Мързеливи красавици - 15

• 35 964
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
добра вечер, момичета  Grinning

Аз съм много доволна от моят АГ. При него бях на консултации, родих пак при него и оттогава все той ме преглежда. Много ми допада.  Peace Не работи с направления, затова и не го препоръчвам смело.  Blush
Каква е цената на профилактичния преглед?

И моята ЛС не ми дава. Като й поисках за ендокринолог ме попита "Какво ти е?". Обясних, че искам да отида, профилактично...С 300 зора получих заветното листче.
Послъгвай - лошо ти е, имаш болки и т.н. Mr. Green Иначе е трудно.

В този ред на мисли този месец трябва да посетя и аз гинеколог, а и офталмолог  Tired
Във вижън били добри, така съм чувала.
За последно ходих в Джой Оптик, имаше безплатна профилактика и намаление ако си купиш очила от тях. Не знам доколко може да им се вярва.  Rolling Eyes

Как ексфолирате тялото с кафе? Директно върху тялото ли го нанасяте? Аз с моите многобройни кафета мога доста да спестя от ексфолианти  Laughing
аз го нанасям директно. Веднъж имах малко тоалетно мляко, старо като мен. Сложих го в утайката и се мазах. Хареса ми.

Естелче, ами как се научих? След като многократно бях предавана, след като безрезервно се отдавах на приятелки, а в замяна разбирах, че ме търсят само, когато имат нужда от съвет и подкрепа, но не откликваха, когато аз се нуждаех от тях... Мъжът ми е 9 години по-голям от мен, умен, интелигентен и той ме научи на много неща - да съм силна, да съм борбена, да не завися от мнението на други хора, да вярвам в себе си... Общо взето така се научих  Simple Smile
Аз съм асоциална. Имам една приятелка само, която живее на другия край на София. Не съм я виждала от година и половина. Път много, аз пушачка, тя на работа и все не можем да се разберем кога и къде.
Моя се опитва да ме промени от няколко години, но аз не поддавам.  Confused

... Малееееее колко изписах Shocked
изчетох те, черпи едно кафе  Mr. Green

Трябва да намеря време и майка да бъда  Mr. Green Embarassed
А жена /в смисъла на любовница/?  Mr. Green

Решила съм че е крайно време да уча висше, но не мога да се ориентирам накъде. Веднъж вече сбърках със средното /техникум, никога не съм работила по специалността си, а и не ми харесва/ и сега ме е страх да не изгубя още пет години.
Мисля го и не мога да го измисля - Какво да уча?  Rolling Eyes
Всякакви съвети ще са ми от полза.

Понеже писах много и ще ме четете утре сутрин най-вероятно, ето ви по едно кафе:
Скрит текст:

# 721
  • в Кошера
Естел, 35 лв.  Peace

Утре ще трябва да скалъпя нова тема. МноУ пишете, ей!  Party

# 722
  • София/Горна Оряховица
Естелова, така като гледам много добре ще ти пасне някоя филология, та после да написваш едни тухли от сорта на Война и Мир  Laughing.

Фръц, аз си купих нов хайлайтер, нови сенки и вазелин, ментов. Нали ме знаете как мрънках за ментор балсам. Взех си на Leocrema, защото дооста време хич не го намирах, но днес видях за скромната сума от 2лв едно ментово вазелинче. Веднагически се намазах с него и въпреки че ходих по студа 2-3 часа, хич не са се напукали устните ми. И много ми харесва как щипе нежно  Heart Eyes .
Само дето искам още по-ментово  Twisted Evil  .

# 723
Останала съм без лосион за тяло, моля ви се?!  ooooh!
Такова нещо не беше ми се случвало от ... не помня от кога. Май никога не е било!
По принцип винаг имам 2-3 наченати и поне 2 в гардероба. Последно нали се хвалих, че лекувах лека депресийка с поръчка от Ейвън и в гардероба ми се блъскат 10-на шишнца. Преди малко излизам от бяната, отварям да взема нов, че наченатите свършиха и ... о, ужас - всичко било само душ-гелове.
И сега ми е едно такова сухо. Особено кожата на краката под коленете. колкото повече я гледам, толкова по сбръчкана ми се струва.
Нямам търпение да стане утре и да отида да си взема нещо да се намажа.

# 724
  • София/Горна Оряховица
wish - нямаш ли някое масълце, да намажеш поне коленцата?

Аз си взех двата макаронени лосиона на Balea, уникални сааа  Crazy . Прехвърлих си мъъничко от шоколадовия в един друг съд и си го нося в чантата, ползвам го като крем за ръце.

Ако видите млада жена в метрото да си души ръцете - не се обаждайте на 112, аз съм  Laughing .

# 725
Такааа... С леко променен цвят на косата съм и я скъсих до раменете  Whistling Ще трябва скоро да мисля как да процедирам, за да расте по-бързо, но за момента изглежда много по-жива. И лека-полека се опитвам да докарам този цвят, много ми е легнал на сърце  Heart Eyes http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2011/01/adams- … ild-awards-13.jpg  В момента е един тон по-тъмна, със същия отенък горе-долу  Crossing Arms

Направих си маска на лицето, пак не успях да лакирам  Whistling но мисля да мацна едно какаово масло на лицето и да лягам след като просна прането де

Естел, хич не ми "изглеждаш" асоциална  Whistling
Борянка, от вчера да те питам и все забравям  Mr. Green Каква ти е новата кафемашина? И голямо честито от мен, от 2 години сигурно се каня да си взема еспресо машина и все решавам, че парфюмът ми да речем е по-важен  Rolling Eyes

# 726
  • На острова
За офталмолог - само на специалист  Naughty С минусов диоптер от годинимсъм, патила съм си. В оптиките компютърните диагностики са приблизителни. В клиниката на Клокотница са добри - 20 лв.,е прегледа.

Естел, като каза асоциална и се сетих нещо публикувано тия дни: "I am not anti social. I am selectively social. That makes difference."  Sunglasses

Лицето ми буквално изпи маската  Shocked СмЕтайте, за каква дехитратация иде реч..

# 727
Mia, и моето така прави, и после кожата е една мееекичка  Heart Eyes

Хайде отивам да си полегна  Flutter Hug

# 728
wish - нямаш ли някое масълце, да намажеш поне коленцата?

Замазах положемнието с един крем за ръце, ама не е същото.  Tired

# 729
Тайра, благодаря!

Боряна, е*авай се ти!  Crossing Arms  Laughing Сериозно питам.

Уиш, намажи краците с някой крем. Мазала съм си лицето с крем за ръце, защото нанесох много. Нищо не стана.   33uu
Какво става с Лора?  Mr. Green

Секрет, така ти се струва само.  Rolling Eyes

Миа, каква маска прави?

Мравче, лека и немека!

И от мен лека!

# 730
  • София/Горна Оряховица
Борянка, от вчера да те питам и все забравям  Mr. Green Каква ти е новата кафемашина? И голямо честито от мен, от 2 години сигурно се каня да си взема еспресо машина и все решавам, че парфюмът ми да речем е по-важен  Rolling Eyes

Евтина  Mr. Green . Назрява времето за семестриална такса и бях изправена пред избор - или кафемашина, която не само прави кафе, ами го и разбърква и после измива чашата, или кафе+семестър  Mr. Green . Това е машинката. Харесва ми, взех си кафе Gimoka (такова имаше в Лидл), на мен ми харесва вкуса, става силно кафе, има си приставка за пара и тази сутрин пих лате  Mr. Green . Впрочем, снощи си играх доста  Blush ... и по едно време си експериментирах и направих доста пяна в едно кафе.
Тази сутрин като станах още стоеше един тънък слой каймак  Shocked .

Недостатък ми е, че мерителната лъжичка е крайно неудобна, за да се сложи кафето без да се разсипе навсякъде  ooooh! . Просто го слагам с обикновена лъжичка.

# 731
За офталмолог - само на специалист  Naughty С минусов диоптер от годинимсъм, патила съм си. В оптиките компютърните диагностики са приблизителни. В клиниката на Клокотница са добри - 20 лв.,е прегледа.

Естел, като каза асоциална и се сетих нещо публикувано тия дни: "I am not anti social. I am selectively social. That makes difference."  Sunglasses

Лицето ми буквално изпи маската  Shocked СмЕтайте, за каква дехитратация иде реч..
Ако става дума за Клокотница 29, 5ти етаж- един глас в повече  Peace . Аз ходя само там на очен. (Мога ли да кажа име на лекар- или не е прието?да не ме убият с камъни после  Mr. Green)
Уиш, - зехтинче Simple Smile  Hug
До сега търсих канела вкъщи. Сигурна съм че има а се е скрила от мен  ooooh!  #Cussing out
Mисля да пробвам "канелената диета"
Да видим. Ако не помогне- поне няма да навреди.
Лека нощ!  Hug
Скрит текст:
не мога да копирам текста...не разбирам защо  newsm78... ще трябва да я потърсите сами

# 732
Благодаря за препоръките за очен лекар  Hug Аз си записах час при д-р Облашка в клиника Вита, четох добри отзиви  Flutter Със сигурност съм за смяна на диоптъра, а имам и още разни проблеми/заболявания. Tа се надявам да съм доволна. Ако не - ще потърся второ мнение.
 Решила съм с новите очила да сменя и рамките (за пръв път от 6 години  Blush) Какво мислите за тип Котешко око?  Crazy
Скрит текст:

# 733
Благодаря за препоръките за очен лекар  Hug Аз си записах час при д-р Облашка в клиника Вита, четох добри отзиви  Flutter Със сигурност съм за смяна на диоптъра, а имам и още разни проблеми/заболявания. Tа се надявам да съм доволна. Ако не - ще потърся второ мнение.
 Решила съм с новите очила да сменя и рамките (за пръв път от 6 години  Blush) Какво мислите за тип Котешко око?  Crazy
Скрит текст:

Очилата са много красиви- но ми се струват доста провокативни. Щом са диоптрични, се очаква че ще ги носиш постоянно. Аз лично на работа не бих отишла с такива очила... виж за всичко останало бих ги носила с голям кеф (ако ми отиваха такива рамки) но може би съм твърде старомодна. Embarassed Но ако работата ти е разчупена и творческа- очилата са супер Simple Smile Hug

# 734
  • при моите деца .....
Добро утро!
wish, по повод твоята одисея с боди лосион - искам да се науча да се мажа ежедневно..... кожата ми е толкова опъната и суха, дори се чувствам некомфортно и не се мажа и един път седмично след баня....
Ето съставих си две предизвикателства за новата тема!
Bоryana, много хубава изглежда кафемашината. Аз съм решила да си купя бландер на марката.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт