като се налага ще я мия всеки ден,какво да правя Tired

# 19
Добре дошла   bouquet По-добре късно отколкото никога Wink
 Аз едва ли ще пробвам,ползвам продукти за коса на които харесвам ефекта и не искам да го губя.Пък като се налага ще я мия всеки ден,какво да правя Tired

*Bubble*, благодаря ти  Hug
Би ли споделила какво ползваш?Да, за мен също миенето всеки ден остава като вариант и е толкова досадно, че  Tired
Но и да ходя като баница в главата, не става.

# 20
  • София

Би ли споделила какво ползваш?Да, за мен също миенето всеки ден остава като вариант и е толкова досадно, че  Tired
Но и да ходя като баница в главата, не става.
О аз с много неща се мажа,може би след продуктите за обем косата ми се омазнява една идея по-бавно.Но преди всичко гледам да си запазя косата,да не цъфти и да не се изтощава,отколкото да я предпазя от бързо омазняване.

# 21
Явно при всеки е различно.При мен пък точно след продуктите за обем се омазнява светкавично.Но ще продължавам да търся.

# 22
добре дошла, I love  Hug

И моята коса е мазна. Честно казано досега не съм открила с какво трябва да я мия, за да не се омазнява колкото се омазнява по принцип. Според мен си я мий колкото често е необходимо, но използвай подходяща козметика. Аз си поливам косата често с отвара от коприва и много ми харесва. че косата ми потъмнява от нея, скалпът ми се чувства много добре, и като че ли много малко по-малко ми се омазнява скалпът.
В момента се мия с Натуриа на Р. Фуртерер, вече 2 седмици. Мия си косата през ден като от миене до миене не изглежда мазна, много е мек и не ми дразни скалпа, нито ми пресушава косъма. Много ми харесва  Heart Eyes суша си косата със студената струя на сешоара и понеже използвам и хидратиращ финиш доста често нямам нужда от преса. Постигнала съм някакъв оптимален вариант откъм миене/увреждане на косъма (за момента).

Бабъл, ужасно е това с шапките  #Cussing out миналата седмица един ден се принудих заради леденостудения вятър да сложа шапка, която дори не ми беше плътно на главата е с свободна и пак косата ми се омазни! Мразя шапки и слагам в много краен случай  Sick

# 23
Бабъл, ужасно е това с шапките  #Cussing out миналата седмица един ден се принудих заради леденостудения вятър да сложа шапка, която дори не ми беше плътно на главата е с свободна и пак косата ми се омазни! Мразя шапки и слагам в много краен случай  Sick
Защо не носите ленти - ушите са скрити, а косата свободна?

Не мога да намеря хубава снимка, но такъв  тип имам предвид.
Скрит текст:

# 24
  • София

Не мога да намеря хубава снимка, но такъв  тип имам предвид.
Скрит текст:
Студено ми е с тях,те са за по-меко време,а днес беше кански студ като излезнах,иначе имам ленти и много ги харесвам.

# 25
Аууу гледахте ли "Свекървище"... Joy Joy, хубаво филмче...АЗ почиствам лицето, слагам кремче и съм готова за лягане....след около 3/4 часа, нещо съм си развалила режима...

# 26
  • София
Аууу гледахте ли "Свекървище"... Joy Joy, хубаво филмче...
Аз съм го гледала преди,много готино филмче  Laughing
Гледайте ако не сте гледали "Запознай ме с вашите" и "Запознай се с нашите" голям смях са  Joy Участва и моят любимец Стив Мартин,страхтен актьор.

# 27
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам чувство,че няма оправия с бързоомазняващата коса.Какви ли не продукти са минали през ръцете и на главата ми,но най-впечатлена бях от шампоаa на Виши за мазна коса.Инфото ми е от годините, когато живеех във Франция.Може би формулата не съществува вече или е променена.

Моята коса много си я обичам и глезя,но е непоносимо трудна.Мазни корени,сухи краища + боядисване +тънък,крехък косъм,проблемен обем в корените..ако трябва за всеки проблем да ползвам определен продукт,ще се налага да слагам по една кофа продукти.Оптимизирала съм до шампоан,маска и финиш(крем,олио) след баня,през деня пръскам подхранващ спрей,веднъж седмично - нощна терапия.Ампули - рядко.Мия през ден,подстригвам на 2 месеца.Предпочитаните ми марки са Редкен,Джойко и Керастаз.

# 28
Аз съм виждала шампоана на Виши, освен да взема да го пробвам.Иначе точно това ми е проблема
Цитат
Мазни корени,сухи краища + боядисване +тънък,крехък косъм,проблемен обем в корените.

и е много кофти, защото от едното, което ми помага за краищата, ми се омазнява нагоре(а не е като да се мажа по цялата дължина), от тези за обем, както писах, се омазнява пък по-бързо  ooooh! Абе май истината за мен е с хартиен плик на главата, толкова ми е писнало от тази коса.

# 29
Охооо, че и нова тема.   Party     
Ха, честита!     Hug
Да знаете какъв снежец ма при нас. Приказка!   Heart Eyes

От мен днес:
Маникюр и педикюр. Химически пилинг - 2 част.
И стига!   Mr. Green

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт