Мързеливи красавици - 15

• 35 949
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
  • На острова
Миа, каква маска прави?
Тази:
Скрит текст:

secret, да, бих носила такива рамки, особено долните. Моите са подобни /пак с черната рамка , рей бан модела/, но не чак толкова издължени. Много ми харесаха на Лилито от ВипБрадър  Flutter Те са нещо средно.

Сега искам да честитя рожденния ден на двете ни прекрасни красавици - Kiss my*** и Bubble! Пожелавам ви най-вече здраве, хармония и ентусиазъм за преследване на всичко останало! Обичайте!
Целувки, мили приятелки!  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 09:51 от ~Миа~

# 736
Добро утро момичета  Hug Пия си кафенцето вкъщи, и не съм на работа  Party Не че е по хубав повод... Ще ходя при чичо доктор, много съм закъсала с кръста, от 1 месец ме боли много и не знам от какво ще да е... ще разбера днес, надявам се

Честито и от мен на Рожденичките   bouquet Пожелавам ви винаги да сте здрави, усмихнати и обичани  lovekiss

Lorilicious, как го правиш този номер? Аз също съм редовна там, при това на гъвкав  график, но пак имам висящи изпити (2), ама реших че ми се ходи на двумесечна командировка на морето и пропуснах сесията, а не се бях освободила Whistling

До сега винаги съм се свобождавала от изпити с текущо оценяване, не знам точно как съм го направила. Може би присъствам на всички тестове и курсови работи, като се измъквам незнайно как от работа (с лъжи  Blush) и така...  Peace

Вчера отново направих ексфолиране на лицето с тоалетни трици и масло от авокадо, е страшен кеф  Mr. Green

Иначе сега се лакирах с един ярко червен лак, и след малко влизам в банята, ще се ексфолирам, ще правя маски
Е кажи ми ти как го правиш това с лакирането и после в банята, че чак и се ексфолираш? Не разваляш ли лака  newsm78

# 737
  • София
Благодаря ви мили момичета!  bouquet

Аз за днес освен фризьор и смяна на лак нищо друго разкрасително не планувам.
Вчера се видяхме с една приятелка,така лошо се наядохме че днес ми тежи на съвестта,направо усещам как започва всичко погълнато да ми се лепи  Tired
 Вчера си взех и околоочен крем на Нюкс,първият ми околоочен крем,ако не броим ролката на Клиник.Кремът,също като ролката е против подпухвания,хидратиращ.

Lorilicious ,да ти се оправя бързо кръстчето,пази му топло!

# 738
Добър ден!
Boryana, няма да си единствена Wink
Аз се вманиачих към ароматни продукти.
След лосиона за тяло, душ-гела и дезодоранта със смокиня и шоколад...
След лосиона за тяло с череша и бадем...
Вчера се сдобих с шампоан и балсам за коса със смокиня. Така и не разбрах за какъв тип коса са. Нищо не пишеше на разбираем за мен език! Но ухаят страхотно! А от този балсам косата ми е много мека и приятна (след маската с хума предишния ми балсам не успя да я възстанови и стоеше суха, твърда и на клечки).
Аз днес си донесох лосиона с череша в работата Simple Smile Целия.
Да попитам - имате ли впечатление от крем за лице и маска за лице с екстракт от охлюв  newsm78

# 739
Честит Рожден ден, мили Bubble и Kiss my ***!! Бъдете много здрави, усмихнати, уверени, обичани и харесвани!!   Hug  bouquet Heart Eyes и НАЗДРАВЕЕ   newsm59  ura newsm18 newsm24

# 740
  • На острова
Иначе сега се лакирах с един ярко червен лак, и след малко влизам в банята, ще се ексфолирам, ще правя маски
Е кажи ми ти как го правиш това с лакирането и после в банята, че чак и се ексфолираш? Не разваляш ли лака  newsm78
хаха, и аз това щях да питам, но ме домързя. Винаги оставям лака за след баня, няма как да се налакирам, като знам че после трябва да се къпя или да си мия косата. Лакът винаги е последната процедура  bowuu

Лакирах се с това, много е хубаво  Heart Eyes

# 741
Имало рожденници днес Wink

Да сте живи и здрави, смели и красиви   newsm67
  party023

Gift

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 12:04 от Alleisha

# 742
Честит Рожден Ден Bubble и Kiss my ***
 bigdance2
 С много пожелания за здраве (това е най-важното), щастие и мързеливо "красеене" . Също да не забравяме и много, много подаръци...  bouquet  bouquet

# 743
  • София
Честит рожден ден на Kiss my*** и Bubble! Бъдете здрави, красиви и успешни! Обичайте и бъдете обичани! Весел празник!   bouquet

# 744
ЧРД на рожденичките! Живи и здрави, много щастливи и все по-красиви   bouquet

Да попитам - имате ли впечатление от крем за лице и маска за лице с екстракт от охлюв  newsm78

Имам впечатления само от един крем -  този - http://victoriabeauty.eu/index.php?option=com_content&view=a … d=172&lang=bg
Ефект - много добър, приятно мека и изгладена кожа. Ароматът му само не ми допада, но за щастие бързо се отмирисва след нанасянето Laughing

Маски съм вземала от ДМ с екстракт от охлюви, еднократни на Purederm. Описани са добре в този блог (не мой) - http://iambeautyconscious.blogspot.com/2012/05/beauty-secrets-re … ith-purederm.html
На мен ми допадна резултата от тях  Peace

# 745
Red Sonja, същите продукти видях и аз.

# 746
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЛИЯНКА И *Bubble*     bouquet Hug  bouquet

Скрит текст:
Момичета, вчера си отрязах косата. Много се харесвам, сега е една такава жива, гъвкава...., но усещам , че в скоро време ще започна да искам дългата си коса. Confused Аз съм си такава....

Тази сутрин смених лака, спрях се на един нюд  , който не бие на очи, но пък е нежен. Направих си и 2 маски на лицето. Сега имам мека и нежна кожа. Между другото, тези маски, които си купих (аз съм си купувала от тях още като бях ученичка), са много хубави и страхотно ми се отразяват на кожата. Става въпрос за  Amrita, малко скъпичко излиза една кутия , около 12 лв.(голяма колкото крем за лице), но аз в една аптека си ги намирам на пакетчета, като едно пакетче ми е 1,20лв. Очарована съм от резултата, препоръчвам с две ръце.

# 747

Общи условия

Активация на акаунт