90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 265
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Инка, успех.  Hug

# 151
Здравейте, момичета,

Бабс, мерси за кафето - пак ще пийнем едно след обяда Simple Smile Иииии, честита прическа - не ти тича, направо спринтира  Mr. Green

Мими, Инка
- много се радвам на постиженията ви! Съвсем вярно - целта е най-важна - без нужната мотивация, нещата не стават  Peace Желая ви, както и на всички останали фиданки, да запазите постигнатото, защото е много, много добро постижение и при двете ви  Hug

Писе, ти винаги си била пример за всички ни, както и подкрепа за останалите фиданки. За теб нямам никакви съмнения, че ще постигнеш целта си, при това по най-удачния начин   bouquet Успех  Peace

При мен няма много за отчитане - почивно спазвам правилата и поддържам кантара на едно ниво Simple Smile - Инка, съгласна съм с теб - Не на джънк-а! Сравнително ранната вечеря и количествата (вечерята да е по-малка от обяда) са помоему най-важните правила за запазване на резултата. Плюс спорт - нали казват, че хранене:спорт = 60:40 % от успеха на добрия външен вид - вярно е  Mr. Green

Днес лунувам с варена тиква, круши, пресни зеленчуци, грейпфрут и сурови орехи. Мечтая за един размазващ фитнес довечера!

Успешен ден на всички ви, момичета, и весели и режимни разници, ако не се видим  Mr. Green   bouquet

# 152
и само мога да кажа че от днес нататък ще си ми пример и всеки път като посегна към нещо нередно за ядене ще се сещам за теб   bouquet  bouquet  bouquet

За мен е чест   bouquet

П.п. Не се съмнявай, че можеш да постигнеш желаните килограми.  Може да е по-бавно, по-трудно, но не и невъзможно. Още повече, че вече си била по-слаба  Hug Когато човек е здрав, няма причина да не може да бъде и красив  Sunglasses ..... и щастлив

Мерси Облаче   bouquet

# 153
  • София
Здравейте, момичета,

Бабс, мерси за кафето - пак ще пийнем едно след обяда Simple Smile Иииии, честита прическа - не ти тича, направо спринтира  Mr. Green

Нали? Станах млада Баба  Mr. Green

Аз правя, струвам и все на белтъчини налитам. Днешното меню поне до момента е:
з - 1 голяма ябълка и кафе
о - печени чушки със сирене и лук и заквасена сметана

Вечерята не знам каква ще е. Мама е паднала и си е ударила много лошо крака. Ще тичам след работа да прибера детето и да отида да я видя, та в движение ще смотам нещо, колкото да не е без хич.

Госте, изобщЕ не смятам да не те виждам преди празниците  Joy

# 154
Гоуст благодаря  Hug
За спорта вече съм изразявала 100% положителното си мнение, но аз чак месец след началото на диетата го включих. Исках първо да отърскам малко килца и тогава да почна. Не знам дали е било редно, но при много излишни килограми, интензивната тренировка натоварва ставите и  Confused абе не се чуствах добре. Сега вече - да !

Успех на всички момичета от сърце   bouquet

# 155
Инка, никога не е късно за спорт - аз се запознах с това "животно" на дърти години. И се харесахме  Mr. Green  Разбира се, че човек трябва да внимава - правилната техника е ключът, а ключът за него е правилният инструктор. Аз лично започнах първо фитнес, после режим, сега съгласувам и двете и се поддържам  Peace Но, няма такъв кеф, когато постигнеш нови върхове в залата!  Hug

# 156
Здравейте! Може и да сте коментирали, но варените кестени към кой ден отнасяте?БЛагодаря предварително!
П.п.Сега видях,че на първа страница е посочено Peace Peace

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 18:03 от Анонимен

# 157
Инка, поздравления за прекрасните резултати!

На мен днес ми е последен ден и от утре съм в режимна почивка!
Ще споделя резултатите си днес, че утре имам багаж за събиране и може да не ми остане време.

Резултатите ми за 90 дни:
Килограми от 55кг на 50.1кг  (2 седмици вече кантара показва 49.7-50.3, но най-често 50.1, та смея да твърдя, че съм се задържала на толкова).
Талия от 77см на 70.5см , корем (под пъпа) от 89см на 84см, ханш от 98см на 92.5см, бедро от 58см на 54.5см. ИТМ от 22.892 на 20.811.

Много съм щастлива, вече си нося вталени блузки и тесни дънки (купих си 3 нови чифта, всичките размер 10 и един панталон размер 8, а преди бях размер 12). Има още какво да се желае- малко ми е отпуснато коремчето и паласките не мога да ги разкарам, но след празниците ще се заема със спорт, заедно с режимната почивка, за да се стегна. Иначе като килограми съм мнооого доволна.
Благодаря ви, момичета, за подкрепата и съветите, без вас сигурно щях да се откажа още в началото.   bouquet  bouquet и успех на всички, усилията ви ще бъдат възнаградени! Пожелавам ви да постигнете резултатите, които искате!   bouquet
Извинявам се за дългия пост, но не мога да не се похваля   Hands Clap

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 19:11 от neri19

# 158
Браво Нери   bouquet

# 159
Добър вечер!

Уау какви завидни резултати..Много ме надъхахте. Днес за мен е 4-ти плодов ден. Мислех, че ще мине зле и ще съм гладна, но с 3 големи ябълки се заситих доволно. До какви количества плодове е допустим да се приема при плодовия ден? Може ли до 1 кг?
И пак си задавам предишния въпрос, дано получа отговор: дали е удачно да правя по 2 закуски, тъй като денят ми започва към 5:30, закусквам към 6-6:30 и до 12 едва издържам..Мерси!

Още веднъж поздравления за постигнатите резултати!

# 160
До какви количества плодове е допустим да се приема при плодовия ден? Може ли до 1 кг?
И пак си задавам предишния въпрос, дано получа отговор: дали е удачно да правя по 2 закуски
Не знам дали има определено количество за плодовете, но ще ти дам пример моето меню за днешния плодов, някои момичета ядат по-малко, други повече, важното е да се заситиш
8ч половин нар
10ч 2 мандарини
13ч банан, 50гр бадеми
16ч 50гр бадеми
19ч портокал и круша
две закуски можеш да правиш през 2 часа, например 6-6.30 и после към 9-10, за да има и до обяда поне 2 часа.   bouquet

# 161
Здравейте,
от години искам да  сваля 10 кг и не мога и това е!
Моля, споделете с какво е хубаво да се започне и каква е тази ударна диета? на коя стр. (тема) да прочета?

# 162
  • София
Здравейте,
от години искам да  сваля 10 кг и не мога и това е!
Моля, споделете с какво е хубаво да се започне и каква е тази ударна диета? на коя стр. (тема) да прочета?

Започва се с 90-дневната диета. 90 дни режим и 90 дни почивка.
Ударна фаза се прави само и единствено, когато имаш много за сваляне и по време на режим много време има застой. При това не е доказано, поне за мен, че тази ударна фаза действа.

# 163
Започва се с 90-дневната диета. 90 дни режим и 90 дни почивка.

уф,  ooooh! аз май с 90-дневната почивка съм започнала.. връщам се в началото да чета!

# 164
Здравейте,
от вчера с моя любим започнахме диетата. Тъй като съм съвсем боса в диетите, реших да се придържам към преведените рецепти. За сега добре, но утре има пица само с домати и на мен ми изникват въпроси!:) Ще съм много благодарна ако някой по-опитен ми помогне.

1. Мога ли да сложа и други зеленчуци на пицата?
2. Когато има плодов ден, могат ли да се ядат зеленчуци и сурови ядки, ако отговора е да, то тогава само едната храна (зеленчуци, ядки или плодове) ли трябва да си изберем и да ядем нея цял ден или могат да се комбинират и трите?

Общи условия

Активация на акаунт