90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте,
от вчера с моя любим започнахме диетата. Тъй като съм съвсем боса в диетите, реших да се придържам към преведените рецепти. За сега добре, но утре има пица само с домати и на мен ми изникват въпроси!:) Ще съм много благодарна ако някой по-опитен ми помогне.

1. Мога ли да сложа и други зеленчуци на пицата?
2. Когато има плодов ден, могат ли да се ядат зеленчуци и сурови ядки, ако отговора е да, то тогава само едната храна (зеленчуци, ядки или плодове) ли трябва да си изберем и да ядем нея цял ден или могат да се комбинират и трите?

1. Можеш да сложиш моркови, лук, чушки, гъби, патладжан, спанак, кисели краставички.
2. Закуската е задължително от плодове и то от един вид. След това може да се ядат и зеленчуци. Ядките са 100 грама сурови за целия ден. Дали ще ги изядеш на един път или разпределени по 20-30 грама на няколко хранения - въпрос на избор.

# 166
Много ти благодаря nana77  Hug
Надявам се че не досаждам с тези въпроси, но нямам много време да чета назад Simple Smile

# 167
Момичета почвам да се отчайвам,чета за хубавите ви  резултати,радвам ви се,но като погледна в огледалото и ми се реве.Същото кюфте съм си след месец и нещо..Спазвам си диетата не ям нережимни храни,килата за сваляне не са ми малко..ох сори,че ви надувам главите Cry Лека нощ  bouquet  

# 168
 ooooh! ти ме отчая още преди да започна, точно си намислих за обяд сирене по шопски - нали става?

Аз много трудно свалям килограми, трябва да съм на диета месеци за да се получи някакъв малък резултат. За сметка на това ги качвам отново за седмица!

# 169
Здравейте,можете ли да ми кажете нещо повече за тази Ударна Фаза,че ми стана интересно?

# 170
  • София
Момичета почвам да се отчайвам,чета за хубавите ви  резултати,радвам ви се,но като погледна в огледалото и ми се реве.Същото кюфте съм си след месец и нещо..Спазвам си диетата не ям нережимни храни,килата за сваляне не са ми малко..ох сори,че ви надувам главите Cry Лека нощ  bouquet  

Аууууууу, колко дни минаха и вече си отчаяна? 40? Мдаааа. А пък за 40 дни ли надебеля? М?
Стига вече с това отчаяние. Много пък бързо се отчайвате. Приеми най-сетне, че нещата стават бавно, трудно и с воля и инат. Нищо не става даром. Нито с вълшебна пръчица.
Направила си първата крачка - чудесно. Решила си да направиш нещо за себе си. Ами просто продължавай. Защо са тези вопли?
Аз направих ПЕТ завъртания и свалих 53 килограма. И ще направя и шесто и седмо и осмо, ако се налага, за да запазя това, което съм постигнала.
Разберете, че нещата са ясни и прости - отслабването е трудно, но няма невъзможни неща. Времето не е от значение. Няма нищо героично в това да отслабнеш за 20 дни. Героизмът е да отслабнеш и да запазиш постигнатото, полагайки усилия и променяйки живота си, начина си на възприемане на храната и мирогледа си като цяло.
Затова горе главите. Нещата се получават винаги, когато има желание.

# 171
Привет!  Simple Smile
И аз се присъединявам в редиците ви. Имам за сваляне много килца натрупвани малко по малко през годините. В анкетата дадох отговор "от 01.01.2013 почвам няма как", но всъщност ще я започна от утре, просто няма за кога да отлагам повече.
Майка ми преди година и половина някъде прави диетата, отслабна с 14кг и от тогава до момента е върнала само 3-4кг. Реших и аз да я започна и разбира се да я завърша, надявам се успешно. Защото преди заедно с майка ми я почнах, но много бързо се отказах. Този път ще се опитам да се справя с липсата на воля и да преборя килцата.

Нана, разгледах снимките на първа страница и останах изумена от резултата, който си постигнала. Hands Clap
Първото нещо което ми мина през ума е, щом ти можеш, ще мога и аз. Браво, изисква се много труд да се постигнат такива резултати. bouquet
Аз не се отчайвам лесно, приела съм се такава, каквато съм. И все пак знам как изглеждах преди години и как е сега. Харесвам си диета, започвам я, но много бързо ми се изпарява ентусиазма. И честичко се налага, някой да ме шамароса и да ме върне в правия път.
Надявам се с ваша помощ, да се справя този път успешно.  Simple Smile

Бухтичка, няма да се отчайваш!  Hug
Да не би да имаш проблем с хормоните? Защото тогава е по-трудно свалянето, но не и невъзможно. Пиша това, защото аз съм с такъв проблем и съм на хормонозаместителна терапия, голяма част от излишните килограми са ми благодарение на това.

# 172
Zdraveite na vsi4ki,da dam ot4et  i az.Dnes  9 den be6e,belta4en i mnoooogo vkusen.Mnogo mu se radvah.
z-mandarina
o-6i64e sas zeleva salata s morkovi i krastavica
v-sa6toto.Utre variva.imam le6ta v hladilnika ot minaliq pat ,no mislq za ve4erq malko oriz sas zelen4uci da e.Ne mi se iska da gi smesvam oba4e....6te vidim kak 6te stane ...leka i spokoina no6t na vsi4ki.
P.S. Nana,mnogo mi haresva cveta na kosata ti....

# 173
Добро утро,момичета.!
Отново тази сутрин канти ми показа същите числа като вчера, надявам се че в следващите дни ще ми покаже голям минус заради този застой, иначе днес съм на плодове имам килограм мандарини и грейпфрути надявам се да не ги изям всичките  Grinning Joy  От миналата сутрин не съм се изхождала и се чувствам като кюфте поддута дано днес имам малко късмет и успея. Joy
Хубав и успешен ден на всички Ви.!!!

# 174
Бухто, не се отчайвай   bouquet
Върнах малко назад страниците преди пържените филийки  smile3534 и..... прочетох: 2 пилешки бутчета и хляб. Защо не замениш хляба с много салата например. Аз изяждам цяла маруля /незнам дали така се казва/ зелена салата. Нарязвам си я и в деня,който ми позволява слагам кисело мляко. Много. Така и едно бутче ме засища. Друго, което правех: сипвам си в чиния всичко, което ще ям и отивам в другата стая.Каквото съм си сипала - това е. Е,това го правя заради бебето да ми е пред очите,но така не виждах и хладилника  Whistling

Намери ли ядки? Моя мъж го пратих в Била да купи и той каза че нямало. Аз съм с впечатления че имаше .... дано не съм те подвела и да съм те пратила за зелен хайвер  Hug

Мери попинс, защо не пишеш на български?

за днес предвиждам боб запечен в тава на фурна с много зеленчуци
приятен и успешен ден   bouquet

# 175
Бухтичка, с 2 бутчета + хляб нормално е да не стават нещата.
Мери Попинз, аз поне не те чета - не мога с тази маймуница, предполагам, че не съм само аз, така че не се учудвай, ако никой не отговаря на постовете ти.
Днес  ми е плодов - имам помело, банан, райска ябълка и 3 мандарини.

# 176
  bouquet Здравейте.

Днес няма промяна в кг Simple Smile Ще направя въглехидратен ден.

Аз не мога да се нахраня, ако нямам голяма салата. Просто ако остана без нея зная, че ще преям.

Бухтичка, преосмисли си нещата и виж кое не е както трябва.   bouquet

Хубав ден.

# 177
От днес съм режимна, засега положението е добре. Моментите в които прегладнявам са доста, но се спасявам с чай или вода. Ето го и днешното меню:
Закуска: 2 жълти ябълки
Обяд: млечна салата и пуешка шунка
Вечеря: не съм го измислила, но много вероятно да е като обяда.

# 178
Днес понеже ми е плодов ден до тук съм изяла 3 мандарини и половин грейпфрут.ако хапна още малко плод и ще припадна   Joy та исках да питам позволено ли е през този ден да се яде туршия (карфиол, морков, зеле), А картофена салата в малки количества?
За съжаление нямам сурови ядки, не мога да излезна и да си купя, мъжо е на работа до полунощ а щерката болна ииии  #Crazy #Crazy умирам от глад общо взето  #2gunfire

# 179
  • София
Днес понеже ми е плодов ден до тук съм изяла 3 мандарини и половин грейпфрут.ако хапна още малко плод и ще припадна   Joy та исках да питам позволено ли е през този ден да се яде туршия (карфиол, морков, зеле), А картофена салата в малки количества?

Не, естествено. Туршията е солена, а картофите са варива.
Ядат се зеленчуци и плодове, които не са включени в останалите дни. И то сурови.

Общи условия

Активация на акаунт