Мързеливи красавици - 15

• 35 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Оф, ходя от време на време.   #2gunfire

Аз чай пия много рядко. Не обичам. Кафенца - едно сутрено задължително, понякога и второ.

# 691
ходи поне веднъж в годината за цитонамазка, аз също не съм от обичащите да ходят, не че някой обича, но трябва  Peace после ще си спокойна, не е нормално така да чакаш  Peace

# 692
На мен проблем са ми парите и намирането на моя лекар - не да ме претупа набързо за да вземе 20те лева за преглед, а действително да потърси къде е проблема. Сменила съм пет-шест гинеколога, но не съм намерила моя.
Не изпитвам притеснения от прегледа.

# 693
Естелче, по здравна каса е много по-евтино, поне прегледите не плащаш, а само изследванията. Само с преглед рядко се установява целият проблем.  Rolling Eyes Има начин да си ги внасяш и сама, но не съм сигурна какви документи се подават и къде, нещо за самоосигуряващо се лице ми се върти в главата.
Не са много пари - 16 и нещо на месец, но поне ходиш колкото пъти трябва.  Hug

# 694
16.80 е вноската, знам.Но има натрупани и  Confused
А и тази овца, личната дава по едно направление и то ако има. ooooh!

# 695
Естел,
Аз много се притеснявам. По принцип. От всичко.
Ходих на ПП през декември. Знаеш ли, че като си получих резултатите ме беше страх да ги отворя. Понеже пък беше точно преди празниците съвсем не исках да видя какво пише. От страх. Ами ако е нещо лошо..? Държах ги в чантата си... Чак в началото на този месец се престраших.
Да ти кажа обаче, гинеколожката беше много внимателна. Всичко обяснява и дава съвети. Ако искаш, на ЛС ще ти дам координатите й.

# 696
Няма защо да те е страх. Всичко хванато навреме се лекува.  Peace

# 697

няма нужда да покриваш всичките, за да възстановиш права. Но и това трябва да се провери с точност. Мисля, че за последните 4 месеца ако внесеш, всичко става ок.

# 698
не можеш да внесеш за последните месеци ако в последните три години имаш неплатени месеци. Първо се изчистват старите за три години назад и тогава ти се връщат правата на здравно осигурен.

# 699
не знаех, че толкова назад трябва да се плаща  Tired

# 700
Аз също мога да дам координати на моята гинеколожка, работи в частна клиника на ул. Гургулят, работи със здравна каса, много е внимателна и компетентна  Peace

И на мен ми предстои контролно посещение при нея, не че нещо, но да си знам, че всичко е Ок

# 701
Пишете ми на лс координати и ако знаете цената за преглед на частно.  Peace
И Бабъл ми е пратила преди време.

# 702
  • София/Горна Оряховица
Сандринът и аз много го харесвам, справя се с всичко!  Flutter

И било безопасно да капна 3-4 капки на памуче или клечка за уши и да мина лекичко над мястото, нямало нищо да ми стане, най-много да ми зацапа зъбите. Ама то е от вътрешната страна, така че - действам смело.

Реших да го споделя, ако недай си Боже, на някой друг му се наложи да прави подобни упражнения.
Сега, за щастие, нищичко не чувствам  Joy .

# 703
  • София
Пак сте подхванали любимата ми тема  Joy Напоследък съм се кротнала де,не го мисля и не чета никъде нищо по темата  Mr. Green

Скрит текст:
Напоследък се чудя дали да не се преориентирам към АГ-то в Токуда,докторът при който от години ходя и дадох и контактите на Естелчето е страхотен,но за съжаление в Тина Киркова апаратурата им не може да се мери с тази в Токуда,а апаратурата в днешни дни е също толкова важна,колкото и компетенцията на доктора.
Аз веднъж си поисках от личната и тя ми каза че на гинеколог се ходело само ако имаш проблем   ooooh! Всеки си има оправдание,стискат си направленията,от една страна ги разбирам (много пациенти,малко направления),от друга не,не е редно да го правят,още повече тази моята да ми твърди че само при проблеми се ходи,добре че съм достатъчно информирана и не се вързвам на глупостите й,но я си представете че й бях повярвала!  #Cussing out

Bоryana ,като имах проблеми с мъдреца ми бяха казали със Сандрин да се жабуркам,много успокояваше.

# 704
На мен личната лекарка също ми каза, че няма как да ми даде направление за гинеколог, просто, защото нямало как да се отрази. Тя ми даде, но писа, че едва ли не имам някакво заболяване ли, проблем ли, просто, за да отида с направление. Но все пак, ако бъдете по-настоятелни, не би следвало да ви откажат, едва ли ходите всеки ден за направление... Rolling Eyes Peace

Общи условия

Активация на акаунт