Мързеливи красавици - 15

• 35 960
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Beautyholicа, гуш!      Hug
За всички други - също.     Hug

Не се вясвам много откакто започнах работа. Полека-лека обаче влизам в ритъм.

Искам и аз вендузки.     Party

Взех си чай от липа и от утре ще гледам да минавам с едно сутрешно(а не 2-3) кафе, а по-нататък - чайче.   Heart Eyes

...И си викам аз, момичета, "от понеделник на режим". И идва понеделник, първи работен ден. И на обяд като се почва един банкет - 1 рожденичка и 1 именник.    ooooh!    И хайде, каруцата в реката...    hahaha    Blush
Нооо... трябва да се почва.    Naughty   
Нямам кой знае за какво да се тръшкам - 3-4кг., но не ги щЪ!   Mr. Green

# 676
  • при моите деца .....
Привет!!!
За днес - разкрасяване - оправих веждите! Записвам и успешен режимен ден - малко да се разтоваря от празниците....
Много е студено, ходя пеша до работа - около 3 км в едната посока и просто..... не мога да се стопля....
Хубава вечер!

# 677
  • София/Горна Оряховица
А аз пък съм ужасно щастлива ... щото си купих кафемашина  Mr. Green . Евтинджос, ама ми хареса кафето, което ми направи. Ама е ужасно силно и сега усещам как цяла нощ ще будувам  Blush .

Иначе намерих един мед, който нещо не ми хареса за ядене и го наклепах на носа, после малко зор го махах с една розова вода, ама ми хареса ефекта  Heart Eyes . Чистичка и гладка кожа имах след това  Heart Eyes .

Ноктите са отрязани до дъно - от 10 нокъта бяха счупени 6 ... за къде да ги пазя.

Лошото е, че нещо взеха да ми кървят венците  Confused . Спрях едни витамини и веднага почнаха  Confused . Поне го спрях със сандрин това кървене, засега ...

# 678
  • София
 Козметичката ми отново не ме отразява  Tired Що не мога да си скубя веждите сама,писна ми Sad
Тази жена има късмет че прави фантастични вежди,толкова несериозна е,че отдавна да съм я сменила!!!
 Помня че преди време тук имаше интерес към био чайовете,ако все още има някой заинтересован,заповядайте:
http://grabo.bg/kutiiki-sertifitziran-bio-chai-qi-po-izbor-0bhqr9
 От този чай съм имала със жасмин,има много интересни предложения и ще се възползвам  Peace

А аз пък съм ужасно щастлива ... щото си купих кафемашина  Mr. Green . Евтинджос, ама ми хареса кафето, което ми направи. Ама е ужасно силно и сега усещам как цяла нощ ще будувам  Blush .

Лошото е, че нещо взеха да ми кървят венците  Confused . Спрях едни витамини и веднага почнаха  Confused . Поне го спрях със сандрин това кървене, засега ...
Честита машина с усмивка да си пиеш сутрин кафето!
Аз като искам кафе трепач и си правя с кафеварката,а сутринта в рамките на един час изпих две,едното вкъщи,другото на една бензиностанция и цял следобед съм  Shocked . А само ако знаеш откога се каня да складирам и използвам утайката с ексфо цел.
  По повод венците,аз имам ужасни проблеми със зъбите като цяло,но откакто ползвам пасти против парадонтоза съм много добре,а водата за уста ми е задължителна по няколко пъти на ден.Тя вече не е против парадонтоза,някаква антибактериална на Орал Б,но са ми ок венците в момента.

# 679
Бобси, когато сваляш килограми, е задължително да пиеш витамини. Моята съквартирантка имаше проблеми с венците след като свали 20 кг. Отиде на зъболекар и той първо това я беше питал - отслабвала ли е много,после й изписа витамини, ама не помня какви   Thinking
..и честита кафе машина!

Изобщо не се разкрасявам, толкова ми се спи вечер, че гледам все да си легна. На абсолютния минимум съм да не плаша хората  Laughing

# 680
Здравейте и от мен...днес беше ден на маска за коса (арганово масло/кокосово масло/зехтин) , седях поне 4 часа и ефекта е една мекичка коса.. Party...Утре рано тренировка ...и след това ще трябва да оправя ноктите си....Адски съм зиморничава и ме мързи да излизам и да правя каквото и да е...Бррр...  ooooh!

П.С. -венци в лошо състояние=липса на вит. Ц,
       - при отслабване задължително прием на витамини (най-добре мултивитамини)

# 681
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Изобщо не се разкрасявам, толкова ми се спи вечер, че гледам все да си легна. На абсолютния минимум съм да не плаша хората  Laughing
И аз така - единствено оправяне на маникюр - по моята скала е извън минимума  Mr. Green

Хубав ден!

# 682
Здравейте  Grinning

Аз днес съм на крак от 6.15. Събудих се в 6 и хич не ми се спеше и затова и станах. Измих зъбите, направих процедурите с лицето, карах велото 15 минути  newsm39 (в момента го карам за раздвижване на коляното, за спортуване му е още рано на крачето), взех си един душ   bath1 и сега пия кафенце   food010

Вчера ме рехабилитира една мацка, която се оказа, че е работила като фитнес инструктор 2 години и аз, разбира се, се възползвах и я залях с въпроси. Момичето ми обясни всичко - как да карам велото, ако искам да свалям килограми и как да го карам, ако искам само да оформям тялото. Даде ми препоръки какви упражнения, по колко серии и т.н. да правя за стягане на дупе, бедра и корем. Каза ми какви тежести да си взема, препоръча ми и едни ластици и сега само чакам да ми се оправи крачето напълно и се захващам. Не искам да свалям повече килограми, но много ми се иска да оформя тялото.

Ужас, обхванал ме е един перфекционизъм в последно време...  ooooh! Интересно е как с годините човек променя начина си на мислене. Колко повече пораствам, толкова повече разбирам себе си. Преди не знаех какво искам, а сега не правя компромиси със себе си. Научих се да живея в хармония с личността си и да не завися от мнението на хората.

Подхванали сте темата и за пролетния гардероб - на този етап в списъка ми са боти, пролетно сако и 2-3 пролетни роклички. Чакам слънчицето с нетърпение   Nature Sun With Face защото ми е трудно да вирея в студ и сняг   cold

Beautyholicа,  Hug Надявам се, че не е нещо сериозно. Горе главата и нещата ще се наредят!

Борянка, честита машина. Да си я ползваш с удоволствие! И аз си имам от един месец и съм изключително доволна. Нищо общо с кафето, което пиех. Машината прави невероятна пяна и ми доставя огромно удоволствие.

Feeling, и аз се опитвам да намаля кафетата с чай. Пия по 3-4 кафета на ден (в зависимост от това колко рано съм станала). Лошото е, че не ми действат. Само сутрешното ме ободрява. Другите ги пия по навик. И в 21ч. да пия кафе, в 23ч. ще спя като труп. Ефект нулев! Сега почти всеки ден се опитвам да заменя едното кафе с чай. Но пък чаят не ми се услажда кой знае колко през деня. Него обичам да го пия с много мед, късно вечер, полегнала с книжка в ръка.

И едно въпросче - препоръчайте ми пудра (перли), която да е дълготрайна и да е с леко блестящи златисти частици. Бях си взела два броя на Лореал от Гърция преди около 3 години и мнооого ми харесваше. После в Бг не намерих такава, а си взех подобна, пак на същата марка, но нямаше нищо подобно. Затова ви моля, ако се сещате за такъв продукт, споделете.

# 683
Добро утро на всички с пожелание за хубав и спокоен ден!
И аз искам пролет, ама има да почакам. За гардероба...Още не съм си облякла дори по веднъж зимните дрехи.
Много ми се иска да си имам рокля. И за сега, и за пролетта.
Не знам къде да търся.

# 684
  • София
Добро утро!

Момичето ми обясни всичко - как да карам велото, ако искам да свалям килограми и как да го карам, ако искам само да оформям тялото.

Сподели какво ти е казала за велото  Mr. Green
 Аз за пътеката знам и си го спазвам,тичам половин час,в началото по-бавно и като минат 20 минути забързвам.Казват че след 20-тата минута започвало горенето на мазнините.

# 685
  • София/Горна Оряховица
Бобси, когато сваляш килограми, е задължително да пиеш витамини. Моята съквартирантка имаше проблеми с венците след като свали 20 кг. Отиде на зъболекар и той първо това я беше питал - отслабвала ли е много,после й изписа витамини, ама не помня какви   Thinking
..и честита кафе машина!

Ами да, именно - от 3 седмици не пия един комплекс витамини, защото са на схемата 1 месец пиене - 2 почивка.
И то даже не ми кървят точно самите венци, ами имам едни "пъпчици" от вътрешната част на венеца, не било често срещано, не е и опасно, така ми е казвала моята зъболекарка, но като вземат да кървят става страшно гадно. Мога месеци да не се сетя за това, ама като почнат да болят, само за това мога да мисля.
Засега решавам проблема кардинално - Сандрин, нищо не кърви, за около 30 минути съм толкова изтръпнала, че и нищо не чувствам  Joy . Ще се обаждам на докторката да я питам нещо ще ми стане ли ако на някое памуче капна няколко капки сандрин и го приложа директно върху ... гадината.

# 686
Сандринът и аз много го харесвам, справя се с всичко!  Flutter

# 687
Бабълче, за сваляне на килограми, ми каза, че е хубаво велото да се кара всеки ден на по-ниска степен (моето е с 8 степени и ми каза да карам на трета) в продължение на поне 30 минути, защото, както казваш и ти, след 20-тата започва топенето на мазнините. За стягане - каране на по-висока степен (5-6) за 15-20 минути, през ден.

Но за стягане ми каза, че най-добър ефект има каране за 10-15 минути на ниска степен на колелото и след това упражнения за корем, дупе и бедра. Така всеки ден. Иначе за стягане на тялото, по нейни думи, най-хубава работа вършел степерът.

# 688
добро утро  Simple Smile

Боряна, честита кафе машина! Пожелавам ти бързо да нацелиш най-точната марка кафе за машината. fingerscrossed

А само ако знаеш откога се каня да складирам и използвам утайката с ексфо цел.
Сложи си съдче до кафемашината.
Аз се научих да събирам утайката по трудния начин.  Mr. Green Запуших на няколко пъти мивката /стари са тръбите/, да вдигам капака на кошчето и да се мъча да изчистя цедката ми е неудобно /кошчето е с капак и педал,но педала е скрит зад една дъска пред него Crazy /И от немай къде я събирам.  Laughing

Преди не знаех какво искам, а сега не правя компромиси със себе си. Научих се да живея в хармония с личността си и да не завися от мнението на хората.
Научи ме и мен. По-стара съм от теб с две години, но ...

И да се похваля - дойде ми. За последно беше октомври. Пропуснала съм само два месеца,хм.  Thinking И хапчета си взех, би трябвало вече да е редовен. fingerscrossed

# 689

добро утро!
полито, аз също като теб мога да пия сто кафета и не ме хващат, дори и вечерта. Днес едва се събудих, че вчера ми дойде музата да чета в 24ч  Mr. Green Mr. Green до към 1ч вечерта
Едно време (да се чете преди няколко години) карах на велото по 20 км; имаше ефект  Peace сега ги правя за година тия км  Embarassed т. като на работа ни е мн.натоварено и като се върна съм като разглобена.
А това за компромисите със себе си, мдаа, аз също доста се промених - има разлика дали си на 20 или на 25г.
Bоryana, пробвай с вода елудрил  Peace
Боряна, честита кафе машина и от мен, как ми се допии  Laughing!  Аз обичам да пия чай (и то без захар, рядко слагам мед), но пия и кафе;
Естел, а ходила ли си на преглед, защо така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт