Мързеливи красавици - 15

• 35 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Преди всичко системата ни е сбъркана,направленията са си действително за хора с някакъв проблем.Да,но за тези важни профилактични гинекологични,мамологични и.т.н прегледи трябва да си има отделен брой,на всяка здравноосигурена жена да се полагат по 2 направления годишни за профилактичен преглед при гинеколог,и за мамолог според възрастта.

# 706
  • в Кошера
Аз съм много доволна от моят АГ. При него бях на консултации, родих пак при него и оттогава все той ме преглежда. Много ми допада.  Peace Не работи с направления, затова и не го препоръчвам смело.  Blush

Полито, Метеорити.  Peace Няма как да препоръчам други перли...

# 707
Въх, добре че личната ни е семейна приятелка и не прави такива магарии...  ooooh!

# 708
Този проблем с направленията много ме дразни.
И моята ЛС не ми дава. Като й поисках за ендокринолог ме попита "Какво ти е?". Обясних, че искам да отида, профилактично...С 300 зора получих заветното листче.
А ми говорят за профилактика.
Няма такава у нас.
И за годишните прегледи е същото. Нищо не ми се полагало  newsm78
Само кръвна захар  newsm78

# 709
Гледам сте засегнали темата за здравеопазването - от 4 години насам работодателят ми осигурява допълнително здравно осигуряване и не ми се налага да се разправям с направления  Peace Даже ме е яд, че не можеш сам да избираш дали искаш осигуряване по Здравна каса или не. Реално с допълнителния пакет мога да посещавам почти всички клиники безплатно без значение със или без оплаквания  Peace Освен това възстановяват средства за лекарства, дентални услуги и лекарства  Peace Малко като реклама стана, но преди това много се дразнех на цялата разправия със здравеопазването и шантавата система  Crossing Arms То по принцип е хубаво да не ти се налага де, ама все пак профилактичните са си задължителни  Naughty
В този ред на мисли този месец трябва да посетя и аз гинеколог, а и офталмолог  Tired

А след малко се отправям към фризьорката си най-накрая. Мисля да пробвам коректори към боята този път, да видим какво ще стане  Whistling Иначе и на мен ми се налага скъсяване поне 3-4 пръста, косата ми хич не обича зимата  Tired Довечера ще лакирам, ексфолирам и ще тествам новата си отлепваща маска на Регал  Peace

Днес бях и на тренировка, утре пак... Доволна  Crazy

Поли, нямат много общо с метеоритите, но аз ползвам тези и ми харесват  Flutter http://makeupandbeauty.com/alverde-naturcosmetic-shimmer-powder-pearls/

# 710
  • София
Здравейте момичета,

малко се позагубих, но все пак успявам да ви чета - отчитам се само с най-наложимите разкрасяващи, просто не ми остава време  Tired

Относно направленията, очевидно е до личен лекар, защото на мен никога не са ми отказвани, дори и за профилактични прегледи.  Peace

И да се оплача:

Скрит текст:
Напоследък, обаче, осъзнавам как образователната ни система е направена по възможно най-ужасния начин, който да пречи на работещите студенти.  ooooh! Точно защото работих цял семестър, но все пак успявах и да се мяркам на лекции и упражнения, когато съм имала време, сега никой няма да прояви разбиране и едва ли ще получа заверки  ooooh! А лошото е, че няма как да спра да работя, защото родителите ми едва успяват да се издържат тях, пък какво остава за мен и сестра ми  Sad А няма как и да спра да уча.... С две думи - ужасна работа  Tired

bouquet

# 711
Феичка13 много е неприятен този момент, особено когато и от двете страни (университет и работодател) получаваш неразбиране и отритване едва ли не. Не знам какво да те посъветвам в този случай. Аз съм редовно в НБУ вече последна година, а работя от понеделник до събота по цял ден. Съответно не съм се вясвала на лекции. Е - успешно ще завърша, без нито един изпит слава богу
Чувала съм за закон, който позволява студентски платен отпуск около 20тина дни, ако не се лъжа. Можеш да си потърсиш правата при работодателя...

# 712
  • София
При мен проблемът не е в тези 20 дни, защото на работа имам достатъчно свободно време, за да се подготвя за изпитите, а в точно това, че от страна на преподавателите не срещам разбиране защо аджеба ми се налага да работя. За тях това, че искаш да помогнеш на родителите си като ги освободиш от бремето да те издържат (съответно и да си по-самостоятелен) е тъмна Индия...  ooooh!

# 713
Феичка, много добре те разбирам! И аз така си изкарах студентството. От 3тата седмица в уни започнах работа и разбиране видях, че няма смисъл да очаквам. Те просто мислят много тесногръдо.

Не ги мисли толкова заверките, важното е здраве да има  Mr. Green а може пък и да минеш между капките  Wink

# 714
Съвсем умишлено ги отбягвам тези Метеорити, но като гледам как са ви запалили, май ще ги пробвам. Цена и място на продажба?

Утре след рехабилитация ще мина през Лилито за спирала и фон дьо тен. И най-вероятно още нещо, защото вляза ли там, излизам с незапланувани покупки.

Как ексфолирате тялото с кафе? Директно върху тялото ли го нанасяте? Аз с моите многобройни кафета мога доста да спестя от ексфолианти  Laughing

Естелче, ами как се научих? След като многократно бях предавана, след като безрезервно се отдавах на приятелки, а в замяна разбирах, че ме търсят само, когато имат нужда от съвет и подкрепа, но не откликваха, когато аз се нуждаех от тях... Мъжът ми е 9 години по-голям от мен, умен, интелигентен и той ме научи на много неща - да съм силна, да съм борбена, да не завися от мнението на други хора, да вярвам в себе си... Общо взето така се научих  Simple Smile

# 715
  • София
Аз съм много доволна от моят АГ. При него бях на консултации, родих пак при него и оттогава все той ме преглежда. Много ми допада.  Peace Не работи с направления, затова и не го препоръчвам смело.  Blush

Мен все пак ме интересува, за личната трябва да чакам 2-3 часа( вечно са опашки при нея) така че предпочитм да си платя.
Бих се радвала и на препоръка за очен лекар, моята беше в Токуда и бях супер доволна, но вече работи извън България и много си отложих прегледа на очите, а се усещам, че имам промени в диоптера  Confused
Оф, много съм си занемарила здравето, от година не съм стъпвала на никакви лекари и все се оправдавам с липса на време и липса на сериозни оплаквания, ама не е никакво оправдание и си знам и пак същото ooooh!

Аз не бях на работа 3 дни, бяха планирани за учене, ама греда Mr. Green Отдадох се на спане( спала съм по повече от 12 часа Shocked) аз зимата съм като мечките мога да спя непробудно стига да имам възможност, и нямам никакво желание за излизане( освен в уютни кръчмички и барове Blush ), докато лятото и 5-6 часа сън са ми много, кипя от енергия и не се спирам, постоянно съм в движение Crazy

Днес си започнах курсовата работа, която ми е за понеделник Mr. Green ( а ми предстоят 3 13-часови работни дни Joy), а утре имам и презентация преди работа и трябва да стана в 6 без 15, а ще се прибера вечерта към 11 в най-добрия случай, ще бъде много дълъг ден. Tired
А курсовата ми е за Парк хотел Пирин- няма такъв хотел просто, бих казала един или направо най-добрия в България( а не е като да не съм обиколила много по практики и всякакви мероприятия свързани с университета, както и лични). горещо ви го препоръчвам стига да имате възможност, защото и цените са соленички.

Иначе сега се лакирах с един ярко червен лак, и след малко влизам в банята, ще се ексфолирам, ще правя маски Crazy

Bоryana, честито за  кафемашината, като една кафеманка напълно разбирам радостта ти, от кафето не мога да се откажа както и от цигарите, ама това е друга тема.

Феичка13, разбирам за какво говориш. Аз през цялото си студентстване съм работила, с изключение на първия семестър и като цяло има известно разбиране, защото уча в НБУ, поне от щатните, но тези коита са хонорарни и са от УНСС са много негативно настроени Rolling Eyes не знам защо. Колеги от работата, учещи в УНСС и СУ, а да хе говорим за ТУ също доста се оплакват, а защо е така нямам обяснение Thinking
За щастие поне с работодателите ми нямам подобни проблеми, винао те ги са подхождали с разбиране, може би защото те самите са доста млади и съвсем скоро са се сблъсквали с подобни проблеми.

Lorilicious, как го правиш този номер? Аз също съм редовна там, при това на гъвкав  график, но пак имам висящи изпити (2), ама реших че ми се ходи на двумесечна командировка на морето и пропуснах сесията, а не се бях освободила Whistling

polito_87, 93 или 97, БЗ, Дъглас, Сефора Peace
Ексолирам с кафе понякога чисто, в повечето пъти смесвам с душ-гел или някакво масло. Няма по-добър ексфолиант от това, но после миеш банята 2 часа, затова в момента се придържам към Рефанските.

Малееееее колко изписах Shocked

# 716
  • при моите деца .....
Привет!
Относно личния лекар и направления - и аз нямам проблеми - от септември до декември е дал 4 направления за стерилна урина, 2 за обикновена и едно за ПКК на детенце.
В лабораторията ми казаха, че 2 пъти ми се полага безплатно изследване на TSH - хормон на щитовидната, не ми отказа, дори ми предложи и за друг хормон.
Нямам оплакване.
 ~Étoile~, и аз поспах 3 дни по много и по обяд се излежавах, но вече съм в 6-дневен работен график, а скоро очаквам и друга работа...... Между другото имам съмнение, че сме адашки....
Сега съм уморена, а ще ставам да приготвям вечеря.....
Трябва да намеря време и майка да бъда  Mr. Green Embarassed
Хубава вечер!

# 717
  • На острова
Étoile, ти не ходиш по доктори, а аз всеки месец съм при Джи Пи-то. Добре, че е пич.,Всякакви направления ми дава. Пълна хипохондричка съм  Tired Даже сега ме боли лявата ръка (внушавам си дори, че ми изтръпва), но вече ми е неудобно да ида и да му се тропосам с болки в лявата ръка. Е, ако не ми мине, ще ида, разбира се.

Относно другия въпрос - много трудно се съчетава редовно учене и работа. Особено в СУ. Аз за това и прекъснах, по време оно...

Да се върнем на темата. Купих си маската на Виши Аqualia Antiox и смятам сега като сваля грима да я пробвам. Ще се лакирам утре в офиса. Днес през деня бях на ядки и мандаринки, доволна.

# 718
Здравейте, дами Simple Smile
Като говорим за болежки- мен ме боли палеца на дясната ръка- някъде навътре към китката  - не мога да правя елементарни неща- да изстискам пране, да дръпна щепсел- без да си помагам с другата ръка. newsm78
Ям като  Animal Pig и не мога да разбера защо ми става толкова тежко от домашна зеленчукова кремсупа без сметана -с половин чашка мляко и другото вода!
Трябва да спортувам и да намаля храната... той и периода е такъв, но...писна ми само да ми е тежко Sad
Иначе аз си взех перли на Ейвън... до сега не съм имала- и съм доволна.
И понеже съм си Убавица  Mr. Green, нищо разкрасително не планирам освен душ и сън.
 Hug

# 719
  • при моите деца .....
Красавици, влизам да похваля лака на Флормар - след домакинстване и измиване на съдове е без забележки - е на един нокът леко връхчето, но утре ще съм със същия маникюр.
Как мога да потърся снимки на маникюри с лакове Флормар?
Само през Google ли?
При нас не продават, но скоро ще пътувам да съседния град - та да си подаря един лак.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт