90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 255
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ох момичета, аз нещо напоследък много съм се отпуснала, не знам от грипа ли от какво ли ама само глупости правя, даже между храненията хапвам това онова #Cussing out лошото е че при мен изчезне ли мотивацията после дълго време я няма. Не знам как да се стегна, надявам се причината да е в болестта (иска ми се  hahaha). Въпреки че за момента нямам +, даже ми изчезна +а от преди няколко дни, ме е страх да си измеря мерките, че май съм отпуснала коремче...надявам се че скоро ще вляза в релси!

# 136
  • София
Уф, много работа, много тичане. Ама да си отчета деня.

з - 2 банана и кафе
о - 1 кофичка заквасена сметана
в - парче роле и 4 дебърцина

Не съм се мерила от понеделник, че съм в МЦ. Не усещам да съм много подута, но със сигурност има задържана вода. Ще го преслушам след 1-2 дни как му е настроението на кантарев, че да не му се развали с летеж през прозореца  Mr. Green

За сметка на това пък съм с нова прическа  Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 22:50 от nana77

# 137
  • Бургас
Нана честита прическа,много хубава,много обичам карета.
Аз съм почти на финала,до момента 5килограма дано още един да си иде,но днес бях на една доста интензивна тренировка и О чудо установих,че съм в доста добра физическа форма и много се зарадвах.
Остават ми едни гадни 7кг до желаното тегло надявам се в почивката с повечко тренировки да успея да се отърва от тях.

# 138
  • София
Трябва ли да се спазва закуска,обяд,вечеря...не може ли неограничени количества белтъци примерно белтъчния ден т.е. цял ден да си похапваш колкото ти душа иска?

# 139
  • София
Трябва ли да се спазва закуска,обяд,вечеря...не може ли неограничени количества белтъци примерно белтъчния ден т.е. цял ден да си похапваш колкото ти душа иска?

Да, трябва да се спазва. Все пак това е диета за отслабване, не за надебеляване  Joy

Ха, добро утро. Отдавна не съм слагала кафето.

# 140

Да, трябва да се спазва. Все пак това е диета за отслабване, не за надебеляване  Joy

Ха, добро утро. Отдавна не съм слагала кафето.

Добро утро,
Благодаря за кафето, в момента пия и аз своето.
Нана страхотнна прическа, много ти отива.
Относно целодневното похапване- нали има интервали между храненията, които трябва да се спазват, което автоматично означава, че няма как да ядеш непрекъснато. Още повече, че в белтъчния ден интервалът  е най-голям- 4 часа
Да отчета днешния ден- варива:
З: ябълка
О и В: ориз със зеленчуци+салата
Желая слънчев ден на всички!

# 141
Аууу Нана. Много си добре така.

# 142
Здравейте.

Само 100 гр ми е плюсът след белтъчния, което е хубав резултат. Днес варива.
 Simple Smile

Нана, честита прическа.   bouquet

Хубав ден.

# 143
Ох момичета, аз нещо напоследък много съм се отпуснала, не знам от грипа ли от какво ли ама само глупости правя, даже между храненията хапвам това онова #Cussing out лошото е че при мен изчезне ли мотивацията после дълго време я няма. Не знам как да се стегна, надявам се причината да е в болестта (иска ми се  hahaha). Въпреки че за момента нямам +, даже ми изчезна +а от преди няколко дни, ме е страх да си измеря мерките, че май съм отпуснала коремче...надявам се че скоро ще вляза в релси!
Добро утро и от мен.! И аз да си се оплача, от снощи нещо гърло ме стяга и се чувствам като балон, защото вчера изпих доста вода, няма промяна в теглото ми като се претеглих тази сутрин и започвам да си мисля пак къде съгреших, въпреки че спазвам доста стриктно всичко.Не знам само дано не се отчая отново за трети пореден път и да не разваля режима, ще е наистина жалко.!!!
Исках да питам за това пиене на вода, понеже пия доста даже повече от 2л. на ден лошо ли е..??

# 144
добро утро и  от мен!  
Нана -честита прическа    bouquet

Diliantata  не е лошо че пиеш повече от 2 литра вода даже напротив колкото повече по-добре!

аз съм в почивка до края на годината  ,но  въпреки това  в никакъв случай не се отпускам  имам още  до постигане на желаното тегло! след тежко боледуване миналата седмица съм  3 кг надолу

хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 145
Добро утро, дами   bouquet
Почивното ми меню: вчера-обяд картофена салата /сварени картофи, лук, оцет, зехтин/ плюс плескавица
вечеря- само картофена салата, добавка печен пипер
за днес правя миш маш

Вече няколко дни задържам 48 -ти си килограма. По това време преди точно 1 година бях около 75....Никога не съм се съмнявала, че когато реша няма да мога да отслабна. Има лични решения и цели, които понякога не могат да бъдат осъществени, поради форсмажорни обстоятелства  Grinning Това обаче може на 100 процента, тъй като зависи само и единствено от нас самите. 
Аз съм повече от доволна от себе си, това е наистина максимума който може да се постигне на моите години, с две ремаркета  Heart Eyes

На всички, които имат нужда и най-вече желание да се отърват от излишни килограми искам да кажа, че най-първото което трябва да направят е да си го поставят за цел. После да се въоръжат с търпение, воля и постоянство и резултатите ще са налице. Няма невъзможни неща   bouquet
Хубав ден на всички  Hug

# 146
Добро утро момичета и от мен Simple Smile Аз кафенцето го пих отдавна ,че съм на работа.Приятен,усмихнат и минусов ден на всички фиданки. Simple Smile
inka2001-лелеее не мога да повярвам,правилно ли съм разбрала от 75кг-48кг.Това е направо УУУАААУУУУ Simple Smile
Аз започнах преди 1.5месеца от 77кг и в мечтите си несъм си помислила да видя петица отпред , камоли четворка Simple Smile
Ако мога да стигна 62 ще викам урааа Simple Smile

# 147
Инка, поздравления и да си задържиш със здраве килограмите!    bouquet Как смяташ да си правиш почивката, с колко смесени дни?
Писето, поздравления и на теб!   bouquet

Днес менюто ми ще е:
з - банан, кафе с мед
втора з - мандарина
о - салата от боб и царевица с лук и олио, зеле
в - същото, може и малко биричка  Crazy (в почивка съм)

# 148
 Hug
Със сигурност запазвам ранните вечери. Запазвам по-малките количества вечер. Разходките на открито веднага след хранене, при всяка възможност сега и след вечеря през по-топлото време.  Смесено ще избягвам да се храня, облаче. Ще се въздържам, но ако го правя ще бъде малка дажба ш ще компенсирам с много салата и супа към обяда примерно. От пържено и от продуктите на химическовкусовата промишленост разните му чипсове, бейкролси, севъндейси ще бягам като дявол от тамян.

# 149
Писето Благодаря ти за отговора и поздравления за свалените килограми.!!!

inka2001 Направо съм  Shocked Shocked изумена от твоите резултати де да стане и при нас така....аз имам момиченце на годинка и половина но тези килограми си седат и не мърдат....от 87 сега съм 84, а забременях 65....надявам се поне да си върна килограмите, които бях.
За по-малко дори не смея и аз да си мечтая.ПОЗДРАВЛЕНИЯ от мен и само мога да кажа че от днес нататък ще си ми пример и всеки път като посегна към нещо нередно за ядене ще се сещам за теб   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт